Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.325
|
čitano: 2.679.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
10 godina
protjeran
Real Madrid - Kraljevski klub!

Kad Castilla bude 2. U sekundi onda napiši nešto pametno.

Barca je bolja u svima poljima a i preuzeli smo naslov kluba koji prodaje najviše dresova plus klub koji dobiva najviše novaca od sponzora na dresu.

Dominaciji se ne vidi kraj a tako i tvojim kompleksima

This time next year we'll be millionaires
16 godina

"`ko o `kome, boksi o kompleksima" 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
protjeran

ZBOG čega bi imao komplekse?Real 10 godina 2 trofeja Barca 2 godine 6 trofeja.Pozdrav

14 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
rooswelt1991 kaže...

A šta mogu kad će bez obzira koliko trofeja osvojili, koliko para zaradili i koliko dresova prodali uvijek biti iza Reala.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

A onaj Pique isto jado jadni, ekipa mu osvoji trofej La Lige i vjv kup u nedjelju a on trabunja jedino o Real Madridu i pokusava na najjadniji nacin diskreditirati taj trofej.... 

Ekipa, 28.5. sjest za televizore i promatrat najjace od najjacih i jednog od njih kako dize najveci i najvazniji trofej u sezoni.... 

LP 

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
rooswelt1991 kaže...

A šta mogu kad će bez obzira koliko trofeja osvojili, koliko para zaradili i koliko dresova prodali uvijek biti iza Reala.

Tocno to...Real je kao Coca Cola..moze bit 100 kopija, al zna se tko je jedan jedini najbolji i uvijek ce bit...takav status se ne stjece u 10 godina :)

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan

Kao i svaka Coca Cola,status Kraljevskog kluba odavno je ishlapio

11 godina

pepsi > cocacola

9 godina
neaktivan

Za buduce sudionike ove teme. Ako imate lose dosjetke kao barcafan bolje ne komentirajte. Ako ste mala pcelica kao delboy koja stalno zuji oko ove teme i forsira svoj jadan smisao za humor isto ne komentirajte. Ako ste u djetinjstvu dozivjeli teske traume koje su onemogucile da se vas mozak pravilno razvije kao boixus ne komentirajte i uz to posjetite Vrapce.

10 godina
protjeran

Samo-prozvani kraljevski klub na aparatima na svim poljima.

Real Madrid je kao Mirinda.Piće iz 80-ih - 90-ih koje se više ne proizvodi

Ili bolje rečeno kao Kaltenberg koji se ne proizvodi ima 5 godina nego se prodaje ono što je ostalo u spremnicima.

14 godina
neaktivan

HAHAHAHAHAHHA

Od Isca pas se zove Messi hahahahahah 

**Isco je oduvijek htio biti Barcelonas** 

http://www.goal.com/hr/news/12492/na-rubu/2016/05/19/23725472/isco-ne-%C5%A1e%C4%87em-svog-psa-jer-mi-ga-je-%C4%8Dudno-dozivati-na-ulici?ICID=HP_BN_1

16 godina
fakEEE kaže...

HAHAHAHAHAHHA

http://www.goal.com/hr/news/12492/na-rubu/2016/05/19/23725472/isco-ne-%C5%A1e%C4%87em-svog-psa-jer-mi-ga-je-%C4%8Dudno-dozivati-na-ulici?ICID=HP_BN_1

Sad ne kuzim jel ovo sarkazam boldano ili si preglup da shvatis poantu clanka

"I named my dog 'Messi' because Messi is the best in the world, and so is my dog," explained Isco when questioned about his labrador's unique name earlier this summer. (2013.)

Tako da da, sram ga je setat i derat se Messi jer je potpisao za RM.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 23:18 (Mitch).
10 godina
protjeran
fakEEE kaže...

HAHAHAHAHAHHA

Fakee nemoj past u nesvjest i Zidane je navijač Barcelone kao i James,Modrić,Isco,Benzema..

http://www.24sata.hr/sport/james-rodriguez-kao-djecak-treneru-zelim-u-barcelonu-474700

9 godina
neaktivan

IZVANREDNA SITUACIJA

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
fakEEE kaže...

HAHAHAHAHAHHA

Sad ne kuzim jel ovo sarkazam boldano ili si preglup da shvatis poantu clanka

"I named my dog 'Messi' because Messi is the best in the world, and so is my dog," explained Isco when questioned about his labrador's unique name earlier this summer. (2013.)

Tako da da, sram ga je setat i derat se Messi jer je potpisao za RM.

Ne znam, ali znam da sam dovoljno pametan i zauzet nekim drugim stvarima od toga da idem guglat zasto je ustvari on dao svom psu ime Messi... 

Tako da ne znam nista dalje od ovoga clanka gdje pise da on ni nije dao njemu to ime, niti sam ja to igdje napisao vec da je smijesno da se od njega pas zove Messi... 

A i zalili ste se da ne pisemo nista, pa eto ako bas zelite ovako nesto citat svaki dan......... 

10 godina
protjeran
ks95hr kaže...

IZVANREDNA SITUACIJA

Bravoo nisam se nadao duhvotim postu od tebe hahah.Ajde nek sam i ovo doživio.

14 godina

Nekim čudom, ova tema je uspjela dosegnuti još višu razinu gluposti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina

na netu se potpisuje peticija da vam se uzme 5 amfora lige prvaka zato što je tada format lpa bio drukciji

13 godina
Del_Boy97 kaže...

na netu se potpisuje peticija da vam se uzme 5 amfora lige prvaka zato što je tada format lpa bio drukciji

Potpisuje se i peticija za otvaranje pravog Jurassic parka

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
KiCo77 kaže...
Del_Boy97 kaže...

Potpisuje se i peticija za otvaranje pravog Jurassic parka

govnarska je stranica al eto link clanka

evo i peticije

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 11:31 (Del_Boy97).
10 godina
protjeran

Ja sam to davno rekao.Sve prije 91 treba uvažiti al se ne smije zvati LP jer nema nisu ista pravila i sustav natjecanja.Tad su LP igrala niviše ni manje nego 4 kluba.

14 godina
Del_Boy97 kaže...

Izgleda da nemaju samo navijači Barce na ovom forumu previše slobodnog vremena. 

A na temelju čega da se uopće oduzme lol. Stvarno trebaš biti je*eni idiot da takvu peticiju osmisliš, a još veći da ju potpišeš. Ajmo uzet Urugvaju naslov Svjetskog prvaka je su onda igrale 4 momčadi. Sad još čekamo peticiju da se računaju samo trofeji osvojeni nakon 2005. 

I onda još vele da nemaju komplekse , a sad žele da se Realu oduzmu trofeji samo kako bi njihov šaka jada klub bio donekle ravnopravan sa velikim klubovima. Možda da pola Realovih trofeja ikad osvojenih pripišemo barci ahahahahaha. A je*ote šta je ova tema nekad genijalna...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 12:15 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
Ti m, ja se malo nasalim za psa Messija i drugi dan dolaze Barcelonasi sa peticijom za ukidanje 5LP...

11 godina
fakEEE kaže...
Ti m, ja se malo nasalim za psa Messija i drugi dan dolaze Barcelonasi sa peticijom za ukidanje 5LP...

jer to mene jako dira, naišao na članak koji će izazvat vaše reakcije i stavim ga tu

14 godina
Del_Boy97 kaže...
fakEEE kaže...

jer to mene jako dira, naišao na članak koji će izazvat vaše reakcije i stavim ga tu

Bolje da učiš za maturu. Trebat će ti.

11 godina
Hexfire kaže...
Del_Boy97 kaže...
fakEEE kaže...

Bolje da učiš za maturu. Trebat će ti.

to si upravu, ali poludis od toga brzo pa ovo dođe kao ispuhivanje

14 godina
neaktivan

Marca: 'Real Madrid ne planira da proda Jamesa Rodrígueza na ljeto, što je i rečeno njegovom agentu, Jorge Mendesu. James je imao dosta ozljeda ove sezone i nije odradio čitavu predsezonu, ali trener i dalje vjeruje u njega.' 

Ancelotti o Ronaldu: '"Ma, on se kupao u ledu u Valdebebasu u 3 sata u noći! Premda ga je Irina čekala kod kuće, njemu nije bilo važno ni to, ni novac, samo želi biti prvi, najbolji!"

14 godina

Ne "planiraju" prodati Jamesa jer ga nitko ne želi.

14 godina
neaktivan

Pricas gluposti, James da je na prodaju gro klubova bi stajalo u redu da ga kupi jer on u reprezentaciji jos uvijek pruza one iste partije samo ga je malo udrila slava u glavu ove sezone u Realu... 

Jedino sto je istina da ga sada nitko ne bi platio 80milja pa je ono glupo uopce pomisljati na prodaju posto i igrac zeli jos sezonu da se potvrdi... 

Ne znam stvarno sta ce s ovim trojcem na kraju biti, ako svo troje zeli ostati i dokazivati se sto zasada pricaju neka ostanu jer bi se jedino na Iscu dalo mozda zaraditi s obzirom na cijenu za koju je doveden... 

Problem je sto Realu u ovoj formaciji ne treba AM, nije ni tolko u samim igracima jbga! 

16 godina
fakEEE kaže...

Problem je sto Realu u ovoj formaciji ne treba AM, 

To ja govorim cijelo vrijeme!!!

Real realno ima tri igrača koja bi ubijala na toj poziciji (kova, isco i james, pogtovo ova zadnja dva) a real ne može uopće igrati formaciju u kojoj će im takav igrač trebati.

Razlog zbog kojeg Real to ne može igrati je Ronaldo. S obzirom da se njega mora imati sretnog, jedini način da on dođe do izražaja je da m sse na njegovoj strani ostavi dovoljno prostora za to.

Što znači da mora biti jedan veznjak direktno iza njega da pokriva obrambeni dio. Kad se uzme u obzir da je i Marcelo još super ofanzivan, ta strana postaje takvva rupa, da često dva veznjaka pokrivaju nazad.

Nažalost igra Reala se svodi trenutno na 433, i od toga se, barem dok je Ronaldo tu, ne može pobjeći.

Dali to znači da bi se njega trebalo pustit? Pa ne znam baš, one utakmice koje smo igrali bez njega su užas, a promjena formacije zahtjeva privikavanje cijele momčadi na to, i tome treba vremena.

Ne vjerujem da ću baš citirati Lovrena, ali kad je on rekao ono Čačiću što ga je izbacilo iz repke (inače mislim da je uredu što je izbačen), je upravo ono što bi se Realu dogodilo.

"ne možeš očekivati da ćemo mi dobro igrati tu formaciju (s tri igrača nazad) kad nitko od nas ne igra tu formaciju u svom klubu, i treba jako puno vremena da se mi tome prilagodimo"

E sad, Ronaldu je 31 godina, ove godine je bio ispod razine svoje od prije, kakve će biti sljedeće, tko zna. Možda bude opet najbolji, vidimo šta radi Zlatan, nakon 30-e igra svoj najbolji nogomet, i veliku ulogu u tome igra činjenica da je fizički na nevjerovatnoj razini. A fizičku spremu Ronaldu nitko ne može osporiti.

Uz to, ako će se formacija mjenjati, u nešto tipa 4231, onda će Kroos i Modrić jako teško igrati zajedno, jer je potreban i jedan klasični zadnji vezni. Casemiro je taj tip, ali njegove igre strašno osciliraju. Niej stsatavio 3 utakmice u životu za redom da nije jednu unakazio.

Real ima još jednog DMC, na posudbi u francuskoj, Lucas Silva. Vrijednost mu je pala nakon one pola sezone s nikakvim partijama u realu, ali vidim da igra U Marseilleu, i prosječna ocijena mu je ove sezone m u je lošija nego većina drugih u momčadi, tako da ne mislim da će se tako brzo vratit.

Ima tko tu da prati B momčad, ima li tamo koji DMC vrijedan spomena?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice