Upomoć komp usporen

poruka: 9
|
čitano: 1.410
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Upomoć kako se riješiti svega ovoga

DELETED!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 9:57 (X-edd).
17 godina
neaktivan
Upomoć komp usporen

ja koristim aviru i nikad problema sa usporenim kompom tako da ju preporučam! 

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
16 godina
neaktivan
Upomoć komp usporen

DELETED!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 9:57 (X-edd).
17 godina
neaktivan
Upomoć komp usporen
U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
16 godina
RE: Upomoć kako se riješiti svega ovoga

Ako si uvjeren da imaš podosta malicioznog softvera, onda bi možda trebao razmisliti i o formatiranju, i to ne samo diska, nego i USB keya / ext. diska /ukratko sve gdje bi se mogla takva "gamad" nagnjezditi. Istina da je malo paranoično rješenje, ali, iskreno, na tvom mjestu bih to napravio, te potom na svježoj verziji stavio Aviru i napravio ostale mjere zaštite (poput upgrade / update / isključivanje nepotrebnih servicesa i sl.).

Ona je zauzeta? Ma i Knin je bio zauzet...
17 godina
neaktivan
Upomoć komp usporen

onda je najbolje da stavi nove windowse Smijeh

17 godina
protjeran
Upomoć komp usporen

ma natoci 100, ici se tko zmaj, Smijeh

i to kod ine

Ako je itko zainteresirani za bilo koju igru sta se tice steam ili cd key mislim na orgianal neka se javi na pp, trenutno gta IV i jos cetri igre izmedu ostalog ccs za samo 250 kn, css 75 kn, cs 1.6 50 kn ima jos puno ostalog, navalite ljudi
17 godina
neaktivan
RE: Upomoć komp usporen
anshika05 kaže...

Najbolje svaki tjedan formatirat HDDe pa novi OS stavljati...ili zašto ne svaki dan, ili čemu uopče stavljat OS?

On topic, probaj bit defender online scaner, i ubuduče odmah koristi neki AV, prevencija glavu čuva....
Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
17 godina
neaktivan
RE: Upomoć komp usporen
Bocky kaže...
anshika05 kaže...

Najbolje svaki tjedan formatirat HDDe pa novi OS stavljati...ili zašto ne svaki dan, ili čemu uopče stavljat OS?

On topic, probaj bit defender online scaner, i ubuduče odmah koristi neki AV, prevencija glavu čuva....
 ne sviđa mi se ta tvoja ironija
ja mu kažem da ak mu je komp toliko usporen to jedina pametna opcija
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice