Pamte se Barcina iz 2009-2011 i Bayernova iz 2013.
Nogomet uz dominaciju,ljepotu i uz trofej LP još 5 trofeja.Ali ipak to samo Barca može.
Uživajte dok možete.
Čak i da udovoljimo zahtjevu navijača Barcelone i maknemo 5 Liga prvaka koje je Real osvojio 50-ih godina prošlog stoljeća, sad ima jednu više od Barcelone.
Čestitke najdražim rivalima
ako je ozljedjen nemoze igrat i to pogotovo finale lige prvaka.
sjetite se alexa fergusona.ako igrac nije 100% spreman nece igrat pa zvao se on isus sin boziji.
ronaldo ce sve vise i vise postajat teret realu
da ti si inace renomirani nogometni strucnjak i tvoje je misljenje jako cijenjeno medju nogometasima.
nisam ali dijelim misljenje sa mnogim renomiranim strucnjacima kao sto sam naveo jedan od njih je i alex ferguson.njemu igtrac koji nije bio 100% spreman nikadd nije igrao ma kako se on zvao.
igrac koji nije spreman 100% nema sta radit u terenu.
btw ja sam zelio da real osvoji tako da ne krenes igrat na kartu da sam hejter :*
sjetite se alexa fergusona.ako igrac nije 100% spreman nece igrat pa zvao se on isus sin boziji.
da ti si inace renomirani nogometni strucnjak i tvoje je misljenje jako cijenjeno medju nogometasima.
nisam ali dijelim misljenje sa mnogim renomiranim strucnjacima kao sto sam naveo jedan od njih je i alex ferguson.njemu igtrac koji nije bio 100% spreman nikadd nije igrao ma kako se on zvao.
btw ja sam zelio da real osvoji tako da ne krenes igrat na kartu da sam hejter :*
Za Fergusona imam stav da je stari "nedojebeni jarac, ali sa deeeeeebelim pokrićem, istine radi!
No, zbog njegovog takvog stava; "ja sam ispred svih, pa i samog kluba, i uz to najpametniji", iz Manchester Uniteda su mnogi igrači pobjegli u usponu najbolje najače karijere!
Mogao bih sada ovdje napisati 5str. dojmova, komentara sadasnjih i bivsih igraca Reala, njegovih simpatizera... Hrpetinu hvalospjeva i slika sa jutrasnjeg velikog slavlja u Madridu ali istaknut cu naseg predsjednika...
Florentino Pérez: "Zinedine Zidane ima ugovor sa Realom do 2018. godine, ponosan sam na njega i želim da ostane trener još dosta godina. On je promijenio povijest kluba još kada je došao 2001. godine, danas je to uradio i kao trener."
"Ponosan sam jer sam predsjednik Real Madrida. Žao mi je Atlética jer su dali sve od sebe i što su izgubili na ovakav način. Sezona je bila teška, ali borili smo se do kraja. Već smo razgovarali o tome kako sada želimo Duodecimu. Također, ova pobjeda je i za sve naše navijače koji su izgubili život u Iraku."
"Svi znaju da želim da Cristiano Ronaldo ostane ovdje zauvijek. Ostat će zauvijek zapamćen u našem klubu."
Zacepio je svima usta
on i Kroos najjaci jucer
Za Fergusona imam stav da je stari "nedojebeni jarac, ali sa deeeeeebelim pokrićem, istine radi!
No, zbog njegovog takvog stava; "ja sam ispred svih, pa i samog kluba, i uz to najpametniji", iz Manchester Uniteda su mnogi igrači pobjegli u usponu najbolje najače karijere!
pogledaj samo manchester sa fergusonom i bez njega na klupi. pametnom dosta
Zacepio je svima usta
On ne da ce biti buducnost kluba vec je i njegova sadasnjost... Kad to Zidane malo podmaze frajer ce raditi kao svicarski sat, jedan od najzasluznijih za ovaj trofej...
Di mi je Hexfire?
Vasquez takoder odlican, definitivno buducnost ovoga kluba... Svaki put iskoristi svoju priliku na najbolji moguci nacin, jucer je veslao Atleticove branice kao stupove...
Uf, još jedna utakmica koja ti uzme pola života, ali trofej je tu. Totalno neočekivan kraj sezone koja je izgledala katastrofalno u jednom dijelu, a na kraju je i dupla kruna bila blizu. Sreća koja nas je pratila odkad je Zidane preuzeo momčad nastavila se i jučer u dobrom dijelu. Gol iz ofsajda pa greda Griezmana pa popustljivost suca prema Pepeu i njegovom glumatanju. Moglo je biti i drugačije i ne bi bilo nezasluženo. ATM je bio bolja momčad veći dio utakmice. Mi osim prvih 20 minuta kad smo lako mogli do 2 gola prednosti nismo baš uspjeli izlaziti na kraj s njima. Pogotovo ulaskom Carrasca, a nesretnim izlaskom Carvajala. Sve u svemu tekma nije bila bog zna kakvi spektakl. Obje momčadi dosta oprezne, baš prava rovovska bitka svih 120 minuta. Nisam očekivao da ćemo izvući trofej nakon što su izjednačili. Sve je mirisalo na preokrenutu situaciju iz 2014, ali opet je sve otišlo na našu stranu.
Velik dio igrača i trener kao da nisu došli na tekmu uopće. Modrić naravno nezamjenjiv, Carvajal solidan, Ramos zabio gol, Bale izgledao bolje nego obično, Casemiro defanzivno odradio što se i očekuje od njega, ali ostatak se nije baš posebno istaknuo. Kroos opet presigurno, Marcelo s jako malo proboja iako je tu prvenstveno problem što je Ronaldo igrao, Pepe živa smijurija i treba ga potjerati na kraju sezone, Navas se nije baš proslavio kod gola, Benzema li-la. Ali šta je da je svi su dali zadnji atom snage u tih 120 minuta. Zidane je ponovno dokazao ono čega smo i svijesni, da je prezelen trener za utakmicu ovakvog tipa. Od lošeg odabira prvih 11, preko katastrofalnih promjena i odabira klupe (koga vraga nam trebaju i Jese i Vasquez na klupi u takvoj tekmi?), pogubio se skroz u taktičkom smislu. Simeone ga je uništio i da smo izgubili Zidane bi bio najveći krivac. Ali uspio je usaditi igračima vjeru da mogu izdržati i nakon 90 minuta i da još mogu pucati penale kako treba pa smo barem sigurni da što se toga tiče nema problema. A ove taktičke sitnice se ionako nauče s godinama. U svakom slučaju, ne bi mu škodilo da na klupi uz sebe ima još nekog iskusnijeg.
Vasquezu svaka čast što se usudio pucati prvi i možda i najbitniji penal u seriji. Ronaldo s druge strane je dao taj odlučujući penal, ali on jednostavno nije smio jučer igrati. Pogotovo ne 120 minuta kad je već nakon 60 bio na rubu izdržljivosti. Nije mi jasno kako si je Zidane dopustio tako nešto, ali eto nije mu se obilo o glavu.
A sad opet krećemo ispočetka. Trebaju nam prava pojačanju u svim linijama. Dal kroz povratak nekih igrača s posudbe, ili brojniji šoping, ali jednostavno trebamo 3-4 prava igrača da bi narednu sezonu mogli napraviti korak više. Jedino što nam sad preostaje da bi LP stvarno postala Realov trofej je obraniti naslov. Nova sezona će biti je*ena. Barca, ATM, Mourinhov United, Pepov Man City, PSG, Juve, Carlov Bayern. A slijedeće vjerojatno i Conteov Chelsea. Jedva čekam.
I za kraj onim Barca fanovima koji vade statistike iz konteksta: U zadnje 3 godine je Real osvojio duplo više Liga Prvaka od samoprozvane najbolje momčadi na svijetu.
I za kraj onim Barca fanovima koji vade statistike iz konteksta: U zadnje 3 godine je Real osvojio duplo više Liga Prvaka od samoprozvane najbolje momčadi na svijetu.
U zadnjih deset godina Barcelona ima duplo više Liga Prvaka od samoprozvane najbolje momčadi ovog stoljeća.
U zadnjih deset godina Barcelona ima duplo više Liga Prvaka od samoprozvane najbolje momčadi ovog stoljeća.
Računaju se samo zadnje 3 godine.
Koliko ste butthurtani od 1-10 Barcelonasi?
Evo glasajte u anketi...
6 | 10 |
---|
Ovi danasnji "moderni" navijaci ionako mogu racunat samo od ronaldinja/ a ovi kao boksic racunaju odkad je messi dosao...cast izuzecima i pravim navijacima barce koji su navijali i znaju klub prije 2008 godine :) s njima se jos i da pricat argumentirano, a ovi ostali kao boksic...takvi su samo za block i ignore...
Sve vise i vise vidim navijaca reala, radi zadnjeg trenda osvjanja desete, i sad jedaneste LP..al to su propuh navijaci..ili navijaju kad je netko prvi, ili navijaju radi ronalda, ili zato jer su "culi" za real i jer je to u "trendu"..takve navijace ne priznajem.a koliko vidim takvih navijaca ima jako puno bas u barci..a pocelo je i realu bit sve vise i vise
Najveca ironija je sta mi, ukljucujuci i mene odgovaramo klincima i osobama koje nemaju pojma tko je Deco, Marquez, Gudjensen itd itd al bitno da vicu na sav glas barcelona...i jos gore mi navijaci reala znamo bolje povjest kluba za koji oni "navijaju"...to dovoljno govori..al ajde ima google naucit ce da je bilo puno dobrih igraca osim messia i ronaldinja i da je barca ustvari postojala prije 2000te godine, iako tad vecina njih ili nije navijala za nikog, ili pak su navijali za onog tko je tad bio "Prvi" i "najbolji". Ovo danas je era priglupih novih "navijaca" messia i jos njih. Volim i ja real al nikad nisam niti necu rec da je za mene ronaldo najbolji igrac, jer za mene je raul, i to ce i ostat. Svaka cast ronaldu i sve, i svi ti silni golovi, al raul je imao manji omjer utakmica golova al opet jedan je jedini i neponovljivi :)
Koliko ste butthurtani od 1-10 Barcelonasi?
Evo glasajte u anketi...
daj odi radi oko kuće pametnije bi ti bilo nego da tu izdrkavaš neke svoje frustracije
Nema to veze kad je tko počeo navijati za koga. Ja sam siguran da znam više o Barceloni nego 2/3 heroja tu na forumu.
Ja znam par ljudi koji su počeli navijati za Barcelonu zadnjih 5-6 godina i s kojima opet mogu voditi normalan razgovor u nogometu.
Ovi gori heroji, nemojte me krivo shvatit ima ih na obje strane, nisu nikakvi navijači, već obična djeca željna pažnje.
Real osvoji ligu prvaka, protiv kluba koji je zapravo izbacio njihov klub, i umjesto da se čestita (kad već moraš komentirati) oni počeli s "ukralo-pokralo".
To se za mene zovu kompleksi i ništa drugo.
--------------------------------------------------
Nego vidim da je opet aktualan kovačić i njegov nastavak karijere, sve se više spominje Liverpool, i zamjena kova plus lova za Coutinha.
S jedne strane mislim da je to dobro za obojicu, ali opet, žao će mi biti ako ode.
Direktni prijenos na RMTV. Sad će mislim otići u gradsku vijećnicu, a u 22h na stadion. Sve isto kao i 2014. Nadam se da će i Zidane pjevati "Y Nada mas", kao što je i Ancelotti :D
http://www.realmadrid.com/real-madrid-tv
Proslava u svlačionici:
Cibeles:
Pique predvidio našu pobjedu nazvaši sina Milanom i dajući mu dres sa brojem 11:
Neke slike
Nego vidim da je opet aktualan kovačić i njegov nastavak karijere, sve se više spominje Liverpool, i zamjena kova plus lova za Coutinha.
S jedne strane mislim da je to dobro za obojicu, ali opet, žao će mi biti ako ode.
A gdje točno bi Coutinho trebao igrati? To je više manje igrač ko Isco. Bit će pogreška samo tako odustati od Kove nakon jedne sezone. Jučer npr nam je baš takav igrač trebao na klupi.
Bome se pamti ona krađa Chelsea, kak da se to zaboravi? To je i dan danas ogledni primjer krađe u korist Barcelone. Ostala finala ne pamtim Osim onog u Istambulu 2005. a i ono u Lisabonu 2014. mi je dosta drago.
Šta ga citiraš, ionak uvijek priča gluposti.
Pamti se brojka, u našem slučaju 11, a tko je kako pobjedio je manje važno. Naš lakši ždrijeb ove godine ili vaša krađa protiv Chelsea.
Naravno da je bilo puno slađe 2014 osvojiti La Decimu zbog toga jer smo pobjedil njemačku trojku unatoč lošim rezultatima kluba protiv švaba pogotovo rasturanje Bayerna 5-0. Zabili smo gol za izjednačenje u zadnjoj minuti protiv Atletica i pobjedili u produžetku, Ronaldo je postavio rekord od 17 golova u jednoj sezoni lige prvaka i Real je osvojio tu savršenu desetku nakon 12 godina suše, ali eto ne može se to ponoviti svaki put.
Ma ne pratim baš ovu temu pa nisam znao da je on dežurni klaun. Tek sam kasnije to uvidio. Ignore.
A gdje točno bi Coutinho trebao igrati? To je više manje igrač ko Isco. Bit će pogreška samo tako odustati od Kove nakon jedne sezone. Jučer npr nam je baš takav igrač trebao na klupi.
Pa igrati može svugdje, a najbolje mu je mjenjati Kroosa koji igra presigurno po meni. Casemiro postaje sve bolji, a Modrića če trebati sljedeće sezone puno ćešće odmarati.
Kovačić je falio jučer, ali on se nikad neće naigrati u Realu s ovim stavom koji ima. Klopp bi od njega napravio igračinu.
Pa igrati može svugdje, a najbolje mu je mjenjati Kroosa koji igra presigurno po meni. Casemiro postaje sve bolji, a Modrića če trebati sljedeće sezone puno ćešće odmarati.
Kovačić je falio jučer, ali on se nikad neće naigrati u Realu s ovim stavom koji ima. Klopp bi od njega napravio igračinu.
Neko ode jednu sezonu u Porto, Dortmund ili Liverpool, pa se možda prekali kao Casemiro.
U Milan ak ode, igrat će, ali upitno je da li će se razvit s obzirom u kakvom je stanju taj klub i kakve igrače ima. Gori su i od Intera iz kojeg je i došao.
Ako se netko sjeca da sam prije 3 mjeseca rekao da osvajamo Ligu Prvaka,eto,desilo se to jucer...
Kup i liga su postali utjesen nagrade,za ove malo bitne klubove sto ispadaju u ranim fazama natjecanja najjaceg i najprestiznijeg klubskog trofeja..Pozz Uefalonasi..
Ako se netko sjeca da sam prije 3 mjeseca rekao da osvajamo Ligu Prvaka,eto,desilo se to jucer...
Kup i liga su postali utjesen nagrade,za ove malo bitne klubove sto ispadaju u ranim fazama natjecanja najjaceg i najprestiznijeg klubskog trofeja..Pozz Uefalonasi..
zaboravio si navesti kvartovski turnir kup katalonije...
Sad je vrijeme da se priključite u prijenos na RMTV ako ste mislili gledati. Samo što nisu stigli na stadion koji je btw, cijeli popunjen!
Gdje se može gledati, neki link?!