Darujemo.info - darivanje igara
- poruka: 84
- |
- čitano: 16.473
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
Odlična ti je stranica i super ideja :)
Hvala :) Vidim lijepo se krenulo sa darovima, svaka čast dečki. Hvala puno.
Stranica je OK, samo bih ti ja predložio da umjesto ovog srca staviš CD ili slično prigodno.
Stranica je OK, samo bih ti ja predložio da umjesto ovog srca staviš CD ili slično prigodno.
Hvala na prijedlogu, nisam baš zadovoljan logotipom tako da će biti promjene ;)
Ovo je nešto na principu steamgifts.com ?
odlićno ..registriro se i postavio sve igre koje mi bzvz stojale na gmailu :)
Ovo je nešto na principu steamgifts.com ?
Tako nešto, da :)
odlićno ..registriro se i postavio sve igre koje mi bzvz stojale na gmailu :)
Hvala ti na darežljivosti!
Sad ću raditi na redizajnu stranice pa se nemojte čuditi ako ne funkcionira :)
Pušteno u pogon!
puno bolje nego sto je bilo
Bilo bi dobro da ljudi koji postavljaju darove napisu za koju platformu je key tipa steam key,gfwl key i tako ili je samo key a treba imati cd image igre!
Svaka čast na stranici, odlična namjera i dosta dobra realizacija. izvrsno.
Nadam se da ću kad tad s nečim moći pridonijeti.
puno bolje nego sto je bilo
Bilo bi dobro da ljudi koji postavljaju darove napisu za koju platformu je key tipa steam key,gfwl key i tako ili je samo key a treba imati cd image igre!
Bit će istaknuto. Hvala.
Kad ce pobjednik za GIRD , DIRT , GTA 4??
Kad ce pobjednik za GIRD , DIRT , GTA 4??
Dokle god su komentari otvoreni, natjecanje još traje, kada su zatvoreni, ja ću ćim prije objaviti pobjednika.
vidim da ima nekih s one poljske stranice, i onag gta jedinica je besplatan pa ne vidim svrhu toga
inače odlična ideja
nadam se da neće bit onih koji bi uzeli a već imaju tu igru
vidim da ima nekih s one poljske stranice, i onag gta jedinica je besplatan pa ne vidim svrhu toga
inače odlična ideja
nadam se da neće bit onih koji bi uzeli a već imaju tu igru
stavio sam te igre jer ih ja netrebam a možda ih netko hoče pa eto da mu je dam ;)
Stvarno, sve pohvale.
Nadam se da cu jednom i ja pridonijeti ovoj ideji.
Pozdrav. Isprike na kašnjenju, spavalo mi se. Nadam se da ću uspjeti ovo automatizirati uskoro. Pobjednici će biti objavljeni unutar 20 mminuta. Uživajte ;)
Malo je smiješno kad vidiš što ljudi "poklanjaju" većina igara koje su na stranici ( Darujemo jedni druge ) su sa Free Keyevi(Poljska stranica) tako da mi je sve ovo malo smiješno..tj. kad malo bolje pogledam samo imaju 3-4 igre koje nisu s te stranice.
Malo je smiješno kad vidiš što ljudi "poklanjaju" većina igara koje su na stranici ( Darujemo jedni druge ) su sa Free Keyevi(Poljska stranica) tako da mi je sve ovo malo smiješno..tj. kad malo bolje pogledam samo imaju 3-4 igre koje nisu s te stranice.
To će biti uklonjeno, zaboravio sam napomenuti da nema dijeljenja igara koje se nabave for free. A ovaj nedostatak pravih igara ovisi samo o nama samima, ne milite valjda da ću ja sve darivati?
To će biti uklonjeno, zaboravio sam napomenuti da nema dijeljenja igara koje se nabave for free. A ovaj nedostatak pravih igara ovisi samo o nama samima, ne milite valjda da ću ja sve darivati?
A gle, onda ćeš morati uklonit skoro pa 90% igara: kane And Litch, Tom Clancys, Nexus,Brothers in Arms,Escape from paradise city,Ground Control 2, GTA IV pa ćak i GRID (Pošto se sa keyem od GTA IV može aktivirat i GRID.
A gle, onda ćeš morati uklonit skoro pa 90% igara: kane And Litch, Tom Clancys, Nexus,Brothers in Arms,Escape from paradise city,Ground Control 2, GTA IV pa ćak i GRID (Pošto se sa keyem od GTA IV može aktivirat i GRID.
GTA IV neću morati jer je GTA IV kupljen original, nije free key (sa free keyem moraš koristiti crack itd.), ovo je original sa GamersGate-a
GRID je original na Steamu tako da ne vidim zašto bih njega morao ukloniti.
GTA IV neću morati jer je GTA IV kupljen original, nije free key (sa free keyem moraš koristiti crack itd.), ovo je original sa GamersGate-a
GRID je original na Steamu tako da ne vidim zašto bih njega morao ukloniti.
A onda se isprićavam, al opet večinu toga bi trebao maknut al nemoj uvijek ima netko kome će dobro doći i ova stranica koju si napravio, pokrenuo ovu temu je velikodušno i svi koji poklanjaju nešto
Sve je uklonjeno što nije bilo prema propisima, nećega se moramo držati.
Pobjednici su objavljeni i sada ću poslati key-eve. Svi oni koji su poklonili nešto dobiti će od mene na mail adresu mail pobjednika i neka tamo pošalju. Ne šaljite na neke druge mailove niti ne nasjedate na fake javljanja.
Evo ja sam dobio Dirt3 (nick na Darujemo- CHRONO) Nisam jos dobio nikvi mail sa keyem ali doc ce. Hvala, kad ću imat nesto viska cu dati, stvarno odlicna stranica:D
Malo sporije ide jer ja moram javiti vlasniku tko je dobio. Poradit ću na automatizaciji.
GTA IV i GRID je poslan.
Evo sve što je bilo moje je poslano, također su svi vlasnici obavješteni o mailovima pobjednika.
Hvala svima i darujte šta imate :) Ja ću bankrotirati :P
evo ja dobio key od exe-a...tnx :)