KeyScrambler

poruka: 4
|
čitano: 5.853
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
KeyScrambler

Zanima me da li koristite ovaj program?

Što mislite o njemu?

Raspišite se Smijeh

ovdje ga imate za skinut, a ovdje kao dodatak za mozillu

14 godina
protjeran
RE: KeyScrambler
denix kaže...

Zanima me da li koristite ovaj program?

Što mislite o njemu?

Raspišite se Smijeh

ovdje ga imate za skinut, a ovdje kao dodatak za mozillu

Dobar program te namjene odnosno kao antikeylogger. Davno, stvarno davno sam ga koristio. Uz upotrebu današnjih Internet securitya različitih proizvođača nepotreban,a svi oni koji ne koriste navedene security opcije neka ga isprobaju i to pogotovo ako se boje da bi mogli zaraditi "zloćudni keylogger" koji će pratiti sve što će se utipkati i dojaviti nekome koji smatra da će od toga imati koristi. Ima još jedan program ove vrste, puno kompleksniji i možda učinkovitiji, nema free verziju kao KeyScrambler, a zove se Zemana AntiLogger.  

16 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...

... Ima još jedan program ove vrste, puno kompleksniji i možda učinkovitiji, nema free verziju kao KeyScrambler, a zove se Zemana AntiLogger.  

vrlo različiti programi... cilj je isti a metode drugačije, scrambler enkriptira tipkovnički unos te ga na taj način čini potpuno bezvrijednim za čitanje keyloggerima dok zemana blokira pristup winsovom APIu kojim se keyloggeri služe u svojoj prljavoj raboti monitoringa, uz zemanu tu je još bolji i potpuniji specijalizirani antikelogging alat spyshelter, nažalost i on se plaća Plač

...malo sam testirao...
14 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
BlackFoot kaže...

... Ima još jedan program ove vrste, puno kompleksniji i možda učinkovitiji, nema free verziju kao KeyScrambler, a zove se Zemana AntiLogger.  

vrlo različiti programi... cilj je isti a metode drugačije, scrambler enkriptira tipkovnički unos te ga na taj način čini potpuno bezvrijednim za čitanje keyloggerima dok zemana blokira pristup winsovom APIu kojim se keyloggeri služe u svojoj prljavoj raboti monitoringa, uz zemanu tu je još bolji i potpuniji specijalizirani antikelogging alat spyshelter, nažalost i on se plaća Plač

Evo samo mala informacija u svezi gore navedenog programa ( SpyShelter ), a da ne otvaram novu temu. Postoji i besplatna verzija ovog izvrsnog antikelogging alata. Malo je ograničenih mogućnosti i nažalost za sada ne podržava 64 bitne sustave. Link 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice