Nedavno sam kupija nove komponente. Samo napajanje i grafika ostalo staro. E sad kad bi uzima novu grafiku tipa
nvidia 460 ili radeon 5850 dali bi ovo napajanje moglo drzati ili trebam mjenjati s jacim. Hvala unaprid.
Nedavno sam kupija nove komponente. Samo napajanje i grafika ostalo staro. E sad kad bi uzima novu grafiku tipa
nvidia 460 ili radeon 5850 dali bi ovo napajanje moglo drzati ili trebam mjenjati s jacim. Hvala unaprid.
pošto je 550w... držat će ;)
pošto je 550w... držat će ;)
Jesi noob pravi,Codegen od 800W ne može držati ni HD 4850 a kamoli HD 5850 neko napajanje od "550W"
Autore vidim da je kod tebe Chieftec 550W to napajanje ima dovoljno izlazne snage i za HD 5970...
Javio se pravi expert haha... malo si glup ?? pa moje napajanje koje je duplo manje od tog 800w drži 4850 bez greške zato nepiši gluposti.
Chieftec 550w, pročitaj malo šta piše. Ako uopće znaš čitat
Odličan je Chief od 550w. Stavi novu grafu, nemaš brige
Moralo bi držat, počne se blesirati oko 70% opterećenja,do tada sve štima. Dakle do kakvih 280W na 12V i ostalim railovima ne bi smjelo biti problema, a to je upravo ono što ćeš imati sa singleGPU GTX460 / 5850 kompom. Cca. 250-300W load,cijelog kompa.
Javio se pravi expert haha... malo si glup ?? pa moje napajanje koje je duplo manje od tog 800w drži 4850 bez greške zato nepiši gluposti.
nadam se da misliš sa duplo manjom snagom ( 400 W ) jer kako izgleda to napajanje ako je duplo manje?????
i btw "nepiši" se piše odvojeno..heheh malo šale
btw
da ;) , sa duplo manjom snagom
LC Power je dobra marka napajanja...
Jesi noob pravi,Codegen od 800W ne može držati ni HD 4850 a kamoli HD 5850 neko napajanje od "550W"
Autore vidim da je kod tebe Chieftec 550W to napajanje ima dovoljno izlazne snage i za HD 5970...