Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

poruka: 688
|
čitano: 303.731
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

Evo ja sam probao "palac dolje", radi normalno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Također, čak mislim da se čuo neki zvuk zadovljstva u pozadini

3 godine

Pozdrav svima, jel mi možete dati kakav savjet? Trenutno imam već evo 6-tu godinu Samsung A31, i stvarno sam zadovoljan sa njim, ali mislim da je vrijeme za nešto novije. Mogu uzeti obični S25 ili S25 Ultru, pa me zanima prije svega kakva je baterija na ta 2 modela? I vidim da je ekran na običnom S25 nešto lošiji, pa me zanima jel to baš stvarno i u korištenju tako lošije? Šta mi vi preporučate da uzmem, mali S25 ili S25 Ultru. Veličina mobitela mi nije bitna, snađem se i sa manjim ali i sa ovim većim. Znam da je S26 sada već na dolasku, ali ne daje mi se duplo više za skoro istu stvar.. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2026 14:21 (glass).

0 0 hvala 0
15 godina
glass kaže...

Pozdrav svima, jel mi možete dati kakav savjet? Trenutno imam već evo 6-tu godinu Samsung A31, i stvarno sam zadovoljan sa njim, ali mislim da je vrijeme za nešto novije. Mogu uzeti obični S25 ili S25 Ultru, pa me zanima prije svega kakva je baterija na ta 2 modela? I vidim da je ekran na običnom S25 nešto lošiji, pa me zanima jel to baš stvarno i u korištenju tako lošije? Šta mi vi preporučate da uzmem, mali S25 ili S25 Ultru. Veličina mobitela mi nije bitna, snađem se i sa manjim ali i sa ovim većim. Znam da je S26 sada već na dolasku, ali ne daje mi se duplo više za skoro istu stvar.. :)

A mislim, nije baš neka teška dilema. Ako imaš novaca tj. ne dira te omjer uloženo/dobiveno i veličina uređaja ti je nebitna, uzmi si Ultru. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...

Čeka li još netko S25FE od one promocije prije mjesec-dva-tri? Sad su povećali krajnji rok za dostavu na 28.02.2026. Znam da se i prije čekalo, ali sad mi baš dižu tlak.  

2 stigla 1 jos cekam

3 godine

Ma ne smeta me veličina, i nije mi problem novac, ali da budem iskren ne znam hoću iskoristiti sav potencijal Ultre, ako me razumiješ? 

E da, ajde molim te mi reci, ja sada na A31 imam Samsungove poruke, mislim aplikaciju, a vidim da sada njih više nema, nego su sada Google poruke, jel aplikacija, a na žalost dosta šaljem običnih poruka(jer moram), pa me zanima jel se uredno može slati i primati poruke, iako je to sada Google aplikacija, sve ide normalno kao i prije?

0 0 hvala 0
15 godina
glass kaže...

Ma ne smeta me veličina, i nije mi problem novac, ali da budem iskren ne znam hoću iskoristiti sav potencijal Ultre, ako me razumiješ? 

E da, ajde molim te mi reci, ja sada na A31 imam Samsungove poruke, mislim aplikaciju, a vidim da sada njih više nema, nego su sada Google poruke, jel aplikacija, a na žalost dosta šaljem običnih poruka(jer moram), pa me zanima jel se uredno može slati i primati poruke, iako je to sada Google aplikacija, sve ide normalno kao i prije?

imaš i dalje Samsung poruke, ne brini

11 godina
glass kaže...

baterija je nešto bolja na ultri, ali najveća prednost kod ultre su bolje kamere, veći ekran i naravno s-pen. kvaliteta ekrana je odlična kod oba, to te ne bi trebalo brinuti.

17 godina
glass kaže...

Pošto si do sada bio zadovoljan sa A31, normalni s25 bude svemirski brod za tebe. 

Nema potrebe bacati novac na ultru. 

3 godine

@ministar - kako imam Samsung poruke? Koliko sam vidio sada svi dolaze sa Google porukama ili?

@crljo - iskreno u tome smjeru i ja razmišljam, da ne bacam bezveze novce, ako nema potrebe, više sam za obični S25. Nisam neki ekstremni korisnik, ne igram igrice i slično. Samo eto malo me odbija taj ekran što je malo lošiji, i ne znam kakva je baterija na tome običnom S25? Sada sa mojim korištenjem na ovome A31, baterija mi nikada nije pala ispod 50%, šta god da mu radio, a ionako svaku večer ide na punjač.

0 0 hvala 0
15 godina
glass kaže...

@ministar - kako imam Samsung poruke? Koliko sam vidio sada svi dolaze sa Google porukama ili?

Samsung je jedno vrijeme "tjerao" korisnike na Google poruke jer su htjeli ugasiti svoje poruke, ali zbog nezadovoljstva korisnika su ih vratili i mogu se normalno koristiti.. kad otvoriš Samsung poruke piše ti da oni preporučuju da koristiš Google poruke, ali ne moraš i to je to.. eventualno ćeš ih morati sam preuzeti sa Galaxy Store-a ako ih ne budeš imao odmah na mobu

17 godina

Samsung poruke možeš skinuti sa Samsung-ovog app stora (isto kao i google trgovina s aplikacijama) ako već nije predinstalirana.

Imaju isti ekran, druga im je samo rezolucija. Nebitno za normalnog korsnika. 

Imaš Snapdragon u oba s25 tako da ne brini o trajanju baterije.

3 godine

Hvala svima na odgovorima i savjetima, to je sve što me zanimalo. 

Još samo jedno pitanje. Da bih skinuo Samsung poruke sa Samsung Storea, jel moram imati napravljen račun poseban za Samsung Store? Ili je dovoljno samo imati Google račun sa kojim skidam i aplikacije sa Trgovine Play Storea?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2026 18:22 (glass).

0 0 hvala 0
15 godina
glass kaže...

Hvala svima na odgovorima i savjetima, to je sve što me zanimalo. 

Još samo jedno pitanje. Da bih skinuo Samsung poruke sa Samsung Storea, jel moram imati napravljen račun poseban za Samsung Store? Ili je dovoljno samo imati Google račun sa kojim skidam i aplikacije sa Trgovine Play Storea?

treba ti Samsung račun, ali on ti treba i ovako

3 godine

@ministar - pa do sada mi nije nikada trebao Samsung račun na ovome A31, imam samo Gmail račun i skidam normalno sa Google Play Storea aplikacije. Zašto moram i njega sada praviti, samo zbog Samsung poruka? Ili?

0 0 hvala 0
7 godina
Hiti ga
4 mjeseca

Gdje kupiti maskicu sa magnetom za punjenje?

Gledam ove Spigen, jbt 40€ za maskicu. Barem su lijepe.

Aliexpress sve izgledaju meh, ne volim kad je velika rupa između svih kamera.

Ima li što u RH da se za cca 20€ može uzeti solidna, mekana, ne-preklopna maskica za mobitel?

Nešto stilski kao Spigen Nano Pop, bez tekstura i dodataka.

Može i bez magneta, ako su jeftinije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Vafel_Proizvod kaže...

Gdje kupiti maskicu sa magnetom za punjenje?

Gledam ove Spigen, jbt 40€ za maskicu. Barem su lijepe.

Aliexpress sve izgledaju meh, ne volim kad je velika rupa između svih kamera.

Ima li što u RH da se za cca 20€ može uzeti solidna, mekana, ne-preklopna maskica za mobitel?

Nešto stilski kao Spigen Nano Pop, bez tekstura i dodataka.

Može i bez magneta, ako su jeftinije.

ja sam kupio na amazonu ovu,ima magnet

16 godina
I ja iman tu - lipa je, dobro drži, dobro leži u ruci, ima odstojnike s donje strane pa mobitel ne pleše po stolu
lol
15 godina

Imam S23 Ultra , jel ima nekakva folija za preporučiti da se dobije nešto slicno anti glare ekranu S25 ultra? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
S25 256gb sa njuškala za 600 eura, to ok cijena?
Novi, neotvoreni. Vidim da ih ima.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ja bi dodao 200 za utra ili pričekao s26 još mj. dana 

15 godina

Prije bi uzeo S25 Edge nego običan S25. Vidim da im ima isto za 600 eura novi.

Za tu cijenu je primamljiv

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pero Dinamit kaže...

ja mislim da je to previše, 128 se prodaje za 450-500, što znači da 256 ne vrijedi više od 500-550

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
ZGamer kaže...

Ja bi dodao 200 za utra ili pričekao s26 još mj. dana 

Ma i ovo mi je već dosta love, s26 će biti sigurno više, oko 1000. A ultra mi je prevelik, nisam navikao na velike 

zuper kaže...

Prije bi uzeo S25 Edge nego običan S25. Vidim da im ima isto za 600 eura novi.

Za tu cijenu je primamljiv

Ma velik mi je, zato i gledam ovaj. Sada imam s22, ta veličina mi najbolje odgovara.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
Pero Dinamit kaže...

po meni losa cijena, ja sam s25+ platio 700 prije pola godine

7 godina

S25+ ima dosta dugo istu cijenu, ne ide ispod 700

S25 256 se moze ponekad naci za 550

S25 ultra najvise pada cijena. Bude novih za 750 a starih mjesec-dva za 700

Pricamo o cijenama u oglasima.

0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da sam čak vidio rabljeni s25u za 650 prije koji dan

3 godine
Zemi si tu Spigen nano pop za 29e, imam bas tu navy boju i jebena je baš. Super zgleda, bočno ima taj šmirgl papir feelig koji je fora kad se naviknes. Magnet mi je taman da mi drži u autu i stalku a ne prejak da mi čupa van non stop. Frend istu uzel čim je vidil uživo kakav je feeling dok držiš.

Imam ih više ali samo tu i neku od TEch protecta mijenjam. Imam i od spigena onu skroz prozirnu ali ne bih preporucil, nemrem bez magneta više, a podebljali su je u odnosu na 24 seriju di je bila tanja.

I spigen staklo gore super radi
7 godina
sstrmi kaže...

Mislim da sam čak vidio rabljeni s25u za 650 prije koji dan

Moguce no ovisi koliko je star. Gledam samo one do cca 2mj. starosti. Sve starije nije isplativo i upitno je stanje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice