Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.806.999
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
tonček kaže...
Gale92 kaže...
tonček kaže...

kako maknem ono od t-mobila kad se pali mob, i kako maknem one tmobile aplikacije i opcenito koje su instalirane po defaultu?

root mobitela

unroot

rootao sam ga ,i dobio onaj cwm i super user,instaliro titanium i niš ne kuzim,kako to maknem?

Nije preporucljivo da to radis, ali skini si ES File Explorer ili Solid Explorer (ja preporucujem Solid).

S njim odes u /system/app (sad bi trebao traziti Superuser permissions,  stisnes allow i stavis kvacicu na remember ako vec nije) i klikces na ikone od *.apk fileova koje zelis izbrisati.

Kad si ih vise oznacio klikom na svaku ikonu od aplikacije koju zelis izbrisat, imat ces malu kantu za smece u donjem dijelu zaslona i izbrises ih.

Napravis reboot i tjt.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 22:24 (Mitch).
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
tonček kaže...
Gale92 kaže...
tonček kaže...

kako maknem ono od t-mobila kad se pali mob, i kako maknem one tmobile aplikacije i opcenito koje su instalirane po defaultu?

root mobitela

unroot

rootao sam ga ,i dobio onaj cwm i super user,instaliro titanium i niš ne kuzim,kako to maknem?

Nije preporucljivo da to radis, ali skini si ES File Explorer ili Solid Explorer (ja preporucujem Solid).

S njim odes u /system/app (sad bi trebao traziti Superuser permissions,  stisnes allow i stavis kvacicu na remember ako vec nije) i klikces na ikone od *.apk fileova koje zelis izbrisati.

Kad si ih vise oznacio klikom na svaku ikonu od aplikacije koju zelis izbrisat, imat ces malu kantu za smece u donjem dijelu zaslona i izbrises ih.

Napravis reboot i tjt.

nemam ja to?

http://i17.servimg.com/u/f17/14/48/75/35/screen11.png

14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Koju SD karticu preporucate sa SGS3?

preporuka za samsungovu micro sd memorijsku karticu 32GB Cllas10. http://www.svijet-medija.hr/p/Memorijska-kartica-MicroSD-32GB-Samsung-SDHC-MB-MSBGAEU,-class-10/36278/

16 godina
Stisni jump - system root
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...

Je mi moze ko dat link za auto punjac sa dokom da mob moze sluzit kao gps za s3 I da ne treba dugo putovat. 

Imaš u T-Com centrima originalni Samsungov komplet. Mogu reći da je sasvim OK i preporučam ti isti.

Zin8 kaže...

Koju SD karticu preporucate sa SGS3?

U Linksu sam na popust kupio ovu:

http://www.bug.hr/vijesti/64-gigabajtna-micro-sdxc-kartica-iz-sandiska/111040.aspx

i sada sam miran duže vrijeme što se tiče storage device.

Sve bi ja to rođo, šmajserom!
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije ovaj mob za mene, preporucite mi neki custom rom, i dal ce mi se pobrisati sd kartica dok stavljam taj novi rom, i napravio sam backup sa titaniumom app user (jel sam to trebao pritisnit?),i što kad stavim novi rom,kako vratit te aplikacije, oce li mi titanium ostati ili ce se i on pobrisati? i di je on stavio taj backup, nemam dropbox aktiviran

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 23:10 (tonček).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

crno bijeli svijet..baren da se nešto uštedi na bateriji-ci.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

toncek skini official nebrendirani (tak da nemas t-mobile sranja) software i pusti se rootanja i moddanja.

0 0 hvala 1
12 godina
spajder68 kaže...

crno bijeli svijet..baren da se nešto uštedi na bateriji-ci.

izasao novi :)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35459269&postcount=5299

14 godina
neaktivan
sHOCKRE kaže...

toncek skini official nebrendirani (tak da nemas t-mobile sranja) software i pusti se rootanja i moddanja.

e hvala, napokon!

nego, šta je s ovim slušalicama, kako da to meni stoji u uhu?

16 godina

Eto ja nikako a zelenu granu sa CM-om na svojem SGS3. Preko noći baterija padne i do 30 posto. U partial wakelocksima mi javlja veliki udio AudioOut_2 .... Na wanamu nikakvih problema s baterijom nikad nije bilo.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dreammaker kaže...

Eto ja nikako a zelenu granu sa CM-om na svojem SGS3. Preko noći baterija padne i do 30 posto. U partial wakelocksima mi javlja veliki udio AudioOut_2 .... Na wanamu nikakvih problema s baterijom nikad nije bilo.

zanimljivo ja preko noci ako izgubim 5% baterije sa cm 10.1, sa svakim roomom koji sam do sada isprobao i koristio baterija mi traje dan ipo, uz minimalno prckanje i dva dana..

14 godina
neaktivan

nekih 20 sati rada baterije,dobijem 4 sata upaljenog ekrana,zato slijedi promijena kernel-a na temsek linux 3056,pa da vidim oče se šta dobit na trajnost baterije.root uninstaller-om deinstalirao 4,2 kameru i stavio Cameru JB+ i sve radi za pet.NFC radi sa NFC FIX-som,sve je super još samo dobit bolju bateriju i to je to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SIII Deny kaže...
dreammaker kaže...

zanimljivo ja preko noci ako izgubim 5% baterije sa cm 10.1, sa svakim roomom koji sam do sada isprobao i koristio baterija mi traje dan ipo, uz minimalno prckanje i dva dana..

Meni je AOS crpio bateriju prebrutalno. Koristim iste aplikacije kao i na Wanamu (Fejs, Plume, Jetpack Joyride, Unified Pro, Stock JB Browser, Phone, WhatsApp, Messenger) Ne znam stvarno koja mi aplikacija jede tu bateriju. Sad sam se vratio na Wanama.. Jedino mi na Wanamu zapravo smeta što ne mogu odabirati boju LED lampice za određenu aplikaciju, već moram skidati 3rd party programe za koje ne znam hoće li mi bespotrebno trošiti bateriju. To je na CM-u bolje odrađeno.

šumski put je bio ravan.
12 godina
spajder68 kaže...

nekih 20 sati rada baterije,dobijem 4 sata upaljenog ekrana,zato slijedi promijena kernel-a na temsek linux 3056,pa da vidim oče se šta dobit na trajnost baterije.root uninstaller-om deinstalirao 4,2 kameru i stavio Cameru JB+ i sve radi za pet.NFC radi sa NFC FIX-som,sve je super još samo dobit bolju bateriju i to je to..

molim te gdje skinuti cameru JB+ ?

14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
spajder68 kaže...

evo tu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moblynx.camerajbplus

14 godina
SIII Deny kaže...
spajder68 kaže...

Imaš na Google Play i Camera JB+ i Clock JB+ koštaju zajedno nekih 4 USD, sitnica a čini mi se da su vrlo kvalitetni i obećavajući, što će reći, iduće godine ću ih si i ja kupiti {#} !

ATJ Lučko
13 godina

Imaš na Google Play i Camera JB+ i Clock JB+ koštaju zajedno nekih 4 USD, sitnica a čini mi se da su vrlo kvalitetni i obećavajući, što će reći, iduće godine ću ih si i ja kupiti {#} !

Dali ste kada culi za blackmart alpha. cemu placanja i bacanje love

16 godina
neaktivan

Imam problem sa S3 i to već duže vrijeme. Usred razgovora s nekim osoba mi veli da joj isprekidano govorim, desilo mi se da usred Trga bana Jelačića potpuno nestane signal usred razgovora i prekine se poziv, na Branimirovoj tržnici mi se u roku od 5 minuta tri puta prekinuo razgovor sam od sebe. Danas doma mi je potpuno nestao signal na 5-6 sekundi i ponovo se vratio. Na T-mobile sam mreži. Što da radim? Promijenim sim karticu, odem u T-com ili kakvi drugi prijedlozi?

Stjepan

0 0 hvala 0
14 godina
stjepanzg kaže...

Imam problem sa S3 i to već duže vrijeme. Usred razgovora s nekim osoba mi veli da joj isprekidano govorim, desilo mi se da usred Trga bana Jelačića potpuno nestane signal usred razgovora i prekine se poziv, na Branimirovoj tržnici mi se u roku od 5 minuta tri puta prekinuo razgovor sam od sebe. Danas doma mi je potpuno nestao signal na 5-6 sekundi i ponovo se vratio. Na T-mobile sam mreži. Što da radim? Promijenim sim karticu, odem u T-com ili kakvi drugi prijedlozi?

Najbolje je da se javiš u trgovinu u kojoj si kupio uređaj.

14 godina

Recenzija Galaxy S 3 mini

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi jel bolje uzeti S3 ili NOTE II ? isključite subjektivno mišljenje dimenzija mobitela.

I ako znate jel ima za kupit onu futrolicu za NOTE (preklopnu) i da nije po mogućnosti čajniz shit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jukazy kaže...

Ljudi jel bolje uzeti S3 ili NOTE II ? isključite subjektivno mišljenje dimenzija mobitela.

I ako znate jel ima za kupit onu futrolicu za NOTE (preklopnu) i da nije po mogućnosti čajniz shit

imaš temu pomoč pri odabiru mob-a. http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/pomoc-odabiru-mobitela/101079.aspx

14 godina
jukazy kaže...

Recenzije:

po meni Note 2

14 godina
neaktivan

ako ti razlika u cijeni i velicina nisu problem, onda Note 2.. ima sve sto i S3 + jos neke stvari i vise rama.

imam S3 i Note 2 mi je super, ali i S3 mi je jednostavno prevelik! na taman mi u dzep stane, moram ga vadit kad sjedim, po stepenicama me bode, nemrem bas dobro baratat s njim u jednoj ruci (ovo sve krivo zvuci XD).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

mali off topic 
Treba mi pomoc za namjestanje rute u navigonu. Kad stavim da mi ide do nekog mjesta on ide drugacije nego ja zelim pa me zanima kako sve to nastelat. 

RJESENO!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 22:39 (bobofloki2).

0 0 hvala 0
13 godina
bobofloki2 kaže...

mali off topic 
Treba mi pomoc za namjestanje rute u navigonu. Kad stavim da mi ide do nekog mjesta on ide drugacije nego ja zelim pa me zanima kako sve to nastelat. 

Pa ubiti ja ga koristim i uvjek mi ponudi 3 rute ali ako ides drugacijim putem on rekalkulira rutu i to je to.

14 godina
jukazy kaže...

Kazati ću samo NOTE II {#} {#} !!!!

Kažeš da isključim subjektivno mišlenje vezano za i na dimenzije moba, žalim ali neče ići, a zašto, pa zato jer sam prije imao HTC DHD i bio sam uvjeren da sam uhvatio Super Bingo dok nisam uzeo gledati YT clipove sinoć na SGN II, ma koja milina, navikneš se za 4 milisekunde na ovako nešto dobro, po meni što JE SUBJEKTIVNO, bolji je, jači i ukupno dizajnerski i smisleno ljepši od SGS III !!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
brkan83 kaže...
bobofloki2 kaže...

mali off topic 

Pa ubiti ja ga koristim i uvjek mi ponudi 3 rute ali ako ides drugacijim putem on rekalkulira rutu i to je to.

koju rutu izabrati od te tri, meni isto 3 ponudi?

i kako pojacati zvuk,jer se nista ne cuje pogotovo u vecim gradovima od buke prometa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice