Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.807.381
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Almin94 kaže...

Na koju android bi se trebao azurirati Galaxy S3 koji je trenutno na 4.1 i nosi oznaku XXEMC2. Je li ide na 4.3 i nosi oznaku XXEMC2? Hvala!

4.3, a uskoro se očekuje i 4.4

13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Na koju android bi se trebao azurirati Galaxy S3 koji je trenutno na 4.1 i nosi oznaku XXEMC2. Je li ide na 4.3 i nosi oznaku XXEMC2? Hvala!

backup efs foldera prije bilo kakvog upgradea! :)

15 godina
neaktivan

Vec sam nabacio neki koji mi je kolega na forumu. Ali interesuje me na koji android, odnosno na koju oznaku bi se nadogradio ovaj android 4.1.2 XXEMC2 ota putem.

Zasto je vazno napraviti backup EFS folder-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Vec sam nabacio neki koji mi je kolega na forumu. Ali interesuje me na koji android, odnosno na koju oznaku bi se nadogradio ovaj android 4.1.2 XXEMC2 ota putem.

Zasto je vazno napraviti backup EFS folder-a ?

a radi mreze i signala, i ako ti je mobitel zakljucan na neku mrezu neces ga moc otkljucat besplatno i tako... :)   zasto te zanima oznaka nadogradnje? 

14 godina

jel ima netko custom ROM na mobu da moze preporuciti? Trebao bi neki za duzu bateriju. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crofarmer kaže...

jel ima netko custom ROM na mobu da moze preporuciti? Trebao bi neki za duzu bateriju. Hvala

Stavi neatrom 6.4 sa stock kernelom ili boeffla kernel stable.. i vidjet ces da traje traje i traje baterija :D

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan

koji kernel preporucujete uz neatov aosp 4.4.2 rom?

0 0 hvala 0
13 godina

Jel mogu negdje brze skidat stock rom jer evo skidam za galaxy s4 mini sa rapidgatora brzinom od 40-50kb/s treba 6-7h skida vec 4 na pola je tek -.-"

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kelam kaže...

Jel mogu negdje brze skidat stock rom jer evo skidam za galaxy s4 mini sa rapidgatora brzinom od 40-50kb/s treba 6-7h skida vec 4 na pola je tek -.-"

Kvotam cijeli zadnji post.

http://www.bigspeeds.com/ 

Stavis link u ovo, ukucas onaj captcha i ako prodje-prodje. Skidanje skoro full brzinom.

ja
16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Ako ne želiš izgubiti garanciju - samo putem službenog updatea na 4.2 ili 4.3. 

Pazi, na nekim S3 aktivira se KNOX, a i još jedan problem prilikom stavljanja neslužbenog roma je to što ti se često pobrkaju modemi, pa možeš izgubiti i IMEI! Vraća se instalacijom ispravnog modema. 

Inače, ne mora ti biti opet XXEMC2, pogotovo ako ti je mobitel otljučan.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
neaktivan

Evo s uporabom Boeffla kernela 5.2 beta1

Postavke u konfiguratoru:

zzmove : optimal

Undervolt GPU and CPU -50

Kernel and other loging turned off

Frandom tweaks ON

ZRAM 300 mb, 4 devices

Greenfiy, Locations OFF.

0 0 hvala 1
12 godina
Marko5552 kaže...

Evo s uporabom Boeffla kernela 5.2 beta1

Postavke u konfiguratoru:

zzmove : optimal

Undervolt GPU and CPU -50

Kernel and other loging turned off

Frandom tweaks ON

ZRAM 300 mb, 4 devices

Greenfiy, Locations OFF.

zasto 4 device?

14 godina
neaktivan
Ne znam, po preporuci.
14 godina
neaktivan

kako ukljucis taj frandom?

edit:našao

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 1:25 (tonček).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Marko5552 kaže...
Ne znam, po preporuci.

ja san stavio 1 device takoder po preporuci zato pitam :P

a nemogu naci zzmove, frandom tweaks, i ovo kernel sam nasao, ali other loging nenadem imam android loging

pa te molim da mi objacnis di se to nalazi ili jos bolje poslikaj di se to nalazi lakse cu naci ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 10:19 (SIII Deny).
13 godina
odjavljen

Moli bih pomoć oko odabira pametnjakovića :) . Gledajući ostale mobove u cijeni 2000 - 2500 novčanica jedino razumno rješenje mi ostaje Sgs 3 . Vidio sam da postoji verzija Lte sa 2 gige rama . Isplati li se to uzet i dali su isti romovi ko za "običnog " ?. Imao sam već Galaxy S ali 1 koji još uvijek rastura na CM u. Ili da uzmem običan Sgs 3 ?.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

i9300 - tj internacionalna verzija s 1 gigom je jos uvijek najpodrzanija - sto se tice romova :)

No posjeti xda forum pa pogledaj najbolje.

ja

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

kako vam se zvucnik cuje? Meni lagano krci kad slusam na maximalnoj jacini. Dali ima neko neke preporuke za uljepsavanje i poboljsavanje zvucnika? Boeffla config imam al ne koristim postavke za zvuk jer bi krcio jos vise.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4L4N kaže...

kako vam se zvucnik cuje? Meni lagano krci kad slusam na maximalnoj jacini. Dali ima neko neke preporuke za uljepsavanje i poboljsavanje zvucnika? Boeffla config imam al ne koristim postavke za zvuk jer bi krcio jos vise.

evo za one sa istim problemom kao sto sam ja imao!! Zvuk je sada perverzan! :)    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2457945

12 godina
4L4N kaže...
4L4N kaže...

evo za one sa istim problemom kao sto sam ja imao!! Zvuk je sada perverzan! :)    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2457945

jel to samo za aosp romove ili 

13 godina

Hoce radit na neat aosp 4.4.2

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Hoce radit na neat aosp 4.4.2

to je samo za aosp romove i ja to koristim na neat aosp 4.4.2 sa boeffla kernelom 2.1 stable. 

Trebate skinut 3 stvari: MusicFx,viper4android i boeffla sound v2 (ako imate boeffla kernel) .  I sve namijestite po uputama i to je to.. Ja sam cak denistalirao dsp manager jer mi viper sluzi umijesto njega. 

13 godina

Imam problem

Dns mi se odjednom samo iskljucio internet na mobitelu tj nije se iskljucio nego je ikona od mreze po narancastila i vise nemogu pristupit internetu osim preko wifi

Neat rom 4.4.2 AOSP

E i da posto mislim da cu flashat sad neat rom neznam dal da stavim full, lite ili aroma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Moli bih pomoć oko odabira pametnjakovića :) . Gledajući ostale mobove u cijeni 2000 - 2500 novčanica jedino razumno rješenje mi ostaje Sgs 3 . Vidio sam da postoji verzija Lte sa 2 gige rama . Isplati li se to uzet i dali su isti romovi ko za "običnog " ?. Imao sam već Galaxy S ali 1 koji još uvijek rastura na CM u. Ili da uzmem običan Sgs 3 ?.

Hvala.

Za do 2500kn možeš kupiti i bolje od S3!! malo pronjuškaj po njuškalu, vidjet ćeš da ima i S4 i Htc ONe za oko 2500kn!! I to sa garancijom. 

S3 je ok mobitel, ali ne nešto puno bolje od recimo Htc One X ili LG 4X. Zapravo, osobno bih prije uzeo Htc One X nego S3 (One X ima bolju kameru, bolji zvuk i po meni bolji ekran), a i LG 4X ima svojih prednosti. LG možeš nabaviti za 1200-1500kn i on je po meni best buy u toj klasi, Htc je nešto skplji (1300-1600kn), a solidan S3 oko 1700. Govorim o uređajima s računom i garancijom, stari DO pola godine. Ako imaš sreće i budeš brz, za malo love možeš nać i gotovo nekorišten uređaj.

Ako želiš nešto bolje za oko 2500kn onda S4 ili Htc ONe. Potrudi se, može se nać svašta okolo. {#} 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
odjavljen

Za do 2500kn možeš kupiti i bolje od S3!! malo pronjuškaj po njuškalu, vidjet ćeš da ima i S4 i Htc ONe za oko 2500kn!! I to sa garancijom. 

S3 je ok mobitel, ali ne nešto puno bolje od recimo Htc One X ili LG 4X. Zapravo, osobno bih prije uzeo Htc One X nego S3 (One X ima bolju kameru, bolji zvuk i po meni bolji ekran), a i LG 4X ima svojih prednosti. LG možeš nabaviti za 1200-1500kn i on je po meni best buy u toj klasi, Htc je nešto skplji (1300-1600kn), a solidan S3 oko 1700. Govorim o uređajima s računom i garancijom, stari DO pola godine. Ako imaš sreće i budeš brz, za malo love možeš nać i gotovo nekorišten uređaj.

Ako želiš nešto bolje za oko 2500kn onda S4 ili Htc ONe. Potrudi se, može se nać svašta okolo. {#} 

HTC One X ima lošiju kameru od S3

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
15 godina

pogotovo prednju

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Imam problem

Dns mi se odjednom samo iskljucio internet na mobitelu tj nije se iskljucio nego je ikona od mreze po narancastila i vise nemogu pristupit internetu osim preko wifi

Neat rom 4.4.2 AOSP

E i da posto mislim da cu flashat sad neat rom neznam dal da stavim full, lite ili aroma?

stavi lite, moja preporuka

evo i novi aosp

I9300 AOSP NeatROM v2.6

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2603155

16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ne znam baš - meni se više sviđa oštrina kod One X fotografija, a i LG prikazuje širi kadar te ima bolju video-kameru (kod S3 video je nekako ispran)... No ok, sto ljudi sto ćudi. Bilo kako bilo, radi se o hardverski gotovo identičnim uređajima (ova navedena trojka) i onda bi trebao samo gledati cijenu. Još jedna stvar, meni osobno jako bitna, mobitel mi mora lijepo ležati u ruci a ne kliziti iz nje. S3 ima tu tendenciju jer je rađen od vrlo glatke plastike.

Po meni idealan mobitel od te trojke dobio bi se kada bi spojili čipset S3, ekran HTC One x i dizajn LG-a 4x.

13 godina
neaktivan
Danyel kaže...
MARKOZD15 kaže...

Ne znam baš - meni se više sviđa oštrina kod One X fotografija, a i LG prikazuje širi kadar te ima bolju video-kameru (kod S3 video je nekako ispran)... No ok, sto ljudi sto ćudi. Bilo kako bilo, radi se o hardverski gotovo identičnim uređajima (ova navedena trojka) i onda bi trebao samo gledati cijenu. Još jedna stvar, meni osobno jako bitna, mobitel mi mora lijepo ležati u ruci a ne kliziti iz nje. S3 ima tu tendenciju jer je rađen od vrlo glatke plastike.

Po meni idealan mobitel od te trojke dobio bi se kada bi spojili čipset S3, ekran HTC One x i dizajn LG-a 4x.

lg 4x moze puhati u anus s3 a hox je ok... ali ni blizu s3.. na bentchmarku mi radi score bolji od note2 i sve specifikacije govore svoje... zao mi je al ne mozes usporedivat lg 4x sa s3..

16 godina
neaktivan
4L4N kaže...
Danyel kaže...

lg 4x moze puhati u anus s3 a hox je ok... ali ni blizu s3.. na bentchmarku mi radi score bolji od note2 i sve specifikacije govore svoje... zao mi je al ne mozes usporedivat lg 4x sa s3..

Mogu, mogu, ne znaš o čemu govorim jer vjerojatno nikada nisi imao LG 4X. A ja sam ih imao sve, navedene i još puno više od toga. 

Trenutno koristim LG 4X i S4. S3 sam prodao nedavno. 

Iako sam i ja govorio - što će mi to četvrtasto smeće (LG 4X), nakon par dana mi je neobično prirastao srcu. Iako je po specifikacijama i testovima S3 bolji. A evo i zašto hvalim 4X:

1. Cijena - u startu je bio jeftiniji, pa tako i u malim oglasnicima.

2. Ekran - na prvi pogled blijede boje, no nakon jednog dana već shvatite da su boje na 4X daleko prirodnije, da je bijela bijela i da je raditi na njemu jako ugodno. 

3. E sad pazi ovo - iako na Antutu i ostalim benchevima brilijira S3, na LG-u ništa ne trza, dapače, igre idu odlično (Asphalt 8 i RR3, jedine koje i igram na mobitelima). Hint: staviti custom kernel da bi sve išlo potpuno glatko. Svaka čast AMOLEDU, odlični su to ekrani (pogotovo crna boja!!) ali u nekim situacijama previše bacaju na plavičastu ili ljubičastu... Kod S4 je to već bolje.

4. Kamera kod LG-a se u nekim situacijama pokazal boljom, snima šire kadrove (za par milimetara, ali eto), a video je nekako fluidniji i s jačim kontrastom.

5. Puno ozbiljniji dizajn, na prvi pogled služben, poslovan, no brzo se naviknete i zavolite ga, pogotovo stražnju "izgrebanu" stranu.

PLUS: Plus je kod LG-a i stvarno odličan zvuk, pogotovo kad uključite Dolby sustav. Iznenadio me svojom kvalitetom. 

Jedini ozbiljni minus LG-a je baterija. Tegra 3 i inače jako guta bateriju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 23:25 (Danyel).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice