Googlao sam prije neg što sam otvorio ovu temu, pošto nisam našao baš konkretno postavio bih jedno pitanjce cijenjenim kolegama..
Jel netko pokušao na običnom kučištu čitaj standardnom gdje napajanje stoji gore...da moda tu zadnju stranicu i prebaci napajanje dolje...?
znači neki moj plan je...dvije kocke izbušit na gornjoj strani, umetnuti sitnu mrežicu metalnu da služi za odvod topline, po mogućnosti napravit pripremu rupa za montažu 120-ki
trebalo bi vadit zadnju stranicu i onaj panel što drži matičnu točnije matična se na njega šarafi..
od zadnje stranice odrezat dio gdje je rupa za napajanje...i nekak ga spojit dolje metodom ( vijci, imbusi, pop nitne...)
možda je puno posla samo za prebacit napajanje...ali ono bi stajalo dolje, gore bi cpu cooler ostao sam, imao bi iza 120mm vent...na gornjoj iznad bih imao ozraku a možda 1,2 venta isto...dok bi napajanje bilo dolje, hladniji zrak, tiše radi i vrti svoj vent na manje okretaja..
svaki prijedlog savjet je dobrodošao...osim onoga da kupim kučište za 1000kn pa da si skratim muke...gledao danas u trgovini nebih hvala tolko izdvojio..
evo priložio sam dvije fotografije da shvatite što želim upitati..na prvoj označeno šta i kako...druga je fotka antec kako ima tvornički i takav bih ja raspored želio postići...naravno bez rupa za vodeno hlađenje i meni nepotrebnih stvari

Čist račun duga ljubav!