Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]

poruka: 264
|
čitano: 60.672
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo ekipa nakon 3 dana korištenja i mojeg dojma o s26 ultri.

Mob je fluidan, software radi besprijekorno, display je odličan makar ne bio 10bitni,  kamere solidne makar mi se čini da iPhone i dalje ima prednosti neke pogotovo u videu gdje nema konkurencije.

E sad pitanje za ostale ultraše, kakva vam je baterija? meni se dosta brzo prazni... ne znam jel to kad ona dosegne puni kapacitet i kad moje navike skuži ili? Jučer sam se prijavio na memberse za dobim voucher od 30 eura za 60w punjač.

Sve u svemu, nakon 5 godina Iphonea 13 pro max i 15 pro max ovo je jako dobar uređaj i vjerujem da će mi s vremenom još više sjest.

I da, od androida samo samsung dolazi u obzir.

Hvala kolegama još jednom na kodu 

zvonimir
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]

Prije dva mjeseca moj s25u, frendov PM17 i od drugog frenda Magic 7 pro. Išli testirati kamere, uvjeti osvjetljenja su bili takvi da je bila noć, poveća prostorija i relativno slaba halogena svjetla. U takvim uvjetima izuzev ZOOM-a, 7 pro ubio oba naša mobitela. Pa čak i u video zapisu, od brzine promjene fokusa do kvalitete. Možda je drugačije na danu, ali u lošijim uvjetima ti kinezi ubijaju. Tako da taj Iphone kao ni Samsung nisu odavno ništa posebno s kamerama IMHO

10 godina

Bok ekipa,

ja sam u ozbiljnoj nedoumici da li da radim upgrade sa s23u ili ne? Gledajući sve recenzije i videa, ne bi bilo loše zamijeniti ovog titana koji je u 3 godine odradio strašan posao.

Da li netko ima kod za tih 20%, ili sa zakasnio?

--- Do It Again ---

1 0 hvala 1
10 godina
casual-mtk kaže...

Bok ekipa,

ja sam u ozbiljnoj nedoumici da li da radim upgrade sa s23u ili ne? Gledajući sve recenzije i videa, ne bi bilo loše zamijeniti ovog titana koji je u 3 godine odradio strašan posao.

Hvala kolegi @Spinner

--- Do It Again ---
14 godina
zvonko kaže...

Evo ekipa nakon 3 dana korištenja i mojeg dojma o s26 ultri.

Mob je fluidan, software radi besprijekorno, display je odličan makar ne bio 10bitni,  kamere solidne makar mi se čini da iPhone i dalje ima prednosti neke pogotovo u videu gdje nema konkurencije.

E sad pitanje za ostale ultraše, kakva vam je baterija? meni se dosta brzo prazni... ne znam jel to kad ona dosegne puni kapacitet i kad moje navike skuži ili? Jučer sam se prijavio na memberse za dobim voucher od 30 eura za 60w punjač.

Sve u svemu, nakon 5 godina Iphonea 13 pro max i 15 pro max ovo je jako dobar uređaj i vjerujem da će mi s vremenom još više sjest.

I da, od androida samo samsung dolazi u obzir.

Hvala kolegama još jednom na kodu 

Ovaj lik ima naporan glas ali ima JAKO dobre savjete i trikove kako produljiti vjek bateriji na Androidima novijima:

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
3 godine

Da, zato ja nikad ne prebacujem sve preko smart switcha jer zna prebaciti i smeće pa bude problema oko aplikacije i samog rada, baterije. Zapravo prvi put da sam i koristio  smart switch inače i fotke krećem od nule, ali sad sam prebacio,

za fotke i videa cca 120gb u 40min je prebacil prek kabla, app mislim sve na novo stavit čim odem u banku po novi kod. Tak da sigurno pomaze ocisiti cache. Ali nekakve stednje ukljucivati nema sanse.

Zapravo mi je nevjerojatno da po defaultu i dalje na native Qhd ekranu ostavljaju ukljucenu fhd rezolucija u 2026., to je prvo sto moram povecati. Bila je 70% napunjena baterija i jedno 6-7sek da se upali prvi put, ali kasnije normala.

Nego, malo sto sam se igrao, ekran mi je isti kao na 25U, ne vidim nikakvu razliku, osim kad se uključi privacy. Stvarno sam mislio da je bolje rješeno, ali ovo tragedija, smanjuje pixele, potamni, ajd još na osnovno, ali tada se sve i dalje vidi bočno samo lošije. Ako ne želiš da se vidi moraš na full privacy ali onda je ekran praktički neupotrebljiv. Prvi Iphone 2g je valjda imao bolji prikaz od ovog, blijedo, zamraceno, nikakva slika. Sramota tak nesto stavljati uopce a kamoli reklamirati kao nesto super. Ne znam zašto bi itko tko koristio, kao da s oled monitora pređen na 80te i doba comodoraca. Dal ako uključiš samo za notifikacije i dalje to uključuje u tom renu za cijeli ekran ili samo taj dio, to eventualno ima smisla ako se ne odnosi na cijeli ekran.

Nemojte stavljati ni privacy tempered stakla, nit ikakve zaštite na leće sve to srozava kvalitetu, rađe veći rub za zaštitu leća ili one preklopne maskice iza. Nisam još našao dobru maskicu, uzeo tech protect koja mi je bila najdraža čak za 25icu i sad mi predebela, jer je jednako čak i mrvu deblja od stare a mob je tanji, pa moram nešto drugo smisliti. Zapravo mi teško naći nešto da mi je gušt u ruci a da nije uopće sklisko.

I prodana su bila spigen stakla, pa sam stavio ESR antireflektivo staklo gore. I najbitnije dobro radi fingerprint, sto se tiče refleksije bolje je neto nego obično od spigena, baš uspoređujem, ali nije naravno kao bez stakla preko, vidjet cemo kak bu drzao taj premaz il se prije razbije.

Ostalo, ne znam, osim sto me pika taj zaobljen rub, na 25U je jos to bilo prihvatljivo i suptilno, nije kocka al ajd, ovdje bas pika u oko dok gledam ekran, ali naviknut cu se. Kamera su nes bolje u nocnim uvjetima i prednja i zadnje mi se cini. I brzina je top, Mozda jer je prazan ali sve djeluje instant, brze, mozda su samo ubrzali te animacije na 8.5 ali solidno.

Još jedan apsurd da 65W samsung punjac ne aktivira 3.0 punjenje, nego moramo kupovati novi kojeg niti nema na stranici da bar umanjimo za taj poklon bon. 

Ali i prije sam punjače na kraju naručivao s amazona jer nisam nigdje našao povoljnije. Isto tako i kablove, maskice su tam najpovoljnije. Valjda prolazi bar kabel ili njega trebamo novi nekakav:D

https://www.amazon.de/Samsung-Schnellladeadapter-EP-T6010N-Schnellladen-kompatibel-Black/dp/B0FZBKWVNW evo sad je 37e

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2026 12:20 (Nescafe).

0 0 hvala 0
15 godina

Bok ekipa,

ja sam u ozbiljnoj nedoumici kao i kolega  da li da radim upgrade sa s23u ili ne? Gledajući sve recenzije i videa, ne bi bilo loše zamijeniti ovog titana koji je u 3 godine odradio strašan posao.

hvala puno

SAMSUNG S23 ULTRA 512GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
pasko kaže...

Bok ekipa,

ja sam u ozbiljnoj nedoumici kao i kolega  da li da radim upgrade sa s23u ili ne? Gledajući sve recenzije i videa, ne bi bilo loše zamijeniti ovog titana koji je u 3 godine odradio strašan posao.

hvala puno

Deja vu???

8 godina
Nescafe kaže...

Da, zato ja nikad ne prebacujem sve preko smart switcha jer zna prebaciti i smeće pa bude problema oko aplikacije i samog rada, baterije. Zapravo prvi put da sam i koristio  smart switch inače i fotke krećem od nule, ali sad sam prebacio,

za fotke i videa cca 120gb u 40min je prebacil prek kabla, app mislim sve na novo stavit čim odem u banku po novi kod. Tak da sigurno pomaze ocisiti cache. Ali nekakve stednje ukljucivati nema sanse.

Zapravo mi je nevjerojatno da po defaultu i dalje na native Qhd ekranu ostavljaju ukljucenu fhd rezolucija u 2026., to je prvo sto moram povecati. Bila je 70% napunjena baterija i jedno 6-7sek da se upali prvi put, ali kasnije normala.

Nego, malo sto sam se igrao, ekran mi je isti kao na 25U, ne vidim nikakvu razliku, osim kad se uključi privacy. Stvarno sam mislio da je bolje rješeno, ali ovo tragedija, smanjuje pixele, potamni, ajd još na osnovno, ali tada se sve i dalje vidi bočno samo lošije. Ako ne želiš da se vidi moraš na full privacy ali onda je ekran praktički neupotrebljiv. Prvi Iphone 2g je valjda imao bolji prikaz od ovog, blijedo, zamraceno, nikakva slika. Sramota tak nesto stavljati uopce a kamoli reklamirati kao nesto super. Ne znam zašto bi itko tko koristio, kao da s oled monitora pređen na 80te i doba comodoraca. Dal ako uključiš samo za notifikacije i dalje to uključuje u tom renu za cijeli ekran ili samo taj dio, to eventualno ima smisla ako se ne odnosi na cijeli ekran.

Nemojte stavljati ni privacy tempered stakla, nit ikakve zaštite na leće sve to srozava kvalitetu, rađe veći rub za zaštitu leća ili one preklopne maskice iza. Nisam još našao dobru maskicu, uzeo tech protect koja mi je bila najdraža čak za 25icu i sad mi predebela, jer je jednako čak i mrvu deblja od stare a mob je tanji, pa moram nešto drugo smisliti. Zapravo mi teško naći nešto da mi je gušt u ruci a da nije uopće sklisko.

I prodana su bila spigen stakla, pa sam stavio ESR antireflektivo staklo gore. I najbitnije dobro radi fingerprint, sto se tiče refleksije bolje je neto nego obično od spigena, baš uspoređujem, ali nije naravno kao bez stakla preko, vidjet cemo kak bu drzao taj premaz il se prije razbije.

Ostalo, ne znam, osim sto me pika taj zaobljen rub, na 25U je jos to bilo prihvatljivo i suptilno, nije kocka al ajd, ovdje bas pika u oko dok gledam ekran, ali naviknut cu se. Kamera su nes bolje u nocnim uvjetima i prednja i zadnje mi se cini. I brzina je top, Mozda jer je prazan ali sve djeluje instant, brze, mozda su samo ubrzali te animacije na 8.5 ali solidno.

Još jedan apsurd da 65W samsung punjac ne aktivira 3.0 punjenje, nego moramo kupovati novi kojeg niti nema na stranici da bar umanjimo za taj poklon bon. 

Ali i prije sam punjače na kraju naručivao s amazona jer nisam nigdje našao povoljnije. Isto tako i kablove, maskice su tam najpovoljnije. Valjda prolazi bar kabel ili njega trebamo novi nekakav:D

https://www.amazon.de/Samsung-Schnellladeadapter-EP-T6010N-Schnellladen-kompatibel-Black/dp/B0FZBKWVNW evo sad je 37e

Ja se samo nadam da će do S27 serije sredit ekran na ultri jer je vrlo malo ljudi zadovoljno sa ovim. Da, ima ih koji tvrde da je ekran ok ali kako vidim večinsko mišljenje je da je ekran "slabiji" nego na bilo kojoj ultri unazad 3 generacije. 

Tako da ja još uvijek živim u nadi da će do S27 riješit probleme sa ekranom, konačno konkretno dignit kapacitete na bateriji, možda čak i dignit punjenje na cijeloj S26 seriji na minimalno 60W ili čak na 90W, i konačno sredit PWM dimming. 10 bitni display na tako malom ekranu sa takvim ppi niti nije toliko bitan jer 8bitni +frc sasvim u redu radi (isto kao i na većini monitora) tako da plakanje za tim mi i nije baš jasno.

Ali sa obzirom na trenutno stanje sa HW sumnjam da će se išta od toga promjenit jer bi zahtjevalo konkretno dizanje cijena a to Zamzung zna da neće proć kot kupaca.

15 godina
pasko kaže...

Bok ekipa,

hvala puno

Dobio kod 

hvala kolegi

Narucena s26 ultra crna

SAMSUNG S23 ULTRA 512GB
9 godina

Pozdrav svima, ako ima još koji kod za 20% za poslat bio bi zahvalan :)

0 0 hvala 0
15 godina

Kao netko tko je prešao sa S23U na S26U, ne vidim neku razliku u kvaliteti prikaza.

Kada su jedan pored drugog, S23U ima možda mrvicu svjetliji ekran ali kada koristiš S26U samostalno, to se ne primijeti.

A S26U ekran je 2 puta bolji vani na direktnom suncu nego onaj od S23U (ili onaj koji je bio na Note 10+l). Barem u mom slučaju (moguće da i vrsta zaštite/kaljenog stakla igra ulogu).

Ali sami ravni ekran na S26U je 10 puta bolji nego zaobljeni od S23U (stvar osobne preference).

4 tjedna

Ja imam jos nekoliko kodova, PP ako nekome treba 

Nifty
8 godina
Hvala kolegi iznad na kodu! 💪🍻
14 godina

hvala kolegi Grga7 i kolegi Niftyswifty na kodovima :D

placam pive u Varazdinu!  

jesus_tm1
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine

uopće nije lošiji ekran, čak kad direktno uspoređujem, čini se mrvicu,zanemarivo svjetliji i jače boje na 26u nego s25, al prakticki nema razlike. Ako ukljucis ovaj drekec od privacy onda je losije da. 

Gledam upravo 24U, s25U, s26U, isti prikaz, ista svjetlina. Ne kuži se ovak prek slike. 

usporedba

Može biti malo ruzniji sta je zaobljen, imam i a56 i znao sam se zajeb*t dok se idem javiti, to mi se prije nije dođagalo:D I kak je izbocenija kamera klacka al taj dio mi ne smeta jer ga rijetko koristim dok leži na stolu.

https://www.youtube.com/watch?v=DzPSC9vIKF8 

Pogotovo jer ovaj put želim da je malo izbocenija maskica oko kamere jer su više na udaru. 

Nego nemrem naći dobru maskicu za mobitel , ove tought armor su mi debele, neke i dječje trasformers, ove aramid tanke plasticne dobro zgledaju ali imaju los grip i ne stite baš. Htio bi da ima dobar grip, mozda neki silikon da je dobar grip, i da je malo zasticeno oko kamere a ne otok prek cijelo kao esr nego, nego samo za ove 3 glavne kamere.

sad imam neku tech protect koja izgleda identicno kao ova torras link 

benks  ovako nesto izgleda bomba, samo pisu sklisko, iako ova ima bocno tpu mi se cini. 

e da i punjac 60w je na 34e sad na amazonu link 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2026 14:36 (Nescafe).

0 0 hvala 0
19 mjeseci
Preporuka za maskicu spigen nano pop...jedina mana je opcenito vecine maskica sto mobitel ne lezi ravno na stolu pa se vibra gotovo ne osjeti

1 0 hvala 0
17 godina

Razmišljem uzeti mob u zadnjim satima akcije, nakon pozitivnih dojmova sa foruma. 

Ima li tko još kod od 20% :) ?

2 0 hvala 0
12 godina

Također bih uzeo mob u zadnjim zatim akcije, ako ima još koji kod za 20% bio bih zahvalan :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ja bi bio zahvalan ako netko ima 10 posto kod iz Members aplikacije

0 0 hvala 0
12 godina

Također bih bio zahvalan ako netko ima -10% iz Members aplikacije haha, do 1 sat iza ponoći se može naručiti u pretprodaji.
EDIT: Puno hvala kolegama koji šalju kodove u zadnji tren :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2026 6:37 (veseli777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jeli kome još stigao S26 (neki od modela)... kakvi su dojmovi..... 

0 0 hvala 0
17 godina

Stigao jučer S26 Ultra. Najveće zahvale kolegi grba7. Složio sam i mobilno bankarstvo za obrt (zbog autorizacije kod online plaćanja karticom). Nadam se da će se gledati kao R1 domaći jer je račun iz Austrije.

Ispod su slike, to je poklon za zaručnicu pa su usporedbe na slikama sa S21+. Njoj je ogroman upgrade. A ja sam još na S24 običnom.
Malo sam se igrao, dosta sve ide fluidno. Trebalo je malo (sigurno preko 40ak min) da prebacimo 200Gb podataka preko kabla. Privacy dio mi je malo neobičan, nisam previše testirao, kad sam stavio na max bilo je previše sivo, a vjerojatno će se koristiti samo za bankarske aplikacije i određene notifikacije.

Kamera brzo slika, slike su dosta dobre. Probao sam i AI za uređivanje slika: Testirao sam dnevni boravak i dosta dobro je okrečio zid u sivu boju (iako nije najprecizniji jer sam mu točno napisao hex i rgb).

Sami ekran je dosta dobar, nisam primjetio stvari na koje se drugi žale (kad je isključen privacy) i to na defaultnoj rezoluciji 1080p, ali nisam niti radio intezivni side by side sa npr svojim S24.

Uzeo sam i samsungov anti reflecting screen protector, samo ostao mi je jedan mali baločić u sredini 

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ekipa, ima li tko problema sa Android autom? Meni se desi da se spoji u autu, i auto misli da je android auto spojen a zapravo nije. Crni ekran umjesto android auta, a također i muzika i sve ostalo se reproducira na mobitelu a ne u autu. Onda ide proces restart infotainmenta u autu nekoliko puta, restart mobitela, brisanje cache i brisanje memoriranih auta u android autu itd. Tek onda proradi. Ovdje govorim o wireless spajanju. Na žicu radi samo ako sam napravio sve prije navedene korake i ugasio opciju wireless AA, ali to mi ne dolazi u obzir da krenem koristiti žicu. 

Ukratko: znači neka najgora opcija, kao spojen je a nije spojen, nešto između...

Testirano na 3 auta (2 škode, 1 VW)...znam da su sva 3 VAG grupa ali tu i najviše koristim AA. 

Nadam se da će se ovo riješiti sa nekim updateom, jer očito je stvar u mobitelu.

S23U je radio bez greške na AA.

1 0 hvala 0
3 godine

Utisci nakon nekoliko dana testiranja..

Dizajn sprijeda mi jos nije legao s debljom maskicom(A serija), moram nesto elegantije sloziti, iako se nesto lakse drzi u ruci, i kuzim idu u tom smjeru da i žene sad često izaberu Ultru prije plusa, ali jednostavno mi je čar Ultre bio taj kockasti dizajn. I grba se klacka na stolu iza, sad koliko je kome bitno ali prošli modeli su stajali na stolu bez klimanja s normalnom maskicom.

E sad plusevi, baterija, iako nije povećana, jučer sam izgurao 10.20h SOT u 24h, cijeli dan isliravao aplikacije namjestavao, prckao, isao u banku po novi kod itd itd. Što je stvarno super ispalo, i ne kuzim kad ekipa govori da treba tjedan dva da se prilagodi baterija, kad meni svaki put dura najdulje prvi dana uvijek:D Prekjučer 7.30h SOT u 69% baterije, najs, vidjeti cemo kasnije kako bude.

Kamera, po danu dost slična, ne vidim neku razliku, navečer i po noći osjetno više svjetlosti upija taj veći otvor blende u odnosu na 25U. 

Brzina je odlična za sad, sve leti. ono šta me najviše razočaralo je privacy opcija, baš mi je bezveze, na ON i dalje vidim sve sa strane samo tamnije, ali i od naprijed je tamnije, nema smisla nekog. A na Max privacy sa strane ajd ne vidi se, ali je takva kalja od ekrana onda da nema smisla to koristiti. Upalio sam 5 puta samo da pokažem da se smijemo kakav treš su složili. Kao da imas stari tn monitor ili doba ips, oled.. Ne trebam uopce takvu opciju

edit: 

sad vidim da se prek camera assist moze ubaciti da je po defaultu na kameri na 24mpx, trebam se poigrati da vidim isplati li se, dal zauzima dosta vise mjesta i dal je sta bolje.

Mislim da ću benks armorpro maskicu naruciti jer nisam nis drugo tak cool nasao, nano pop mi je dosadila i odostraga mi je preglatka a bocno pikava,dobra je al bih malo promjene, no ESR armorite antireflektivno staklo mi je skroz ok. Ima nesto sitno utjecaja ta antirefeksija, nije pretjerano, ali bitno je da super radi fingerprint. 

@DukeOs kak ti se pokazala ova Nilkin Camprop maskica? odustao sam jer je ipak velka grba, i vjerojatno bi mi dopizdilo otvarati ubrzo, al se cini cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2026 12:51 (Nescafe).

2 0 hvala 0
15 godina
Nescafe kaže...

@DukeOs kak ti se pokazala ova Nilkin Camprop maskica? odustao sam jer je ipak velka grba, i vjerojatno bi mi dopizdilo otvarati ubrzo, al se cini cool

Jos nije dosla.Zasad sam bez maske. Vec imam par ogrebotina na tempered glassu pa sam i to drugo narucio, a i slabo registrira otisak prsta kad placam walletom. Danas stize treca maska jer prve dvije zapele u transportu.

ire
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2026 13:49 (DukeOs).
13 godina
Ponosno zamijenio S24 Ultra sa S26 Ultra,za sad jako zadovoljan nakon par dana korištenja. Odličan display (prikaz boja),kamere top -pogotovo noćni rad (iako se nisu puno promjenile od S24 serije).Za sada jako zadovoljan.🥰
*# @Frk #*/
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Nescafe kaže...

Utisci nakon nekoliko dana testiranja..

E sad plusevi, baterija, iako nije povećana, jučer sam izgurao 10.20h SOT u 24h, cijeli dan isliravao aplikacije namjestavao, prckao, isao u banku po novi kod itd itd. Što je stvarno super ispalo, i ne kuzim kad ekipa govori da treba tjedan dva da se prilagodi baterija, kad meni svaki put dura najdulje prvi dana uvijek:D Prekjučer 7.30h SOT u 69% baterije, najs, vidjeti cemo kasnije kako bude.

Kamera, po danu dost slična, ne vidim neku razliku, navečer i po noći osjetno više svjetlosti upija taj veći otvor blende u odnosu na 25U. 

Meni je baterija takodjer bila odlicna prvih par dana, rekord 8h ili cak 9h sota iskreno vise se i nesjecam znam samo da sam bio ostao bas u cudu jer to nikad nisam dozivio u zivotu, sad mi je svaki dan cca 5 do 6h, iskreno za mene premalo ali aj dobro, na 24U sam hvatao sad pri kraju jedva 4h tako da je ipak napredak (ali je i mobitel bio star 2 godine), iako ja cijeli dan ne mogu izgurat s baterijom da neznam koji uredjaj imam jer sam bas hardcore korisnik i veselim se samo upgradeu baterije u nekim buducim serijama, i to najvise prizeljkujem kao upgrade, sve drugo su realno "nebitne" sitnice jer smo dosli do vrhunca. Vidi se i po komentarima na forumima, opcenito po nekakvom hypeu da ovo vise nema veze kao nekad prije. Sjetite se kampiranja za iphone, pa i za Samsung, pratila se predstavljanja, ludilo u komentarima, recenzijama, po forumu pisalo stotine stranica. A sad bas tesko mrtvilo na sve strane, nestalo je to uzbudjenje, sad drzim novi mobitel u rukama i nema uopce onog osjecaja zadovoljstva, srece, ili sam samo prestar za ove gluposti, neznam. Kamere su top i nemam zamjerki, rade posao vrhunski, jedino mi se ponekad s vremena na vrijeme mobitel malo zagrije iz neznam kojeg razloga, a bas sam ga hvalio kako je hladan kao led. Mozda je i do maskice, bez nje je bio bas ledara a ovako se iz nekog razloga ugrije dok se drzi u rukama. Uglavnom zadovoljan sam i ne zalim sto sa ga kupio, ali ponavljam jos jednom je li bas toliko bolji da se predje sa 24U i ima li razloga za prelazak. Ne, za 5% bolji uredjaj nije vrijedno prelaska i bacanja tesko zaradjenog novca ali ako ste "ludi" za tehnikom, zelite novo i imate mogucnost i financije za to, zasto ne, pogotovo ako se mogu kakav deal, popust i akcija uhvatit. Novi S26U da ali ne pod svaku cijenu, pogotovo ne za punu i regularnu cijenu uredjaja. 

15 godina

Bok ekipa,

Jel netko dobio povratnu obavijest od samsung promocija za onaj vaučer od 30€ ?

Ja sam se prošlu nedjelju na to prijavio i dalje status je isti.

Punjač novi od 60W si mislim uzet s tim vaučerom.

zvonimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Iz korisničke podrške su mi rekli 15 dana za bodove u Samsung Rewards (od kupnje uređaja) i 15 dana za voucher od 30 EUR od dana registracije/prijave za isti.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice