MS kućište mod

poruka: 20
|
čitano: 7.208
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
MS kučište mod

Dakle, malo sam se igrao sa svojim kučištem, pa da krenem, nije imao nikakvih ventova, samo napajanje i front panel...iznutra je bio u srebrnoj boji. Pa da krenem sa slikama :)
ventovi su: 3x cooler master(kupljeni u hr) 1x 80mm LED, 1x 120mm, 1x140mm(bušena rupa na vrhu), 2x noname LED 120mm(eBay)
kontroler: 4 venta blue LED
napajanje: LC power 500w
oprostite na kvaliteti slika, prve slikane sa iphone 3g, a poslije sa iphone 4 ;)

Ovako je krenulo :) Ovako je krenulo :)
u mraku zatvoreno... u mraku zatvoreno...
skoro sve poskidano skoro sve poskidano
farbanje farbanje
ofarbano, složeno(sve osim kablova xD) ofarbano, složeno(sve osim kablova xD)
zatvoreno... zatvoreno...
stol, ne urednost na svakom koraku :) stol, ne urednost na svakom koraku :)
nova pozicija kučišta :) (pažnja na prekidač za neon svijetla) nova pozicija kučišta :) (pažnja na prekidač za neon svijetla)
prekidač napravljen kako treba :D prekidač napravljen kako treba :D
probušena rupa za vent i namontiran vent :D probušena rupa za vent i namontiran vent :D
neki od dijelova :) neki od dijelova :)
još malo... još malo...
cable managment odostraga :) cable managment odostraga :)
cable managment unutra cable managment unutra
cable managment unutra cable managment unutra
vent :) vent :)
kako to izgleda iz ove perspektive :D kako to izgleda iz ove perspektive :D
ovako :D ovako :D
u mraku :D u mraku :D
kupujem sve pomalo
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 20:59 (dombak1608).
Moj PC  
25 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MS kućište mod

Ofarbo si ga i sta jos? Stavio led ventilatore? {#}

EDIT: sry, ventovi su bili i prije, tek sam sad skuzio na prvoj slici..

EDIT x2:) : Kakav ti je ono mikser, eq ili sta vec.. Dynaudio? Mrga nekakva lol {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 20:55 (Sale_ds).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: MS kućište mod
Sale_ds kaže...

braco, sacekaj malo, bit ce jos slika :)

kupujem sve pomalo
17 godina
MS kućište mod

Pohvale za trud.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
Sale_ds kaže...

braco, sacekaj malo, bit ce jos slika :)

Pa skuzio sam da ti to nesto sporo ide {#}

Imas gore jos jedan edit ;)

14 godina
neaktivan
MS kućište mod

Lijepo lijepo, svaka cast  {#}

Nego, mozes mi molim te reci kako si napravio onu rupu za vent, ja na bocnoj stranici imam otvor, ali za 80 mm, a imam 120mm za staviti, pa me zanima kako da probusim rupe. :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
EDIT x2:) : Kakav ti je ono mikser, eq ili sta vec.. Dynaudio? Mrga nekakva lol {#}

mikser je mrga i pol :D stari ima opreme od sviranja, sve mrge stare 30god. prave snage :D ispod jos stoje 2x zvucnika od 300w, a u podrumu bass od 1kw, neda mi se nosit to u sobu :)

boxer kaže...

Pohvale za trud.

Hvala, hvala :D

Sale_ds kaže...

Pa skuzio sam da ti to nesto sporo ide

Braco moj, da ti znaš šta je sve kod mene spojeno na net ruter...

kupujem sve pomalo, 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Lijepo lijepo, svaka cast {#}

Nego, mozes mi molim te reci kako si napravio onu rupu za vent, ja na bocnoj stranici imam otvor, ali za 80 mm, a imam 120mm za staviti, pa me zanima kako da probusim rupe. :)

rupe bušiš tako da nacrtaš sa šestarom(onaj sto ima 2 ostra siljka) velicinu venta i sad po unutarnjem rubu crte busis sa busilicom(malim borerom), kod mene je bilo negdje oko 70-80 rupica, i onda samo prodjes porezes ono na cemu se drzi, uzmes turpiju nastavak za busilicu i rub poravnas, rupe za sarafe samo probusis kako ti pase :)

kupujem sve pomalo, 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
chutac kaže...

Lijepo lijepo, svaka cast  {#}

rupe bušiš tako da nacrtaš sa šestarom(onaj sto ima 2 ostra siljka) velicinu venta i sad po unutarnjem rubu crte busis sa busilicom(malim borerom), kod mene je bilo negdje oko 70-80 rupica, i onda samo prodjes porezes ono na cemu se drzi, uzmes turpiju nastavak za busilicu i rub poravnas, rupe za sarafe samo probusis kako ti pase :)

Ee hvala, to cu probat prek vikenda napravit :D

13 godina
neaktivan
chutac kaže...
dombak1608 kaže...
chutac kaže...

Lijepo lijepo, svaka cast {#}

Ee hvala, to cu probat prek vikenda napravit :D

Ništa :D probaj :) napomena: izvadi sve iz kompa prije nego sto to radis, pogotovo sve ventove, oni u sebi imaju magnete koje ih pokrecu, a ti ces sa busenjem napravit puno zeljezne prasine pa ti nece biti bas lijepo xD nznm dal ce ventovi moc radit uopce...pripazi na to :)
14 godina
neaktivan

Ništa :D probaj :) napomena: izvadi sve iz kompa prije nego sto to radis, pogotovo sve ventove, oni u sebi imaju magnete koje ih pokrecu, a ti ces sa busenjem napravit puno zeljezne prasine pa ti nece biti bas lijepo xD nznm dal ce ventovi moc radit uopce...pripazi na to :)

Ma posto ja to radim na bocnoj stranici, nema brige za komponente. :D

Bas me zanima dal cu uspjet :)

13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ma posto ja to radim na bocnoj stranici, nema brige za komponente. :D

Bas me zanima dal cu uspjet :)

Ma oces, samo malo pazi i sve super :))
15 godina
MS kućište mod

uzmi bilo kakav kabl crni i izvadi  zice(licne ili vec kakve jesu ) i nabi na taj krug za vent odozgo,na te ostre rubove kruga sto si izrezao i onda zasarafaj vent,izgledace kao da je original na kucistu,pozz,samo prijedlog

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 23:32 (OŽUJSKO PC).

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OŽUJSKO PC kaže...

uzmi bilo kakav kabl crni i izvadi  zice(licne ili vec kakve jesu ) i nabi na taj krug za vent odozgo,na te ostre rubove kruga sto si izrezao i onda zasarafaj vent,izgledace kao da je original na kucistu,pozz,samo prijedlog

samo da kazem, taj rub nije ostar(155 puta je obrusen), dobra ideja :) hvala, ako budem imo vremena napravit cu to...

14 godina
neaktivan
A imas i za kupit onih fan grillova, to moze kostat par kuna mozda. Pohvale za trud, samo mi nije jasno kako si uspio kablove nagurat iza :D
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
A imas i za kupit onih fan grillova, to moze kostat par kuna mozda. Pohvale za trud, samo mi nije jasno kako si uspio kablove nagurat iza :D

Nema male djece koji ce gurat prste u vent pa nije potrebno :) Hvala, hvala, a sve se moze kad se hoce :))
14 godina
neaktivan
Mislio sam vise sa estetske strane ;)
15 godina
MS kućište mod

Stvarno si ga lijepo sredio{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
MS kućište mod

Radije staviš ovako nešto:

link

link

link

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Radije staviš ovako nešto:

link

link

link

Da sam barem u zg-u...:/ Poslat cu buraza da kupi xD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice