Tražimo partnera

poruka: 5
|
čitano: 8.810
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Tražimo partnera
Poštovani,
kao prvo ispričavamo se ukoliko tema nije na pravom mjestu.

Mi smo dvoje mladih, inovativnih ljudi, fakultetski smo obrazovani, od početka fakulteta i tijekom studiranja radimo, sami se uzdržavamo, te smo nedavno otvorili firmu i pokrenuli vlastiti posao.

Radimo na jednom vrlo ozbiljnom projektu iz sfere informatike kao i turizma. Uložili smo svoja dosad stećena sredstva i cijeli projekt započeli, te odradili onaj "teži" dio, tj. pronašli buduće korisnike i sklopili sa njima određene ugovore.

Obzirom da smo istrošili veći dio naših sredstava i to primarno na sastancima, sklapanjima ugovora sa budućim korisnicima te mnogim putovanjima iz istog razloga, uz ulog koji smo imali u tehnologiju, potrebna nam je manja investicija kako bismo projekt uspješno ostvarili te kvalitetno plasirali na tržište. Radi se o manjoj svoti, a sa sigurnošću (ugovorima koje imamo) možemo jamčiti brz povrat, višestruk prihod kao i održivost projekta.

Projekt planiramo širiti i na strana tržišta u što skorije vrijeme, sa time da i u pojedinim zemljama već posjedujemo kontakte i dogovore za plasman.
Ne bismo željeli detalje poput novca, poslovnog plana itd. objavljivati ovako javno.

Za sva ozbiljna pitanja molimo javite sa na PM.

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tražimo partnera

Pomislim neki swingeri, kad ono meh.

Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
Tražimo partnera
Nula dana na forumu, neman ja vire u takve a uostalom nebi bilo prvi put da se na ovaj način pokušava priveslat naivan svit. Moj čovik dokaži ti ko si i što si prije nego žicaš lovu.
nista mi se neda
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Tražimo partnera
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 19:05 (alankish).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Tražimo partnera
može više informacija na nedeljko.culina@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice