Tražimo suradnika - deep learning, computer vision

poruka: 4
|
čitano: 5.678
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
offline
Tražimo partnera - deep learning, computer vision

Pozdrav ljudi.

 

Ja i prijatelj zadnjih pola godine radimo na razvoju jedne ideje koja između ostalog uključuje tehnologiju dubokog učenja i kompjuterskog vida. Ja sam po struci pravnik, a prijatelj je računalni programer.

Tražimo nekoga tko bi nam se pridružio kao punopravni partner, a da je stručan u spomenutim oblastima. Ne bismo nekog primili bezuvjetno jer nam je bitan karakter osobe i da možemo s tom osobom razvijati prijateljski odnos u budućnosti.

Svaka pomoć je dobrodošla; ako znate nekoga tko se time bavi ili da nas uputite na neku adresu. Unaprijed zahvaljujemo.

Tko je zainteresiran da podrobnije vidi o čemu se radi poslati ću mu PDF dokument sa smjernicama za onaj dio projekta koji se odnosi na DL i CV, a kompletnu ideju ćemo izložiti samo onoj osobi koju smo spremni primiti u team.

 

Svako dobro!

 

 

 

 

 

 

 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 11:44 (Mackovic).
 
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Tražimo suradnika - deep learning, computer vision

Ovdje dok ne spomenes benefite (korist) od uradjenog posla, djaba postavljas temu, ako cemo realno  (Sto je i normalno, niko nece raditi na necemu od cega nema nista)...
Inace volio bih da mogu pomoci ali tek sam na pocetku programiranja... :D 
GL momci ;)

 
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Tražimo suradnika - deep learning, computer vision

Jel ovo jedna od onih tema tipa: "mi imamo ideju, treba nam netko tko ima određeno znanje i entuzijastičan je (čitaj: hoće radit za đabe) a zauzvrat dobiva određeni dio postotka u našoj (zasad nepostojećoj) firmi i udio u zaradi (zasad nepostojećoj) naše  firme (ako se to ikad desi)"?

pero_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
Tražimo suradnika - deep learning, computer vision

Pozdrav!

 

Shvaćam u potpunosti što govorite. Prva faza projekta uključuje izradu MVP-a. Unutar te faze prva podfaza obuhvaća izradu i stavljanje algoritma u funkciju. Procijenjujemo da će biti potrebno oko 300 sati da se ta podfaza završi. Taj dio posla će obaviti onaj tko nam se pridruži. Navedena količina vremena ne obuhvaća vrijeme potrebno da se pripremi baza podataka na kojoj će se algoritam obučavati. Za to će trebati puno više vremena zbog specifičnosti podataka. Taj dio ćemo obaviti ja i moj prijatelj. Moguće također da privremeno angažiramo nekoga da pomogne.

Nismo pri nekoj lovi, ali onome tko nam se pridruži možemo jamčiti 1500,00 eura do završetka prve faze. Druga faza obuhvaća pronalazak investitora i svi daljnji financijski dohotci će ovisiti o tome. 

Što se tiče visine udjela u poduzeću, o tome ćemo razgovarati oči u oči.

 

 

 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice