Konfa do 3000 kn!

poruka: 13
|
čitano: 2.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konfa do 3000 kn!
pitanje

Planirao sam kupit nesto skuplje ali mi se buđet smanjio tako da od toga nista!

Max. je 3000 kn i da bude iz Ve-mila! Znam da cete reci da ima ovakvih tema ali ni jednu konfu nisam iz vemila nasao a da je sve dostupno! Inace zivim u Splitu, pa.... Moze biti i iz Procesora takoder (cuo sam da oni nisu skupi a da su dobri)!

Zahvaljujem unaprijed svima! Nemam iskustva u sklapanju konfi tako da se ne ljutite sto ponavljam temu koje slicne postoje! Hvala svima unaprijed!!!

EDIT: Takoder ako mi mozete rec koliko i bi li bile igrive ovako novije igre na toj konfi, kao npr: GTA4, COD 4,5, Mirror's edge, Assassin's Creed...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 16:15 (Zely).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa do 3000 kn!

Šta ti sve treba???Jel ti treba periferija ili samo komponente??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Konfa do 3000 kn!

Procesor 538KN

Matična Ploča 559KN

RAM X2 350KN

Grafička Kartica 589KN

Napajanje 450KN

Hard Disk 350KN

Optika 205KN

Kućište 289KN

eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfa do 3000 kn!
autorov komentar
Bez periferije, samo komponente, s kucistem ofc!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Zely kaže...

Max. je 3000 kn i da bude iz Ve-mila! Znam da cete reci da ima ovakvih tema ali ni jednu konfu nisam iz vemila nasao a da je sve dostupno! Inace zivim u Splitu, pa.... Moze biti i iz Procesora takoder (cuo sam da oni nisu skupi a da su dobri)!

Zahvaljujem unaprijed svima! Nemam iskustva u sklapanju konfi tako da se ne ljutite sto ponavljam temu koje slicne postoje! Hvala svima unaprijed!!!

EDIT: Takoder ako mi mozete rec koliko i bi li bile igrive ovako novije igre na toj konfi, kao npr: GTA4, COD 4,5, Mirror's edge, Assassin's Creed...

moj prijedlog je na slici,procesor solidan,grafička odlična za tu cijenu,RAM solidan,napajanje dobro...
edit:evo uvećano
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 16:26 (pod009).
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Zely kaže...

moj prijedlog je na slici,procesor solidan,grafička odlična za tu cijenu,RAM solidan,napajanje dobro...
 Uzimaj ovu konfu...Za te pare ne može bolje.Cool
16 godina
neaktivan
autorov komentar
pod009 kaže...
edit:evo uvećano

Sviđa mi se, stvarno je super slozeno! Preferiram Intelove procesore ali su skuplji...

Jos dvije stvari, ove igre koje sam spomenuo bi li se mogle i koliko dobro igrat?
Drugo, jel se moze ovaj proc OC-at (iako i ne bi bilo nuzno)?

EDIT: A cek, fali kuciste jel tako?
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 16:34 (Zely).
16 godina
neaktivan
Konfa do 3000 kn!
prihvaćeno rješenje

A gle bilo bi najbolje da izdvojis jos 200-300kn za kuciste jer je ovo stvarno odlicna konfa.Sve navedene igre bi ti radile na MAX na rezi 1280x1024 mozda malo visoj,osim GTA 4 koji bi mogao na toj istoj rezi povuc na medium.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Hvala puno svima, uzet cu onda ovu konfu i skrpat jos za kuciste ili iskoristit neko staro ili vec cu nesto smislit! Hvala jos jednom! pozz
16 godina
neaktivan
Konfa do 3000 kn!

evo jedna ali iz adm-a pa ako ti se sviđa.
GAINWARD GTS250 512MB DDR3 256bit, PCI-Express 2.0, HDMI+DVI+VGA-1015kn
Napajanje FORTRON 400W, PNF serija, PFC, Super Silent, 12cm vent-280kn
HDD WD Caviar 320 GB, WD3200AAKS, SERIAL ATA II, 16MB cache, 720-314kn
Procesor AMD Athlon 64 X2 7750 Black edition, socket AM2, BOX !-479kn
Gigabyte M720-US3, nForce 720D, S. AM3/AM2+/AM2, 6xSATA RAID-505kn
Gigabyte GZ-X4, midi tower, bez PS, crno-crveno, USB, Fire wire-300kn
DDR2 1024Mb ( 1Gb ) PC6400 Kingmax, 800MHz, CL5 -89kn x2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sviđa mi se, stvarno je super slozeno! Preferiram Intelove procesore ali su skuplji...

Jos dvije stvari, ove igre koje sam spomenuo bi li se mogle i koliko dobro igrat?
Drugo, jel se moze ovaj proc OC-at (iako i ne bi bilo nuzno)?

EDIT: A cek, fali kuciste jel tako?
 od Intela tu može stajati E5200 (brz kao Athlon 7550) ili možda E5300 (jednako brz kao Athlon X2 7750) i samo uzmeš drugu matičnu (npr. Gigabyte EP43-DS3L itd.),1. ići će dosta dobro,samo stavi najnovije drivere za grafičku (imat ćeš nešto bolje preformanse),2. da,naravno da se može OC-ati,e sad tu imaš prednost na Intelom,ovaj procesor kojeg sam ti stavio je iz serije Black Edition,znači da ima otključan množitelj (Intelovi procesori sa otključanim množiteljom koštaju više od 4000 kn),također imaš dobru matičnu za OC-anje,i da fali kućište
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
neaktivan
autorov komentar
fala puno pod009 uzimam ovu tvoju konfu! i necu stavljat intel! nego cu ovaj malo oc-at! a jos cu skrpat kojih 200 kn za kuciste i to je to!
uzet cu ga vjerojatno kroz kojih tjedan dana ili tako nesto pa javim dojmove!!
16 godina
Konfa do 3000 kn!
prihvaćeno rješenje

Links u Splitu imaš taj proc 7750 na raspolaganju za 489 kn.Znači 50 kn uštede.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 16:36 (dery).
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice