Owned.
Liga prvaka 2009/10
- poruka: 444
- |
- čitano: 49.446
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Čestitam Interu na pobjedi i jedva čekam novu sezonu!
Zasluženo Inter!
Sve čestitke
Spam pobrisan.
Smirite doživljaje i raspravljajte civilizirano!
ČEstitke Interu i sve to, ljudi su i više nego zaslužili, al' opet sam tako tužan što Bayern nije pobjedio.
A ono drago mi sto su dobili ali muka mi sto sam igro 0/2 iako sam viko jucer da cu igrat hendikep na intera
interova tekma - antinogomet.
bayernova tekma - sa 60% lopte u nogama 3 udarca po golu
Nije to Interova tekma nego mourinhova taktika i njegov nacin igre..
Bolje vrabac u ruci nego golub na grani...
Da pojasnim Inter je nakon 38 godina opet bio u finalu lp tj osvoji nakon 45 godina.. Pre veliki ulog da bi igro otvoreno.. a Moratti je zahtjevao na osvajanju iste - pa ti postavi napadacki orijenitiranu taktiku.. + je bilo u igri jedno mjesto u Italiji za lp tj u Njemackoj ovako je Italija zadrzala 4 sudionika u lp + 70 milja u kasi i vise cak
A znalo se da Bayern tesko moze zabit gol ako Inter bude igro malo defanzivnije i to se na kraju pogodilo tocnim..
Dali smo im loptu oni nisu znali sta ce sa njome zabili 2 gola iz kontre i gotova prica..
Mourinho je takav ne voli srljat bezveze i na kraju se ispostavilo da ima pravo..
Sada ode u Real Madrid vec je izjavio da ponovi ovo sta je ponovio u Interu i tako ce biti jedini trener u povijesti koji je to napravio 3 puta znaci ima veliku motivaciju i sve ce napravit da do toga dode a jos jedna velika motivacaija je igrat protiv Barce u lizi..
Forza Inter
Pa ljudi moji da Dinamo ili Hajduk osvoje ligu tj da mogu osvojit ligu prvaka pa uopce se nebi pitali kako je to makar parkirali 10 autobusa pred gol(tada bi oni bili svetinja ili sta vec) a sada tu kenjate o nekakvom antinogometu ako ocete gledat antinogomet samo pratite hrvatsku ligu...
Da pojasnim Inter je nakon 38 godina opet bio u finalu lp tj osvoji nakon 45 godina.. Pre veliki ulog da bi igro otvoreno.. a Moratti je zahtjevao na osvajanju iste - pa ti postavi napadacki orijenitiranu taktiku.. + je bilo u igri jedno mjesto u Italiji za lp tj u Njemackoj ovako je Italija zadrzala 4 sudionika u lp + 70 milja u kasi i vise cak
A znalo se da Bayern tesko moze zabit gol ako Inter bude igro malo defanzivnije i to se na kraju pogodilo tocnim..
Dali smo im loptu oni nisu znali sta ce sa njome zabili 2 gola iz kontre i gotova prica..
Mourinho je takav ne voli srljat bezveze i na kraju se ispostavilo da ima pravo..
Sada ode u Real Madrid vec je izjavio da ponovi ovo sta je ponovio u Interu i tako ce biti jedini trener u povijesti koji je to napravio 3 puta znaci ima veliku motivaciju i sve ce napravit da do toga dode a jos jedna velika motivacaija je igrat protiv Barce u lizi..
Forza Inter
Pa ljudi moji da Dinamo ili Hajduk osvoje ligu tj da mogu osvojit ligu prvaka pa uopce se nebi pitali kako je to makar parkirali 10 autobusa pred gol(tada bi oni bili svetinja ili sta vec) a sada tu kenjate o nekakvom antinogometu ako ocete gledat antinogomet samo pratite hrvatsku ligu...
Ti hoćeš reći da si jako upućen u nogomet pa bacaš statitstike
Jednostavno je reći, Murinjo je bolji od učitelja
Inter ima takve igrače da može igrati kako god želi,ali na način na koji igraju je Mourinhova taktika i evo,pokazala se uspješnom protiv Barcelone,a i protiv Bayerna.Mene sada zanima Real slijedeće sezone pod vodstvom Mourinha.
Inter ima takve igrače da može igrati kako god želi,ali na način na koji igraju je Mourinhova taktika i evo,pokazala se uspješnom protiv Barcelone,a i protiv Bayerna.Mene sada zanima Real slijedeće sezone pod vodstvom Mourinha.
Mislim da će sljedeću sezonu biti mlaki jer će se igraći, a i on prilagođavati na njegoa ondosno on na njih. Tek će onu tamo drugu sezonu zablistati kao što je sa interom, prvo će izgraditi moćad kakvu on misli da treba a onda ideu u pohod na ligu prvaka.
Ali opet to su moja nagađanja, a i govorimo o Mourinhu tako da su čuda moguća.
sve 5, ali nije gledljivo nimalo..
da su dvije tekme, drukčije bi se igralo.. al opet, dvije tekme u finalu nemaju smisla.. osim u hrvatskom kupu
Ma gle inter je igrao konkretno tako da su u tri dodavanja pred golom, dok je bayern pokušao graditi igru ali kolko sam vidio većiu vremena su se dodavali bayernovi branići oko centra igrališta i zato su imali velik posjed lopte i nisu dali niti jedan gol.
Anti nogomet kažeš, ma looool samo ću to reći.
Forza Inter
Ti hoćeš reći da si jako upućen u nogomet pa bacaš statitstike
Jednostavno je reći, Murinjo je bolji od učitelja
Ne, ja sam igro nogomet od mladih pionira u 2.hnl pa sve do seniora...
Drugo navijac Intera sam od kada znam za sebe, pa da bacam statistike o Interu i ono sta govori prezenira cijeli inter
LoL na sve ove mutave komentare.
I opet je dokazao da je najbolji trener danasnjice sada svi koi su kenjali da nije nek se poklope po glavi,Real sljedece godine s njim na celu ufff ne zelim ni misliti sta ce tamo u spaniji napraviti ali vas uvjeravam da nece real igrati zatvoreno kao inter,ma svaka mu cast ne volim inter ali klub koi vodi mourhino moras mu se pokloniti jer on postize rezultate di god dode.
I sada ako s realom osvoji trostruku krunu ili vise posto u spanji ima vise kupova onda ce se pisati u povjest kao najbolji trener svih vremena a da napomenem covjek nema jos ni 50 godina
da sam išo u kladu dobio bih, reko sam još i prije tekme 2-0 za inter.
Inače čestitke Interu, zaista je igrao puno bolje, jednostavno Bayern može biti sretan da nije još više izgubio, makar bi mi više bilo draže da je bayern dobio, ali eto, što je ispalo, ispalo je...
Jedan moj prijatelj je pogodio da ce bit 2-0 i da ce Millito dat gol...
al je ulozio samo 2 kn
Jel tko primjetio tu reklamu na poluvremenu?
Crno Perje anyone?
(znam da nije original njihova pjesma, ali ovo je njihova izvedba 100%)
Baš me zanima dali je, i koliko Nike platio dozvolu za song...
A još veće pitanje je tko ju im je predložio... U Nike-u sigurno radi netko od naših ljudi,
baš u marketinškom dijelu...
Ma nije to njihova izvedba, to je ova samo možda malo editirana ili ju neko drugi odsvirao za nike:
Ljudi gdje je onaj što je bio na utakmici?
Da nam stavi malo slika..
Evo pogledaj pa zaključi sam LINK :)
Ahahah..strašno..
U madridu je sa 70 000 ljudi i razmišlja o modovanju fife xD
Evo pogledaj pa zaključi sam LINK :)
aaaaaaahahahahah najveći fail koji sam vidio u životu, odnosno najuveća razotkrivena laž. Još sad ne mogu vjerovati zašto bi čovjek lagao u vezi tako nečeg i to preko interneta ljudima koje ne pozna.
Ne, ja sam igro nogomet od mladih pionira u 2.hnl pa sve do seniora...
Drugo navijac Intera sam od kada znam za sebe, pa da bacam statistike o Interu i ono sta govori prezenira cijeli inter
Ja sam se samo šalil, nisi valjda ozbiljno shvatil