Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.320
|
čitano: 3.887.724
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Korny1603987 kaže...

Ferrari će već imati neku katastrofu do prvog zavoja, jedan od njih će opasti na pola grida. Onda brzo pojesti gume i kreće loše po loše. Iskreno više vjerujem Mercedesima da mogu skupiti više bodova od mojih crvenih.

dad0r kaže...
Korny1603987 kaže...

Ferrari će već imati neku katastrofu do prvog zavoja, jedan od njih će opasti na pola grida. Onda brzo pojesti gume i kreće loše po loše. Iskreno više vjerujem Mercedesima da mogu skupiti više bodova od mojih crvenih.

Ne moraju imati katastrofu ovak i onak race pace nije na razini RB-a ali da vjerojatno budu izveli neku glupost

Ma dajte deeečki... nemojte tako... nek se nadamo bar do sutra popodne. Svaka minuta je bitna... nema ih puno ove sezone...

22 mjeseca
protjeran

Ferrari nakon Schumachera=Hajduk zadnjih 20 godina

10 godina
Master Mariner kaže...

Ferrari nakon Schumachera=Hajduk zadnjih 20 godina

Ti baš odlučio da mi se usereš u skoro sve što volim

17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Tu sam usporedbu napravio već mnogo puta izrekao javno.

Tipični Hajduk. Visoke ambicije, veliki planovi, velike riječi i hype prije svake nogometne sezone, a onda se ispadne iz europe u roku tjedan dana, a u ligi se pobjedi 2-3 za redom možda i Dinamo, kreće pjesma, kreće veselje, hype na vrhuncu, osvojili smo naslov već nakon 3 utakmice, a onda.... a onda krene gubljenje od Slavena, Istre, Šibenika itd i Dinamo s 10 bodova zaostatka dođe do kraja sezone na +15 bodova prednosti, a Hajduk obeća navijačima da će osvojiti titulu iduće sezone... i hype preko ljeta opet buja.

14 godina
miki_the_pirat kaže...

Ne moraju imati katastrofu ovak i onak race pace nije na razini RB-a ali da vjerojatno budu izveli neku glupost

Ma dajte deeečki... nemojte tako... nek se nadamo bar do sutra popodne. Svaka minuta je bitna... nema ih puno ove sezone...

Istina ali treba biti realan, nakon Schumachera/Todda/Brawna izgledaju gore nego hrpa amatera ali  toliko smo daleko dosli da nas pole veseli kao pobjeda 

twice the pride double the fall
13 godina

Ekipa koji je najbolji nacin za gledat F1 na TV-u (android TV)?

6 godina
mrbean kaže...

Ekipa koji je najbolji nacin za gledat F1 na TV-u (android TV)?

F1 TV

17 godina

Za vrijeme Schumachera-Todta-Brawna nikada nisam sumnjao u tim ili vozača. Čak i da su imali nešto slabiji bolid znao sam da će Michael čekati i najmanju grešku suparnika, znao sam da će Ferrari smanjiti zaostatak kroz bokseve, znao sam da Ferrariju neće beknuti motor u sezoni nego će izravnom protivniku prije ili kasnije beknuti motor. 

Skraćeno pri slabijem bolidu Michael se često znao boriti za naslov, a ako je bolid barem jednak ili čak i malo jači - to je to - naslov.

13 godina
Amo crveni..samo da ne sjebe start jedan on njih..da se ne razbije..da ne zaboravi prebacit u brzinu,da pit wall ne sjebe..nek momci napokon odvoze normalnu trku s normalnom taktikom i norlmalnim boxovima..ne trazimo puno!!😅🙏🏻
AUDIOFIL
14 godina

Šteta, dobra vožnja Sainza ali RB ide ko po tračnicama.

13 godina
Hahahaha..gusta sam u ovom dvoboju Sainza i LeClerca..po meni vrlo dobra trka!
Dobar Ferrari..steta..brzina je tu..gume jos ne
AUDIOFIL
14 godina
volegradele kaže...
Hahahaha..gusta sam u ovom dvoboju Sainza i LeClerca..po meni vrlo dobra trka!
Dobar Ferrari..steta..brzina je tu..gume jos ne

Dobar Ferrari, danas izgleda da su vozili na limitu koliko ide. Dobar rezultat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2023 16:47 (dad0r).
22 mjeseca
protjeran

Meni se čini da je Ferrari morao narediti Sainzu da propusti Leclerca nakon što je izgubio vodstvo. Imao sam dojam da je Leclerc brži pa bi možda imali drugo mjesto. Ustvari... čini mi se da je Leclerc cijelu trku bio brži od kolege, ali kod podjednakih bolida Monza je preteška za pretjecanje.

15 godina

10 pobjeda zaredom,novi rekord u F1 ako se ne varam.

BE HAPPY 要開心 : )
17 godina

Ferrari je trebao pustiti Leclerca naprijed u 2 navrata.

A što se tiče Leclerca ispao je papak jer nije htio napasti Pereza dok se ovaj borio s Sainzom nego je čuvao gume da sam može napasti Sainza nakon što Perez prođe.

Sumarum kao navijača crvenih: Dobro je jer je RB prebrz, i ovi bodovi su veliki ali još uvijek Ferrari nema brzinu i jakost momčadskih naredbi. Po meni šef mora gledati kao sokol i svako malo lupiti šakom o stol i donijeti odluku tko koga pušta i tko koga napada. 

22 mjeseca
protjeran

Kako napasti kad je Perez bio cijelo vrijeme u DRS-u jer je bio unutar sekunde u odnosu na Sainza.

22 mjeseca
protjeran
Joe Cooker kaže...

Oborit će sve Sir-ove rekorde i ono malo drugih što je preostalo. Ako ništa barem svjedočimo vožnjama budećeg daleko najuspješnijeg vozača svih vremena. Nije mi uopće simpatičan, eto danas mi se zgadila njegova primjedba na Sainza "That was naughty." Ko mi se naša tako prigovarat?! Ali ovo što on radi, način na koji koristi sve prednosti nadmoćnog bolida ja u svom životu nisam vidio, a F1 pratim skoro 50 godina. Mislio sam da je to do sada najbolje radio Schumacher, ali ma kakvi. Zato gospodo draga... gledajte što Verstappen radi i uživajte. Neka gomila pobjede i titule jer ih jedini i zaslužuje. Ostatak vozača su druga i treća liga za njega. Da ih sve staviš u isti bolid rezultat bi bio isti.

15 godina
protjeran
Master Mariner kaže...
Joe Cooker kaže...

Oborit će sve Sir-ove rekorde i ono malo drugih što je preostalo. Ako ništa barem svjedočimo vožnjama budećeg daleko najuspješnijeg vozača svih vremena. Nije mi uopće simpatičan, eto danas mi se zgadila njegova primjedba na Sainza "That was naughty." Ko mi se naša tako prigovarat?! Ali ovo što on radi, način na koji koristi sve prednosti nadmoćnog bolida ja u svom životu nisam vidio, a F1 pratim skoro 50 godina. Mislio sam da je to do sada najbolje radio Schumacher, ali ma kakvi. Zato gospodo draga... gledajte što Verstappen radi i uživajte. Neka gomila pobjede i titule jer ih jedini i zaslužuje. Ostatak vozača su druga i treća liga za njega. Da ih sve staviš u isti bolid rezultat bi bio isti.

Očaj od teksta.

XBOX: RENZOR GT 01
22 mjeseca
protjeran

Očaj neočaj zaboli me. Samo vidim među TD-ovima su uglavnom ljubitelji lika i djela Sir-a koji s gnušanjem i prijezirom prate Verstappena kako niže pobjede i rekorde kojima se ubrzano približava njihovom kućnom ljubimcu, a kad ga za vrlo brzo prestigne u ama baš svemu onda će ovaj sport za njih umrijeti. Isto su se ponašali i ljubitelji Schumachera kad mu je Sir potaracao skoro sve rekorde. Član sam foruma od 2008. pa dobro znam kako se tu diše. Objektivnosti među forumašima je uvijek nedostajalo, ustvari gotovo je i nema.

15 godina
Master Mariner kaže...

a kad ga za vrlo brzo prestigne u ama baš svemu onda će ovaj sport za njih umrijeti.

pa kad već imaš informacije da će redbull dominacija trajati još 5 godina onda se okladi da će Max skiniti sve rekorde i zaradi milijune

15 godina
Master Mariner kaže...

