Nadam se da ovdje jos ima onih zaljubljenika u sport. No nazalost svima nam dragi HRT ne prenosi el'classico kojeg bi vrlo rado volio pogledati.
Imate ideju ili link gdje bi preko live stearming mogao to pogledati?
hvala
Nadam se da ovdje jos ima onih zaljubljenika u sport. No nazalost svima nam dragi HRT ne prenosi el'classico kojeg bi vrlo rado volio pogledati.
Imate ideju ili link gdje bi preko live stearming mogao to pogledati?
hvala
Kolega je sve rekao.
Probat ću preko Readon TV Movie Radio Player-a,pa na Live Sports.
Scaka cast Barca, rasturili ih
Ono je bio antinogomet kako je Real igrao, navijam za Real otkad znam za sebe ali ono je odvratno za gledati, a i ovi Barcini igrači se valjaju ko padavičari po terenu čovječe! Al biće Real prvak svejedno........:)))
Ono je bio antinogomet kako je Real igrao, navijam za Real otkad znam za sebe ali ono je odvratno za gledati, a i ovi Barcini igrači se valjaju ko padavičari po terenu čovječe! Al biće Real prvak svejedno........:)))
Hahahahahahahaha. N-da... Nema smisla komentirati. Barca se igrala s njima. Ponizila ih je u svakom segmentu igre!
Hahahahahahahaha. N-da... Nema smisla komentirati. Barca se igrala s njima. Ponizila ih je u svakom segmentu igre!
Nije u simuliranju prekrššaja............lol
Prvak padanja igra u Realu.
A Sergio Ramos i Carvalho su nevinasca koja mrava ne bi zgazila.
Ako se real bude fino igrao ostatak sezone, mozda im barca pusti da se dodaju barem 30% cjelokupnog vremena u maju u Madridu
Prvak padanja igra u Realu.
A Sergio Ramos i Carvalho su nevinasca koja mrava ne bi zgazila.
Ako se real bude fino igrao ostatak sezone, mozda im barca pusti da se dodaju barem 30% cjelokupnog vremena u maju u Madridu
E to će bit druga pjesma, na Bernabeuu Real neće sigurno izgubiti. Možda pobjeda, ali smrdi mi na nerješeno. A prvak padanja igra u Milanu a ne u Realu hehe, znaju svi o kome govorim.
Zna li netko koje tv kuce prenose veceras Real-Barcelona? :/
Mislim da Arena Sport,ali nisam siguran.
vjerojatno, ali koliko ja znam u HR to imaju samo oni s MaxTV-om.
A sta s ostalima? :(
Arena 1 prenosi ali to je dodatni sportski paket na Max TV-u 
Znači ništa od utakmice... Preostaje jedino potražiti na Internetu 
Oće se na maxtv-u moć uzet za 30kn utakmica na areni sa ppv?
gdje se može na Internetu pogledati današnja tekma? (free)
http://www.livescorehunter.com/live-streaming-video-football/
http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football
Probaj potražiti na www.ustream.tv
VAMOS REAL!
Kopačke, šorc i bijeli dres
za sve ekipe to je stres,
Real Madrid kada igra
svaki kraljević se bori poput tigra.
Santiago Bernabe stadion se zove,
na njemu kraljevići ostvaruju pobjede nove,
koliko je samo on lijep
pored njega zastane i čovjek slijep.
Vrijeme za El Klasiko kada dode
osamdeset hiljada ljudi na Bernabe pođe,
protiv Barse utakmica to je
da sam na Bernabeu to su želje moje.
Svaki navijač Reala voli
njhovim igrama ne može da odoli,
uvjek se bore i kada gube
oni stisnu zube.♥
0:0 na poluvremenu,ali se igra čvrsto i strastveno,vatreno.
51.minuta,Albiol ruši Villu u kaznenom prostoru i dosuđen je penal,Albiol dobiva crveni karton.Messi pogađa za 1:0.
Tko je bolji???
Messi 0:1 !
81.minuta-Penal za Madrid!Alves ruši Marcela!Ronaldo pogađa za 1:1!!!!
zanimljiva utakmica,ali je Real uz pomoć sudaca došao do remija,ono nije ni p od penala,a da ne govorimo o čistom penalu na villi u prvom poluvremenu i jos je sudac gotovo cijeloj ekipi barce podijelio zute kartone,pola od toga nepravedno...samo me zanima kakva bi situacija bila da je obrnuto,svi bi opet govorili da je barca lopovski klub i takve stvari.osjeti se umor igrača i nije to večeras bila baš ona barca od prije 5 mjeseci,ali se real od tada dosta popravio i sada je sasvim druga momčad...sve u svemu prvenstvo je riješeno i sada očekujemo još tri spektakla.
Utakmica je bila zakon, Barca je bila bolja pogotovo u 1. pol. ,Realovi su dobivali sanse samo iz kontra napada i prekida,zato jer neznaju slozit dobru akciju protiv Barcine momcadi,,, i TREBALO je biti 2-1 za barcu,, al jebg lopta je okrugla(i suci su slijepi ;D)