Mbam-pitanje
- poruka: 16
- |
- čitano: 3.511
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa nece ostati ako ih obrises
Jel to oriđiđi COD2? Da nije FP?
Cod nije ali je cd key ^_^
Evo sada ako zelim deletati ove fileove oce li ostati sto od njih na kompu?
u sistemu neće,al će ostat u malwarebytesovoj karanteni,pa se mogu vratiti eventualno lažno pozitivni
kao što se mogu odčekirati oni disabled security,kod onih koji isključe security center servis i staviti ih na ignore listu,da mbam više ne trza na njih..
Evo sada ako zelim deletati ove fileove oce li ostati sto od njih na kompu?
u sistemu neće,al će ostat u malwarebytesovoj karanteni,pa se mogu vratiti eventualno lažno pozitivni
kao što se mogu odčekirati oni disabled security,kod onih koji isključe security center servis i staviti ih na ignore listu,da mbam više ne trza na njih..
Seneka, mislim da si nešto previdio.....
Pogledaj sliku, fajlovi su u karanteni.
U ovom trenutku već su maknuti sa svoje prvobitne lokacije na hardu.
Ako sad pritisne "Delete (All)", odlaze u vječna lovišta i iz karantene.
je.. točno,nisam gledao sliku,mogao ih je tamo i ostaviti,vremena za brisanje ima,komp siguran kao da su trajno obrisani
Svi su pobrisani
je.. točno,nisam gledao sliku,mogao ih je tamo i ostaviti,vremena za brisanje ima,komp siguran kao da su trajno obrisani
Da, iako je MBAM poznat po relativno malo false positivea, uvijek su mogući.
Stoga savjet: nakon prvog skeniranja pričekati par dana. Obično se u tom roku isprave FP.
Ako i tada detekcije ostanu, vrlo vjerojatno je riječ o pravom malwareu i slobodno možeš obrisati sve.
zna li mozda tko?
da vas pitam nesto u vezi MBAM-a, da li smijem obrisati sve ove fajlove (ima ih 158), mislim moze li se ista zeznuti na kompu, sistem ili slicno nesto?
Ma ja bih to obrisao sve. Najvjerovatnije će te tražiti restart. Poslije to možeš i vratiti iz karantene ako slučajno zatreba ili obrisati sve te zaražene fileove i u karanteni.
da vas pitam nesto u vezi MBAM-a, da li smijem obrisati sve ove fajlove (ima ih 158), mislim moze li se ista zeznuti na kompu, sistem ili slicno nesto?
Gdje si ovoliku gamad pokupio
obrisao sam ih sve... pa sta bude nek bude...
Ma biti će sve u redu. To je jedan poznati adware i MBAM to uspješno uklanja.
samo obrisi nece ti nista bit