Valjda znaš?!!

Valjda znaš?!!
Eto nas na Massu bijednika. Po čemu je on to pokraden, i kako on misli to ostvarit? Ne vjerujem da postoji ijedan sud koji bi mu dao za pravo.
A i ti također srljaš u neobjektivnost jer iz nekog razloga ne podnosiš Hamiltona. Uvjeren sam da ne misliš to što si upravo napisao. Hamilton ne može biti takav kakvim ga opisuješ. On je u svom primeu bio apsolutno najbolji vozač. Postigao je najviše od svih u povijesti i to mu nitko ne može oduzeti. Ja čak mislim da su mu doslovno ukrali titulu u Abu Dhabiju jer tamo se nešto izvelo što u pravilima postoji u nekakvoj sivoj zoni, ali nikada do tada nije bilo primijenjeno i to primijeniti na način da si jednostavno eliminirao bez borbe čovjeka koji je uvjerljivo vodio je nepošteno i zločesto. Ali to je već prožvakano. Verstappen je danas bez konkurencije i po meni bolje vozi od Hamiltona u najboljim godinama. Ovakvu nepogrešivost Sir nikada nije imao iako je nekoliko sezona vozio nadmoćni svemirski brod.
Jbg, Hamilton je jedno prvenstvo izgubio od momčadskog kolege...
Svako ima svoje mišljenje. Ja sam mišljenja da ako se stave svi vozači u iste bolide da Max a ni Lewis nebi imali puno pobjeda niti naslova. Tako da govoriti da su najbolji jer imaju bolide brže po pola sekunde ili više nije realno nego navijački.
Ja sam mišljenja da bi krucijalno bilo jel taj "isti" bolid under ili oversteer koncepta.
Točno, izgubio je, pošteno je izgubio, a može žaliti za odustajanjem mislim u Maleziji zbog kvara dok je udobno vodio trku. Taj kvar je možda bio i presudan za ishod prvenstva iako bi s druge strane Rosberg zadnje četiri trke sigurno vozio drugačije da je Hamilton dobio Maleziju..
Šta se dešava sa Ferrarijem? Dižu se?
šta kažete tko će pobijediti, ja sam mišljenja da će RB riješiti problem sa shifterima i da će Ver pobijediti u utrci, ne nužno i u kvalama
7 | Verstappen |
---|---|
9 | bilo tko drugi |
Sainz lvl iznad svih. Napokon prvi vikend bez pobjede RB.
Ako im race pace bude kao u Monzi onda bi mogli ostati van domašaja Red Bulla kojeg se ne smije otpisati. Sve je moguće na ovakvim stazama, par safety car-ova pa potom loša strategija po ćemu su Ferrari i Mercedes poznati i... eto ti Red Bulla. Nadam se novom pobjedniku, valjda Leclercu.
Sainz nakon ljetne stanke vozi fantastično, držimo fige za sutra.
Ferrari će imati situaciju SAD ili NIKAD do kraja sezone.
"The Alpha Tauri representative didn't turn up to the Tsunoda-Verstappen Stewards impeding meeting..."
i zato nije dobio kaznu, hmhm
btw u anketi iznad je bilo 6-1 prije kvalifikacija
"The Alpha Tauri representative didn't turn up to the Tsunoda-Verstappen Stewards impeding meeting..."
i zato nije dobio kaznu, hmhm
btw u anketi iznad je bilo 6-1 prije kvalifikacija
a to mu ni nije bilo jedino blokiranje.. 2 puta u istim kvalama i dobije 2 upozorenja.. mhm
E da mi je čuti kmečanje prištavca u ovim trenucima :)
Na kraju ispalo zanimljivo. Dvije strategije. Ovaj put Ferrari pogodio. Mercedesu nedostajalo dva tri kruga.
Meni je žao Leclerca. I dalje me drži dojam, vjerojatno krivi, da je brži od Sainza.
Na kraju ispalo zanimljivo. Dvije strategije. Ovaj put Ferrari pogodio. Mercedesu nedostajalo dva tri kruga.
mislim da ni onda ne bi bilo ništ od toga. Sainz je možda najpametniju utrku unazad par godina (ukupno gledano) u F1 odvozio. i vjerujem da je do njega bilo donošenje odluka koje su se gurale, jer poznavajući pit-wall Ferrarija kako znaju usrat i šefa i stanicu, nije htio ništa prepustit slučaju...
McLaren sa ugradeovima (Norris) P2, bez upgradea pomak gore od 9 mjesta (Piastri)
LIAM F-ing LAWSON = 2 boda
Bravo Ferrari. Dali su nam odličnu utrku.
Meni je žao Leclerca. I dalje me drži dojam, vjerojatno krivi, da je brži od Sainza.
nikako zao,proslih godina su ga gurali i sainz je ispastao dosta radi toga
drago mi je da se momcad okrenula drugom vozacu(koji je bolji od prvog),moglo je to i ranije ali dobro
zaspao sam tijekom prvih 50 krugova
Je, lipo je vidit legendarnog propetog konjića na vrhu postolja. Ali ipak mislim da je od sljedeće trke sve po starom.
Možda je morao tako.
Da je Lec bio drugi ne bi imao mozga napraviti igrokaz Norris Sainz.
Generalno je do sad bio brži po sirovoj brzini, sumnjam da se to naglo promijenilo. Sainz je puno puta do sad pokazao da je možda najinteligentniji vozač na gridu koji iz bolida često bolje procijeni situaciju nego ekipa na pit wall-u, a uz to je dovoljno samouvjeren i sebičan (na najbolji način) da izignorira naredbe kad procijeni da mu ide na štetu a momčad time neće dobiti puno. To mi se jako sviđa kod vozača, a uz to je i gospodin - podsjeća me na Gumbeka. Zato navijam da opstane u top momčadi, ako se zvijezde poslože mislim da je sposoban osvojiti prvenstvo. Takav vozač je i potrebniji Ferrariju nego brz, ali sklon greškama poput Leclerca.
Što se Lecerca tiče iskrenost i poslušnost su možda super njegovoj curi, ali nisu baš karakteristike koje daju rezultate u Ferrariju. Čini mi se da njemu treba dobar pit wall i što se tiče taktike i da ga motivira. Želim opet vidjeti F2 Charlesa koji je djelovao kao s drugog planeta. Trenutno djeluje samo rezignirano, samo ne znam gdje bi drugdje mogao otići.