Očaj neočaj zaboli me. Samo vidim među TD-ovima su uglavnom ljubitelji lika i djela Sir-a koji s gnušanjem i prijezirom prate Verstappena kako niže pobjede i rekorde kojima se ubrzano približava njihovom kućnom ljubimcu, a kad ga za vrlo brzo prestigne u ama baš svemu onda će ovaj sport za njih umrijeti. Isto su se ponašali i ljubitelji Schumachera kad mu je Sir potaracao skoro sve rekorde. Član sam foruma od 2008. pa dobro znam kako se tu diše. Objektivnosti među forumašima je uvijek nedostajalo, ustvari gotovo je i nema.

.

9 godina
Mislim da Max i sir ne mogu u istu recenicu sto se tice vozackih sposobnosti. Max je dvije klase kvalitetniji i bolji vozac, sir je vise za reklamu i sponzore.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
22 mjeseca
protjeran
loky4i4 kaže...
Master Mariner kaže...

a kad ga za vrlo brzo prestigne u ama baš svemu onda će ovaj sport za njih umrijeti.

pa kad već imaš informacije da će redbull dominacija trajati još 5 godina onda se okladi da će Max skiniti sve rekorde i zaradi milijune

Hmmmm, bezveze. Pa baš ne bi ništa ni zaradio jer je u tom slučaju kvota maksimalno 1.05.

22 mjeseca
protjeran
deepshitcro kaže...
Mislim da Max i sir ne mogu u istu recenicu sto se tice vozackih sposobnosti. Max je dvije klase kvalitetniji i bolji vozac, sir je vise za reklamu i sponzore.

A i ti također srljaš u neobjektivnost jer iz nekog razloga ne podnosiš Hamiltona. Uvjeren sam da ne misliš to što si upravo napisao. Hamilton ne može biti takav kakvim ga opisuješ. On je u svom primeu bio apsolutno najbolji vozač. Postigao je najviše od svih u povijesti i to mu nitko ne može oduzeti. Ja čak mislim da su mu doslovno ukrali titulu u Abu Dhabiju jer tamo se nešto izvelo što u pravilima postoji u nekakvoj sivoj zoni, ali nikada do tada nije bilo primijenjeno i to primijeniti na način da si jednostavno eliminirao bez borbe čovjeka koji je uvjerljivo vodio je nepošteno i zločesto. Ali to je već prožvakano. Verstappen je danas bez konkurencije i po meni bolje vozi od Hamiltona u najboljim godinama. Ovakvu nepogrešivost Sir nikada nije imao iako je nekoliko sezona vozio nadmoćni svemirski brod.

15 godina
Master Mariner kaže...
deepshitcro kaže...

A i ti također srljaš u neobjektivnost jer iz nekog razloga ne podnosiš Hamiltona. Uvjeren sam da ne misliš to što si upravo napisao. Hamilton ne može biti takav kakvim ga opisuješ. On je u svom primeu bio apsolutno najbolji vozač. Postigao je najviše od svih u povijesti i to mu nitko ne može oduzeti. Ja čak mislim da su mu doslovno ukrali titulu u Abu Dhabiju jer tamo se nešto izvelo što u pravilima postoji u nekakvoj sivoj zoni, ali nikada do tada nije bilo primijenjeno i to primijeniti na način da si jednostavno eliminirao bez borbe čovjeka koji je uvjerljivo vodio je nepošteno i zločesto. Ali to je već prožvakano. Verstappen je danas bez konkurencije i po meni bolje vozi od Hamiltona u najboljim godinama. Ovakvu nepogrešivost Sir nikada nije imao iako je nekoliko sezona vozio nadmoćni svemirski brod.

U pravu si, ali pričaš overbiased slijepcu, nema mu pomoći.

15 godina
Master Mariner kaže...

Hmmmm, bezveze. Pa baš ne bi ništa ni zaradio jer je u tom slučaju kvota maksimalno 1.05.

hahah ajde da vidim tu 1.05 kvotu na 5 uzastopnih titula 

22 mjeseca
protjeran

Pa već je treća i ne vidim kraja. Čemu afanavanje?

15 godina
protjeran

Onu ukradenu to ne računamo ili?

XBOX: RENZOR GT 01
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 12:54 (x18x05x).
22 mjeseca
protjeran

A službena je... nažalost.

9 godina
Ciju ukradenu ? Massinu ?
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice