Instalacija Kaspersky IS 7 vs. AVG 8

poruka: 11
|
čitano: 5.130
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem kod instalacije Kaspersky IS 7 koči AVG

kada pokrenem instalaciju kas IS nakon sto pokrenem instalaciju i odaberem express install pojavi mi se da moram remova-at AVG kojisam vec uninstall-iro i ne mogu nikako instalirati kas IS.

ima li netko nekakvih saznanja o tome i rijesenja?

hvala unaprijed...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2008 13:21 (eterna luchar).
16 godina
neaktivan
RE: Problem kod instalacije Kaspersky IS 7 koči AV

evo samo opet ponavljam pitanje Belji se

17 godina
neaktivan

Moraš izbrisati AVG. Drukčije nemože. 2 antivirusa nemogu biti instalirana u isto vrijeme.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
protjeran

KIS inače radi probleme prilikom install drugih AV ili antispyware softwarea već čim ga stavljaš na kompjuter, ali inače dva antivirus programa istovremeno ne mogu raditi izazivaju konflikte među sobom ili sa OS! Imao sam KIS 7 i Spyware Doctor 6 i ovaj potonji sam prije morao uninstall da bih koristio KIS...

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

kada pokrenem instalaciju kas IS nakon sto pokrenem instalaciju i odaberem express install pojavi mi se da moram remova-at AVG kojisam vec uninstall-iro i ne mogu nikako instalirati kas IS.

ima li netko nekakvih saznanja o tome i rijesenja?

hvala unaprijed...

dakle, to sam vec napravio, ali mi se i dalje dogadja to da mi pokazuje kao  da nije maknut avg s kompa...
17 godina
protjeran

Problem je sada u tome da AVGov deinstalacijski softver ne skida program u potpunosti pa ima i dalje konflikt sa novim sigurnosnim softverom, ja bih ovdje opet na prvo mjesto stavio Kaspersky... No dobro, problem leži po meni u registry ključevima koji nisu izbrisani i možda u datotekama na kompu? Ja bih ponovo instalirao AVG pa ga maknuo sa revo uninstaler ili Total uninstall ili pričekaj nekoga upućenoga da ti se javi za registar Winza!

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan

probao sam opet instalirati avg ali i dalje isto. probao sam s fine recovery/uninstall programom deinstalirati i opet iso

probam s total uninstall :-)
hvala

17 godina
neaktivan

Probaj s total uninstall,ako ni tada ne ide ,upiši avg u search i pogledaj gdje ti se sve pojavljuje i s unlockerom sve to zbriši.
U registri pogledaj sve što ima veze s AVG-om i tamo sve zbriši ..ali naravno opasno je tamo dirati ,bar napravi backup registrya
prije tog mijenjanja.

17 godina

Probaj ocistit registry s Regseeker ali samo obrisi ono s zelenom oznakom, kad se otvori klikni na Clean The Registry pa Ok kad dobis popis gresaka izaberi dole Select pa Select all green  items  e onda kliknes na Actions pa Delete selected items pa slijedi upute!!!Cool

http://www.snapfiles.com/get/regseeker.html

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan

riješio sam sve s total uninstall, program je zakon Smijeh

hvala svima!!!

17 godina
neaktivan

E imao sam isti problem sa Kas IS 9.. I ja sam napravio isto sa TU. Hvala, joj sto volim kad mi forum pomogne:)))

Strvinar,muuhahahah
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice