Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.

poruka: 1.409
|
čitano: 174.419
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Odlicna utakmica. Napeta i korektna.

Ako sam vozio to BRZO... i kad vozim BRZO ja ne vozim BRZO. (c) Zeljko Kerum
15 godina
odjavljen
RE: Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.
VirtUoso kaže...

Odlicna utakmica. Napeta i korektna.

Standradno i sasvim očekivano polufinale SP-a. Osim možda rezultata, sve je više manje očekivano. (bar od mene)

Ja nemam potpis!?
15 godina
protjeran

Što mislite, tko osvaja?

15 godina
odjavljen
lukavg kaže...

Što mislite, tko osvaja?

Bolji.

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan
.ebes repku koja svaku utakmicu dobije 1-0. 1. pol se jedva igro nogomet. di je onaj napadacki nogomet koji je low najavio? nadam se da ce nizozemci osvojiti, zasluzili su
WAT IS THIS. I DONT EVEN...
15 godina
neaktivan

Nadam se Nizozemska, makar da i Španjolska osvoji nebi mi bilo mrsko. Bitno da europljani osvoje svjetsko prvenstvo, što dokazuje da se najbolji i najkvalitetniji nogomet igra u Europi. Prošlo prvenstvo četiri europke momčadi u polufinalu, ove godine tri, ali jedna sigurno osvaja prvenstvo. Još samo da Njemci osvoje 3.mjesto, bilo bi odlično.

15 godina
protjeran
mrog 33 kaže...

Nadam se Nizozemska, makar da i Španjolska osvoji nebi mi bilo mrsko. Bitno da europljani osvoje svjetsko prvenstvo, što dokazuje da se najbolji i najkvalitetniji nogomet igra u Europi. Prošlo prvenstvo četiri europke momčadi u polufinalu, ove godine tri, ali jedna sigurno osvaja prvenstvo. Još samo da Njemci osvoje 3.mjesto, bilo bi odlično.

Nadam se da ne budu. Roboti su ostali bez ulja. Forlan FTW

So fucking What.
15 godina
neaktivan

Iako sam navijao za Njemačku rekao sam u svom zadnjem postu da Španjolci prolaze pa su mi se neki smijali ipak su Španjolci više iskusni te kada žele mogu sve, ali ova Njemačka repka ima potencijala jer su podosta mladi i talentirani.

15 godina
neaktivan

Zao mi je zbog Njemacke,pravo. Ali Spanci su zaista bili bolji.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

Španjolska je zasluženo u finalu. Morate znati da su sve momčadi protiv njih do sada igrale bunker, a protiv bunkera je uvijek teško zabiti i jedan gol. No ni ne može se drugačije igrati protiv osovine xavi-iniesta, možda najbolje vezne linije svih vremena. Sa druge strane Nijemci su igrali protiv otvorenijih momčadi, često defenzivno i kontrama briljirali što nije pravi nogomet.

15 godina
neaktivan
gogogogic kaže...

Španjolska je zasluženo u finalu. Morate znati da su sve momčadi protiv njih do sada igrale bunker, a protiv bunkera je uvijek teško zabiti i jedan gol. No ni ne može se drugačije igrati protiv osovine xavi-iniesta, možda najbolje vezne linije svih vremena. Sa druge strane Nijemci su igrali protiv otvorenijih momčadi, često defenzivno i kontrama briljirali što nije pravi nogomet.

To i ja tvrdim frendovima treba pratit detalje, ali oni su mi se smijali kada sam rekao da stave na kladi na Španjolce pa sada plaču.

15 godina
neaktivan

250 kn u džepuCool

16 godina
protjeran

Paul je rekao svoje. xD

Zasluženo su Španjolci prošli jer mi je nekako bez Mullera Njemačka izgledala pre ošamučeno.

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Nije mi samo jasno cemu pljuvanje po Spanjolcima. Normalno da su Nizozemci vise pokazali, jer im je jedini pravi protivnik bio rastimani Brazil, koji je vise igrao europski, nego brazilski.

A tko je to Španjolcima bio pravi protivnik do sada osim Njemačke? Švicarska? Paragvaj? Ili možda Honduras?

Pljujem po njima zato što igraju naporan nogomet i dosadno ih je gledati. Taktika im je: uđi u peterac pa onda smiješ pucati.

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio
16 godina
protjeran

Ja vama ne mogu opisat kako mene živcira kad ga vidim Busquets. Lik preretardirano izgleda kad trči, ima one retane noge ko skakavac tanke. Cijeli je takav.

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.
15 godina
protjeran

ORANJE ore Španjolce kući,Nigdjezemska Šampion,Šnajder će im zabit 2 komada i to je to.

Zarađujmo lovu zajedno: http://gagabux.com/register.php/lcztatu.html
16 godina
neaktivan
epic kaže...

Ja vama ne mogu opisat kako mene živcira kad ga vidim Busquets. Lik preretardirano izgleda kad trči, ima one retane noge ko skakavac tanke. Cijeli je takav.

A ima i onu glupu facu...Svaki put kad ga vidim, sjetim se ovoga

Viče

15 godina
protjeran
LeeMoon kaže...

A tko je to Španjolcima bio pravi protivnik do sada osim Njemačke? Švicarska? Paragvaj? Ili možda Honduras?

Pljujem po njima zato što igraju naporan nogomet i dosadno ih je gledati. Taktika im je: uđi u peterac pa onda smiješ pucati.

I Portugal?

So fucking What.
17 godina
epic kaže...

Hahaha umro sam na ovo:

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
LeeMoon kaže...

I Portugal?

Pa ako ti smatraš da je Portugal pravi protivnik tj. neka ekipa protiv koje je Španjolska demonstrirala svoju snagu, onda dobro.

A da ne govorimo o neregularnom golu koji je Španjolce odveo u četvrtfinale baš protiv tog Portugala, no to su neke druge stvari.

Samo da napomenem da je jedna Danska, koja je, vidi vraga, igrala u skupini sa Nizozemskom na ovom SP-u (i izgubila 0:2), u kvalifikacijskom ciklusu završila na prvom mjestu skupine 1, ispred baš tog "moćnog" Portugala.

Tu je dakako i Urugvaj koji je odlično igrao čitavo prvenstvo i koji je sigurno bolji od Portugala.

Sve to mi govori da je Nizozemska ipak imala malo teži put do finale nego Španjolska.

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 14:18 (LeeMoon).
15 godina
protjeran

Bez zivciranja. Naime samo sam primjetio da nisi naveo Potrugal. Ako si naveo Paragvay i Honduras, onda si trebao i Portugal da bude iole dosljedno. A bas je ta tekma bila bolja nego jucer protiv Njemacke npr.

So fucking What.
16 godina
neaktivan

Evo ovako ja vidim poredak ovog svijetskog prvenstva:Smijeh

1. Nizozemska

2. Španjolska

3. Uragvaj

4. Njemačka.

I'll be back
14 godina
protjeran

navijat ču za španjolsku jer je previše gejeva u nizozemskoj

We can't change the past we can only affect the future
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 17:58 (delmatdelmati).
15 godina
neaktivan

1. Nizozemska

2. Španjolska

3. Njemačka

4. Urugvaj

17 godina

Po meni:

1. Španija

2. Nizozemska

3. Urugvaj

4. Njemačka

15 godina

Ja ću onda napisati četvrtu opcijuSmijeh:

1. Španjolska

2. Nizozemska

3. Njemačka

4. Urugvaj

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina

A da pričekamo završetak utakimca prvo???

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
neaktivan
epic kaže...

ti si pravi lik, zapamti što ću ti sada reći, on će za 2-3 sezone vrijediti kao i danas mascherano ili yaya toure i svi će ga klubovi htjeti, a to što ti ne možeš podnijeti njegov izgled problem je u tebi a ne u njemu, svi vi mislite Busqutes šta on može i šta on radi na terenu, ali da se imalo kužite u nogomet vidjeli bi da on nije tip igrača kao Xavi ili Iniesta, on je zadužen za onaj dio igre kad se treba ukrasti neka lopta ili zaustaviti neki protivnički igrač, mislite da bi ga del Bosque stavljao svaku utakmicu na svjetskom, a ostavljao fabregasa na klupi ili silvu?

15 godina
neaktivan

Ipak su Španjolci igrali protiv momčadi koje su igrale čisti bunker protiv njih tako da nisu mogle previše zabijat.

16 godina
protjeran

Navijat ću za Španjolsku jer igraju ljepši nogomet, iako ni Nizozemci nisu loši.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice