Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]

poruka: 264
|
čitano: 60.547
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
19 mjeseci
Re: Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]
Kakvih su prethodnih godina bili obrasci za neke prve popuste nakon početka prodaje? Planiram kupiti Ultru pa ne znam je li mi bolje pričekati ili kupiti u pretprodaji sa kodom za 20% verziju od 512gb ili pričekati koji mjesec.
Volio bih kupiti do 6. mjeseca jer idem na putovanje, a na mom s23 je baterija lagano pri kraju.

0 0 hvala 0
14 godina

Ako ciljas S26U 512GB varijantu, mozda je cak (bar do lipnja) najbolji deal preorder s obzirom na popust, voucher i free vecu memoriju. 

Kod sluzbenih partnera tipa telekomi i maloprodaje tesko da ce biti nekih konkretnih popusta, ostaje vidjeti kako ce biti na njuskalu. 

Mislim da se najveci drop cijene desi kada imaju onu promociju u listopadu pa su prosle god npr. davali S25FE sto se radi kao priprema trzista za novu seriju. 

I earned my name just like Marlo.

0 0 hvala 0
15 godina

Koje su cijene bile s25 ultra tako odmah po izlasku u Telekomima? Hrvatski telekom točnije? Imam ponudu da mi je tarifa prvih 6 mjeseci besplatna u HT-u, pa mi je tu 200€ odmah manje od ukupne cijene 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nisam 100% siguran, ali vrlo vjerojatno puna preporučena od 1.629€

0 0 hvala 0
15 godina

800 eura je S25 Ultra na njuškalu. Tako da ako barem 200 eura ispod te cifre ne možeš dobiti preko pretplate, loša ponuda

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Istina, 800ak je cijena za 256GB, ali koliko vidim trenutno, ZG novi zapakirani 512GB je trenutno najjeftniji 950.

0 0 hvala 0
7 godina
Mr. Right 1808 kaže...
Kakvih su prethodnih godina bili obrasci za neke prve popuste nakon početka prodaje? Planiram kupiti Ultru pa ne znam je li mi bolje pričekati ili kupiti u pretprodaji sa kodom za 20% verziju od 512gb ili pričekati koji mjesec.
Volio bih kupiti do 6. mjeseca jer idem na putovanje, a na mom s23 je baterija lagano pri kraju.

bolje 100E za novu bateriju na S23u nego sad ići kupiti S26u...na njušci S25u za 800E...s obzirom da bi se moglo desiti razočarenje od S26u...mogla bi ona tih 800E dostići još prije...600E popushiti radi čega...glavna kamera jedina razlika tih 30-50% više svitla...to jedino kad fali svitla možda vidljivo kod paralelne usporedbe...3x je na s23u i bolja jer koristi pixel size 10% veći...x10 je bolja nego x5...UW na s23u ima 100% veći pixel size i ne koristi spajanje...znači jedino ovih 50mpx kod nje eventualno igra kad imaš puno svitla...ako nema svitla i ideš na spakjanje pixela onda imaš rezu istu kao i kod s23u...koja ima u  startu veće pixele

rađe bi uzeo neki powerbank  i zalipio ga ispod S23u...nego sad išao kupiti S26u...kad ideš na put i onako bi poželjno bilo imati power bank...uzmeš neki odo 50E...strpiš se do kraja ove godine i eto ti S26u za 800-900E...tada će već biti informacija o novom S27u i ako napokon samsung poradi na boljem kamera set-up...strpiš se do ožujka i za lovu koju sada daješ za S26u dobiješ S27u

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
19 mjeseci
S23+ nisam napomenuo, da je ultra isao bih na tu varijantu koju si opisao
7 godina
Mr. Right 1808 kaže...
S23+ nisam napomenuo, da je ultra isao bih na tu varijantu koju si opisao

onda uzmeš S25U...za 800E...uzmeš 256gb verziju...tih 256gb dodatnih skupo naplaćuju...a lako možeš spojiti usb stick koji ima c usb...i onda back up foto i videa...za razliku u cijeni možeš uzeti stick od 1tb...ili obični i adapter...adapter 5E

oglasnik krcat vakuum ultri za 800E

14 godina

Ne znam, po meni je to stvar osobne preferencije i izbora. Jer ne mozes reci 800e ako covjek trazi 512GB i najjeftiniji takav zapakiran, bar u Zg je 950. Pa ako je vjerovati glasinama nize cijene nego prosle godine, u preorderu ce ga uz kod za popust (javiti se u PP za kod 🍻) S26U kostati manje od 1200e. Za razliku u cijeni manju od 250e on dobiva 100% sigurnost da nece biti prevaren na Njuskalu (koliko god mala vjerojatnost i svi znamo sto treba paziti, nikad ne mozes biti 100% siguran na njuskalu u odnosu na pravi ducan), mogucnost kupnje na 36 rata bez kamata, dodatne bodove na Samsung account za kasniju free kupnju npr. Fast chargera, i najbitnije, noviji hardver s bar tri poboljsanja - zadnji Snapdragon, svjetlija kamera i ekran s privacy funkcijom koju hvale globalno oni koji su testirali. Dodatno, jedna godina supporta dulje, iako nije vjerojatno da ce ga koristiti 8 godina 😆 

Osobno, ja cu zamijeniti S24U ove godine kako sam S22U prije dvije godine i stvarno se fino osjetila razlika tad. 

1 2 hvala 0
13 godina

Overtinkate sve to 256gb je dovoljno vjerovatno 99% ljudi.

Ja nakon 4 godine korištenja moba imam 99/256gb iskorišteno, sa tim da je od toga jedno 30gb muzika.

S25 Ultra za 800€ je super prilika, za 26 ćeš morati iskrcat 500-600€ više za stvarno minimalne upgradove.

5 0 hvala 0
3 godine
Nema sanse da bih isao ispod 512gb, sad imam 400 popunjeno, nit igrice nit muzike. 4k guta nenormalno memorije i već bi za ultra modele trebao biti standard 1-2 tb memorije, kakvih 256..

4 0 hvala 0
13 godina
grba7 kaže...

Ne znam, po meni je to stvar osobne preferencije i izbora. Jer ne mozes reci 800e ako covjek trazi 512GB i najjeftiniji takav zapakiran, bar u Zg je 950. Pa ako je vjerovati glasinama nize cijene nego prosle godine, u preorderu ce ga uz kod za popust (javiti se u PP za kod 🍻) S26U kostati manje od 1200e. Za razliku u cijeni manju od 250e on dobiva 100% sigurnost da nece biti prevaren na Njuskalu (koliko god mala vjerojatnost i svi znamo sto treba paziti, nikad ne mozes biti 100% siguran na njuskalu u odnosu na pravi ducan), mogucnost kupnje na 36 rata bez kamata, dodatne bodove na Samsung account za kasniju free kupnju npr. Fast chargera, i najbitnije, noviji hardver s bar tri poboljsanja - zadnji Snapdragon, svjetlija kamera i ekran s privacy funkcijom koju hvale globalno oni koji su testirali. Dodatno, jedna godina supporta dulje, iako nije vjerojatno da ce ga koristiti 8 godina 😆 

Osobno, ja cu zamijeniti S24U ove godine kako sam S22U prije dvije godine i stvarno se fino osjetila razlika tad. 

S22U je bio roba s greškom, zato si osjetio razliku. Ono što su nam uvalili s tim Exynosom je šaka u glavu. Da smo imali Snapdragon verziju, ne bi ti bila razlika. Baterija, zagrijavanje, štekanje, throttling kao na midrangeru. Sa S24u ćeš jedino osjetiti bolju bateriju i to što je lakši.

Jedina mrvica respecta za Samsung sa S25 serijom je što se osjeti da je lakši u ruci i baterija je bolja nego na prethodnim. Dal to opravdava da je to generacijski skok? Nikako. Ali napredak jest.

15 godina

Meni je S25+ odličan, baterija je super, ekran je odličan, jedino je problem što recikliraju te kamere godinama i nema neki wow efekt što se tiče slikanja. Pa meni u nekim situacijama ispadnu slike puno bolje na P50 Pro i slike više izgledaju kao da je slikao fotić, a mob je stariji 4 godine. I to je pozitivno što se S25+ ne čini težak u ruci kao da su promijenili raspored težine unutar moba, dok na S24+ nije tako. Sad kakva će bit na S26 seriji promjena, minimalna, a još je ovaj S25+ bio 599€ na Samsung stranici što je odličan buy, a i namjeravam ga imat godinama. No ipak je bolje imat Ultru samo zbog bolje kamere i zooma.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Nescafe kaže...
Nema sanse da bih isao ispod 512gb, sad imam 400 popunjeno, nit igrice nit muzike. 4k guta nenormalno memorije i već bi za ultra modele trebao biti standard 1-2 tb memorije, kakvih 256..

I to je ok,na kraju krajeva tvoja lova i ti znaš što tebi treba.

Ali i dalje tvrdim da je 256gb dovoljno za 90% usera,većina ljudi koristi fotke za društvene mreže i messaging apove koje i fotke i videa okrljašte tak da nema smisla ih snimati za to najvećoj mogućoj rezoluciji, baš ništa ne dobivaš sa time.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2026 16:17 (evang).
7 godina
evang kaže...
Nescafe kaže...

I to je ok,na kraju krajeva tvoja lova i ti znaš što tebi treba.

Ali i dalje tvrdim da je 256gb dovoljno za 90% usera,većina ljudi koristi fotke za društvene mreže i messaging apove koje i fotke i videa okrljašte tak da nema smisla ih snimati za to najvećoj mogućoj rezoluciji, baš ništa ne dobivaš sa time.

baš gledam najeftiniji sa 512 GB je 950E...a ovih od 256 GB ima ih ko kineza za 800E...znači 256 GB za 150E...neovisno i na ove podivljale cijene memorija koje pogađaju i usb stick-ove

sandisk-ultra-usb-memory-stick-512gb

imam točno ovaj...kupio 2024(40E)...stick je vrhunski...adapter c na lighting i koristim kao back-up...baš gledam...evo ga opet na amazon.de...512GB za 55E...dual drive luxe 512 GB je 60E...on ima s jedne strane C...evo ima i od 1TB za 115E

S25U od 256GB za 800E + Dual Drive Luxe od 1TB za 115E...sve skupa 915E...još ostane 35E za masku i screen protector

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2026 20:54 (HCMAA).
13 godina
Ako je nekome potreban kod za popust od 10%.
Vrijedi za 5 koristenja

NUR-YWCW-P6NR-8D6H
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ocekivano, potvrdeno je da S pen nema BT na S26U...

0 0 hvala 0
3 godine
Steta da, mislim meni je s pen nepotreban, rađe bi 300mah vecu bateriju npr. Ali ajd da bar ima bt nekad sam koristio to za grupne selfije i to je skroz ok opcija.

A ovo za memoriju isplati se 150e za vise memorije. Al ajd ak ne koristid kuzim.

Evo i zena kuka da ni slucajno nece vise 256 uzimati. A usb nije opcija nosat i spajat. Velik cloud je dobra stvar al je to sporo

2 0 hvala 0
16 godina
Planiram prelazak s S21 Ultra koji dao svoje na S26 plus.
Gdje je najbolje napraviti kupnju, ne bih po našim telekomima, direktno bi iz neke trgovine.

0 0 hvala 0
16 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2026 12:36 (jomi).
16 godina
mp3david kaže...
Ako je nekome potreban kod za popust od 10%.
Vrijedi za 5 koristenja

NUR-YWCW-P6NR-8D6H

Gdje se koristi ovaj kod?

14 godina

Direktno kod samsunga

13 godina
Samsung hr web
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
15 godina
jomi kaže...
Planiram prelazak s S21 Ultra koji dao svoje na S26 plus.
Gdje je najbolje napraviti kupnju, ne bih po našim telekomima, direktno bi iz neke trgovine.

Pričekaj da se ne zaletiš. S26+ će imati Exynos procesor, koji povijesno gledano nije lagan na bateriji.

IMHO pametnija i dosta jeftinija kupnja ti je S25+

15 godina

Da, na tvom mjestu nebi tako prešao, il na 25U ili bi pričekao neki pad cijene kroz nekoliko mjeseci i uzo 26U.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
7 godina

ajmeeeeeee...još maloooooo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Novost izgleda da stize bazni model s 256GB umjesto proslogodisnjih 128GB. 

Svejedno ukoliko S26 i S26+ dolaze s Exynosom, treba preskociti. 

Kupon za -20% na preorderu- javiti se na PP

11 0 hvala 7
12 godina
grba7 kaže...

Novost izgleda da stize bazni model s 256GB umjesto proslogodisnjih 128GB. 

Svejedno ukoliko S26 i S26+ dolaze s Exynosom, treba preskociti. 

Kupon za -20% na preorderu- javiti se na PP

Jel ovo 1499 - 20% tvojih?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice