Odabir zracne puske

poruka: 7
|
čitano: 21.599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odabir zracne puske

Evo ovako prodo sam staru zracnu i sad ciljam na neku malo jacu do nekih 2600 kn pa bi molio da mi predlozite par modela(oni koji se razumiju)!!

Malo sam gledo po Zagrebu i vidio dvije dosta zanimljive puske radi se o Gamo CFX i Hatsan 125 Th SaS ,, za ovu hatsan sam cuo da je jedna od jacih u svom rangu(4.5) ali da je Gamo preciznija!!

E sad neznam koja je bolja pa molim one koji imaju iskustva da kazu nesto o ovim puskama!

15 godina
neaktivan
Odabir zracne puske

Remington vantage 1200

Možeš je pronaći po oglasima za nekih 1600-1700 kn...

15 godina
Re: Odabir zracne puske

uzmi slaviju uvijek su ih svi hvalili

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

uzmi slaviju uvijek su ih svi hvalili

da cuo sam da je dosta precizna na blizinu al na daljinu dosta metak pada imao sam jednom prilike pucat iz slavije al meni se nije bas nesto dojmila !!

Nego reko mi je covjek u monster rbs-u da je ova hatsan 125 jaka puska ali da jse javalja problem kod ljudi a to je da puska rasturi optiku nakon nekog vremena jel to istina??

12 godina
neaktivan

Ja imam jednu ..Crosman 1077 CO² ako znas kakva je to

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 21:31 (Adam Slavonac).
11 godina
neaktivan
Odabir zracne puske

evo ja sam novi ovdje, i ovo je moj prvi post. Meni treba savjet ili mišljenje za "Hatsan Striker Edge" , razmišljam da je kupim i u ponudi su i 4.5 i 5.5 . A ja se ne razumijem u vazdušne pa me zanima kakva je uopšte ova puška i koji kalibar je bolji. Hvala

11 godina
neaktivan
Odabir zracne puske
našao sam je na netu i u opisu stoji ovaj tekst:

" Karakteristike : cal.177(4,5mm izlazna brzina 305m/s) ili cal.22 (5,5mm izlazna brzina 245m/s),precizna čelična cijev, automatska kočnica,žljebasti cilindar za montiranje 11 mm optike,veliki prigušivač, mikro podešavajući zadnji nišan za utjecaj vjetra i visinu,prednji Truglopolu-zatvoreni nišan s crvenim vlaknastim dijelom. "
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice