Speedtouch - spajanje antene

poruka: 3
|
čitano: 3.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Speedtouch - spajanje antene

Bok.

Htio bih spojiti novu antenu na speedtouch 780 i zanima me pitanje vezano uz pigtail U.FL konektor na routeru.

Koliko sam shvatio trebam još nabaviti ovakav kabel http://www.mikrotik-hrvatska.com/pigtail-ufl-to-rpsma-f-%C3%82%C5%BEenski-p-278.html (pigtail U.FL to RPSMA-f)

Zanima me da li je to pravi kabel koji meni treba jer me zbunjuje pigtail završetak na slici.

Kabel koji mi treba na jednom kraju ima najmanji pigtail koji postoji (neznam točno koji tip ali je čak i manji od mhf4) i zanima me gdje bi se takav kabel mogao mabaviti jer ga ne mogu naći.

Ako ne postoji, da li je moguće da se antena spoji sa routerom pomoću kombinacije adaptera ili lemljenja i gdje bi se to moglo u Zagrebu napraviti jer baš i nemam iskustva s lemljenjem {#}.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Speedtouch - spajanje antene

na speedtouch ima je antena takva da se nemoze skidati  nema konektor  nego je žica koja vodi do nje spojena direkno na ploču u ruteru

moguče je skinuti ovu antenu koju imas sad i staviti konektor sa linka ali treba sve jako kvalitetno zalemiti , ali bi i onda moglo biti gubitka na anteni 

ako ti nije steta rutera odnesi ga u neki servis za elektroničke uređaje i reci im da ti skinu antenu i zaleme konektor

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 17:28 (mcoko33).
14 godina
neaktivan
RE: Speedtouch - spajanje antene

Zahvaljujem se na odgovoru :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice