Prijenosno ili stolno racunalo?

poruka: 3
|
čitano: 943
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Evo, imam specificnu situaciju i u velikoj sam nedoumici... Naime, imam laptop vec 8 godina i sad je doslo vrijeme da kupim nesto jace. Na raspolaganju mi je budzet od 7500-8000 kn i planiram kupit jaci laptop za gaming ili stolno racunalo, sa tim da u gore navedeni budzet za stolno moram uzet i monitor... Student, zivim u domu, stalno se selim i putujem negdje, ispod stola ima mjesta za stolno racunalo, al opet je problem imat takvu ciglu u domu, riskirati ostecenja u prijevozu i nemogucnost koristenja kad nisam u domu ... Sad, koliko god da mi laptop zvuci primamljivije u takvoj prilici, zelim uzet stolno jer planiram mozda nesto malo streamanja ili youtube-a, a laptop mi se nekako ne cini dovoljno jak za nesto takvo... Ako imate iskustva ili misljenja oko ovog, napisite komentar, ja zahvalan!

usput, ovo sam planirao kad bi uzimao laptop http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-aspire-nitro-vn7-791g-173ips1920x1080-core-i7-4720hq360ghz-8gb-lddr3-1000gb-dvd-sm-nvidia-gtx960m-gddr5-2gb-2-god-jamstvo-akcija/NX.MUQEX.049

a nesto ovakvo za stolno http://www.instar-informatika.hr/racunalo-instar-gamer-storm-xt-amd-x4-860k-37ghz-12gb-sshd-1tb-8gb-ssd-amd-radeon-r9-380-2gb-ddr5-5-god-jamstvo/INSTORMXT

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Prijenosno ili stolno racunalo?

iako sam uvijek zagovornik stolnog zbog omjera cijena/mogućnosti, jednostavnijeg servisiranja i hrpe drugih razloga smatram da ti nemaš što razmišljat, mobilnost prije svega. sam si rekao da se stalno seljakaš i putuješ... nećeš nigdje s monitorom i kantom pod rukama.

16 godina

Slusaj .....kao prvo ako bi isa na stolno obavezno kupovati dio po dio a ne godovu konfiguraciju jer gubis na njoj puno love...kao drugo sta se tice dvoumice izmedju stolno i lap ja bi svakako u tvojoj situaciji isa na lap posto si studend i sve to vjeruj mi isplatiti ce ti se a budzet koji imas je pristojan i mislim da bi se moglo naci dovolno dobar lap za tu cjenu odi na ovu themu pa vidi sta ti ekipa kaze. i pogledaj ako imas mogucnosti naruciti tj kupiti lap u njemackoj jer za 1000-1100 eura moze se gori uzeti bolestan dobar laptop.

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice