Nema problema ;)
Darujemo.info - darivanje igara
- poruka: 84
- |
- čitano: 16.474
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
nebi bilo lose to sa forumom, ali opet imas steam expo...neznam, neka vecina odluci :)
Forum je pokrenut. Očekujte uskoro jednu nagradnu igru preko njega :)
i ja se prijavio na stranicu i za cs 1.6...... pohvala za izgled stranice, sve je savrseno napravljeno
CS darujem ja, pa eto čisto ako nekoga zanima nešto ovdje mi se na pp možete javit :)
kad ce za cs 1.6 odgovor
kad ce za cs 1.6 odgovor
Pročitaj malo pravila, dokle god je moguće komentirati, natjecanje traje.
ev vise se nemoze kommat
Evo pobjednik je izabran.
GTA Vice City otišao. Zar nitko nema neku igru viška :) Svi škrti nešto :P
U zadnjih nekoliko tema nagrade dobijaju oni medju zadnjih 3-4 prijavljenih?
U zadnjih nekoliko tema nagrade dobijaju oni medju zadnjih 3-4 prijavljenih?
Pobjednike biram koristeči http://www.random.org/ Probaj se onda među zadnjima prijavit, šta da ti kažem :)
Pretpotstavio sam da ide preko toga, ali bilo mi je malo cudno da se to iznova dogadja :D
Uglavnom, odlicna stranica, izlekramiraj je malo po drugim portalima.
Molim dobitnika CS 1.6 da mi se ovdje javi da mu predam njegovu nagradu :)
ee ljudi osvojio sam company of heroes onaj pack mog sad multy tuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i da li hrvatskaforekavac ili kak vec ima forum acc
Nemogu da vjerujem da sam propustio CoH izvlacenje! Dovraga! A igram je dan noc na tunngle-u.
Usput, odlican projekat, svaka cast OriginalExe-u i sivm onima koji doniraju.
ee ljudi osvojio sam company of heroes onaj pack mog sad multy tuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i da li hrvatskaforekavac ili kak vec ima forum acc
Imao je :P
Molim dobitnika CS 1.6 da mi se ovdje javi da mu predam njegovu nagradu :)
Ja sam capttawish, dobitnik.
I ova stranica izgleda da je down ????
I ova stranica izgleda da je down ????
Je, jer smo ja i još dvojica darivali, a tako to ne ide. Valjda je ekipa očekivala da će besplatno kupiti igre bez da vrate uslugu barem jednom.
Prije cu bacit mob ili nesto u smece. nego slat postom i trazit okolo ko ce uzeti..
Prije cu bacit mob ili nesto u smece. nego slat postom i trazit okolo ko ce uzeti..
Tu su se davali steam giftovi ili ključevi za igre xD,mogao bi nešto opet pokrenuti ja bih često davao nešto