Ne isplati se razgovarati s toliko zasljepljenim i naivnim ljudima strašno lošeg pamćenja...
Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.
- poruka: 1.409
- |
- čitano: 176.689
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Po meni Bosanci igraju sa nevjerovatnom zestinom (nisam gledao utakmicu sinoc izasao u Sarajevo), dok su Srbi najbolji (od naroda bivse Juge).
Hvala Bogu dragom pa ima spodoba kao što je ovaj Silence1488.
Zahvaljujući njegovim i stavovima sličnim njemu, spoznajem da sam još uvijek normalan.
Vi nacionalisti ste paraziti ovog društva, teški ksenofobi i huškači mržnje i rata.
Da nema drugih koji su različiti od vas mrzili bi sebe i svoje jer ste takvi.
Ovo ostalo neću komentarisati jer si nadrobio teške laži. Prvo se malo više informiraj o sastavu reprezentacije, koliko ima entiteta u BiH i koje koga ubio pa onda dođi pametovati.
Volim svoje, poštujem tuđe, tako su me učili, a tako ću ako Bog da i ja svoju djecu učiti.
Smirite dozivljaje i ne vrijedjajte se medjusobno inace ce tema pod kljuc a akteri na visednevno hladjenje!
andora još drži nulu!!!!!! XD
nada umire posljednja!!!
i da...kazahstanci su izjednačili -.-
andora još drži nulu!!!!!! XD
nada umire posljednja!!!
Više ne sad ukrajina vodi
Ukrajina-Andora 6:0
Sinoć sam radio do 2 u jutro tako da je bilo posla preko glave i propustio sam sve utakmice u pm.
Čujem da je bilo 7 golova na utakmici BiH-Španija.
navijaaaaaa.... Biceeee lom!!!
Nadam se da ce nas komsije podrzati:D
Portugal-BiH 1:2:D
Zahuktalooo se vec u 10 sati:D
Mislim da će danas cijela Hrvatska biti uz Bosnu!
Ja navijam i za Sloveniju (igraju s Rusima). Pa ako već mi ne možemo, neka nas susjedi zamjene na SP-u. Bratstvo i jedinstvo!
Hoće li se prenositi BiH-Portugal na nekom našem programu?
Da ne otvaram novu temu, zna li neko hoce li biti gdje livestreaming utakmice Cipar-Hrvatska? ... glupi HRT.
Hoće. Prvo ide HRV - Lihtenštajn, a u 20.10 21.20 Portugal - BiH.
Na SLO2 je u 16.00 prijenos Rusija - Slovenija, ali se to kosi s HRV - Lihtenštajn, tak da...
Hoće. Prvo ide HRV - Lihtenštajn, a u 20.10 Portugal - BiH.
Na SLO2 je u 16.00 prijenos Rusija - Slovenija, ali se to kosi s HRV - Lihtenštajn, tak da...
pošto hrvatska se nije plasirala u Afriku, sad navijam za BiH hehe. baš bi mi bilo da drago prođu, iako teškooo :)
sranje.
lol čini se da bugovce opće ne zanima nogomet :P
pošto hrvatska se nije plasirala u Afriku, sad navijam za BiH hehe. baš bi mi bilo da drago prođu, iako teškooo :)
Bosni bi bilo dobro da ne izgube više od 1 gola u Portugalu, pa da se onda u Zenici jače nabriju nego vani
Puno su sansi propustili nakon primljenog gola
evo poluvrijeme, i meni se cini, da igraju bolje nego hrvatska, ...
mislim, ja sam Hrvat, i sve to super, al bosanci se bolje drze neg kaj bi mi...
takve su činjenice...
a ne igraju loše, jest da su primili gol, al ibričić ni ne zna bas igrat u obrani, pa eto...
al ona greda , steta, da je uslo, ispravio bi svoju gresku...
uglavnom, zelim im pobjedu dns, ako ne pobjedu, onda remi...
EDIT: pa jeb*emu, nemaju sreće nikako...stativa i greda na kraju, ko slag na tortu..steta..
Hvala komsije moje drage sto nas bodrite.
Nema veze novi cilj u srijedu je Zenica
BiH- Portugal 2-0
PORTUGAL MORA PASTI I PAST CE!!!!
Velika šteta, dvije grede i stativa, pa zar je to moguće?
Nadam se da nesreca nece dvaput na istog, pa se nadam da na Bilinom Polju Bosna prodje jer su zasluzili.
Nisam gledao do kraja BiH - Portugal, gledao sam do 0:1, kako je završilo?
Tako je i završilo jbg.
Tako je i završilo jbg.
ma *ebote
prvo greda, pa onda(čini mi se) ibričić pored praznog gola u stativu
al nije ni 1-0 tako loš rezultat za uzvrat. pa to je portugal ljudi. :)
Šteta,
Onaj crveni karton me stvarno iznervirao, pa hebemu kad šaka Portugalaca protestira sudija se povuče ko zadnja pič*a.
Ono rešetanje sudije nije bilo potrebno, ali treba priznati da je bio fin "headshot".
Svaka čast momcima na borbi i dobrim utakmicama. Više sreće drugi puta.