Mod : iz ničega u nešto :)
- poruka: 9
- |
- čitano: 3.587
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bilo mi je dosadno i gledao sam još jedno šrot kućište koje sam imao i malo volje i evo što je ispalo :)
bolji izgled i punooo bolji propuh
Na prvoj slici ti krug nije bas okrugli...
Mozes postati kako je kuciste prije izgledalo pa da usporedimo malo?
Naslov ti je gramaticki neispravan :D.
Ni iz ceg u nesto :D!
Krug je malo nepravilan, ali može proći.Kad već imaš te mat crne, mogao si ofarbati i unutrašnost kućišta. :)
Mene zanima samo gdje si kupio ovu gumu koju si stavio na otvore nakon rezanja i što je to točno.
Inače nije loše uopće pogotovo ako je hlađenje poboljšano. Meni, kad bude i ako budem radio mod, neće smetet male nesavršenosti.
Mene zanima samo gdje si kupio ovu gumu koju si stavio na otvore nakon rezanja i što je to točno.
za to mozes uzet komad zice i pazljivo skinut izolaciju....znaci zarezes skalpelom uzduzno po zici i onda u jednoj ruci drzis komadic izolacije, u drugoj vodic...i lagano razvlacis...pri tome ce ti vodic rezat izolaciju...na kraju ce ti ostat ta izolacija razrezana uzduzno i onda to "nataknes" na otvor...
EDIT: nisam siguran jeli i autor tako radio, ali ovo je jedan prijedlog kako to mozes jeftino rijesit a ok izgleda
ili odes u ducan i kupis metar termobozica(oko 5 cuna :)
zarezes i obmotas oko otvora i prodjes s upaljacem(tako ce se stisnut oko otvora)
i na prvoj slici ti se izjalovio lim ili od topline ili zato sta je tanak lim:)
imam i ja isti kejs,pa cu sutra upload slike kako je prije izgledalo jer ja nisam nista uređivo,ali planiram.... ;)