Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 358.167
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
14 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson XPERIA X10

gledao sam i po youtubeu nitko jos nije uplodovao kako radi skype na x10

ti mora da si prvi kojemu je to uspjelo

mozzart67
14 godina
neaktivan

Dali je s updateom dobio multitouch

PS de napisi sve sto je dobio s updateom

mozzart67
16 godina
neaktivan

Da si se potrudio 15 sec nasao bi i sam. Al lakse je gnjavti druge.

http://blogs.sonyericsson.com/products/category/xperia-x10/

:)
14 godina
neaktivan

hvala to sam nasao

A sto se tice multitoucha

krivo sam napisao

Mislio sam na MULTITASKING
toga nema na X10 ili sam u krivu 

mozzart67
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Naravno da ima, ako pod time misliš da više aplikacija radi istovremeno, primjer: muzika, surfanje, čitanje pristiglih poruka...

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako je to sve dobio onda je bolji od iphonea

jer sam citao da u 1,6 verziji nema sharing intetrneta,multitoucha,multitaskinga,nije mogao imati skajp

jebiga bez toga mi nije bio primamljiv

sada ga definitivno uzimam

Jos samo jedno pitanje,dali se update za T mobile hr skida s sony er.stranice ili negdje drugdje.

HVala

mozzart67
16 godina
neaktivan

multitoucha nema i dalje a update ti se skida direktno sa moba ili preko softwarea koji skines sa se stranica. sa kojeg servera skidas ne znasniti je uopste bitno jer nemas nikakav uticaj na to.

15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10
Na 1.6 se mogao također dijeliti internet, a mob je imao i multitask. Ne znam od kud ti te informacije ali izgleda da te netko dezinformirao...
3D Designer
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Danas sam opet isprobao skype i sve radi, pričao sam bar 10 minuta bez problema (Preko WiFi-a, kroz par dana ću isprobat 3g). Nisam brandiran na nijednu mrežu, update je napravljen dan nakon što je izašao jer sam fw prebacio na nordic generic.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

odlicno,samo jos 3g mrezu ako moze i to je puni pogodak

Malo prije sam citao na skype da je skype napravio i inacicu za uredajej s manjim displejima

a posto je krenuo s androidom vjerujem da ce u buducnosti biti bolje.

http://blogs.skype.com/garage/android/

mozzart67
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

pozz

Dali je istina da timescape usporuje uredjaj

Citao sam po forumima  da sve dobija u tome i da ga to usporuje,jer sve sto dolati dolazi prvo u slikama i dok sliku ocita to se dosta odrazi i sporo je a ujedno trosi i bateriju,narocito ako uredja nije na 3g signalu,onda su to problemi,dali je to isitna ili samo gluposti,

PS dali se u timeskapue moze iskljuciti da ne dolaze obavijesti u slikama ili moraju

mozzart67

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo cu ukratko reci. GLUPOSTI. Uostalom ne moras ga uopste koristiti.

16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Evo za koje sve verzije x10 je izašao update pa možete provjerit. http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/11/09/these-kits-have-the-update/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dejo6 kaže...

Evo za koje sve verzije x10 je izašao update pa možete provjerit. http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/11/09/these-kits-have-the-update/

Pitanje ??

Nakon što sam stavio 2.1 verziju, kad ubijem sve aktivne procese (task killer) onda mi se stalno "odjavi" kartica i moram opet pisati pin. Pa me zanima da li netko zna koji proces to "izaziva". Kod 1.6 mi se to javilo samo prvi puta, nakon toga je više ne. Inače budući da sad ne ubijam procese, mogu reći da je process managment puno bolji, jer nakon nekog vremena on sam pogasi većinu aplikacija koje se ne koriste (nestanu u task killeru)... nice {#}. Kod 1.6 taj proces se nije baš odvijao

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

VIP je očito odlučio furati se na SE pa još dodatno zavlačiti update...

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
dejo6 kaže...

Pitanje ??

Nakon što sam stavio 2.1 verziju, kad ubijem sve aktivne procese (task killer) onda mi se stalno "odjavi" kartica i moram opet pisati pin. Pa me zanima da li netko zna koji proces to "izaziva". Kod 1.6 mi se to javilo samo prvi puta, nakon toga je više ne. Inače budući da sad ne ubijam procese, mogu reći da je process managment puno bolji, jer nakon nekog vremena on sam pogasi većinu aplikacija koje se ne koriste (nestanu u task killeru)... nice {#}. Kod 1.6 taj proces se nije baš odvijao

Ako koristiš Advanced task killer, kod paljenja imaš njegovu ikonicu u notification bar-u. Stisni na to i odznači backup i restore. Nakon toga ni kod prvog "kill-a" neće zaključati SIM karticu.

14 godina
neaktivan

Nećeš uspjeti ni sa T-mobile jer update-a još nema ni preko njih,ovo sve što ovi dečki pišu je "fake",vjerojatno se samo prave važni.

14 godina
neaktivan

mora da si smijesao neku jaku kad haluciniras

mozzart67
14 godina
neaktivan

To jednostavno nije istina , ja imam Skype na 1.6 i radi normalno.

14 godina
neaktivan
mili47 kaže...

To jednostavno nije istina , ja imam Skype na 1.6 i radi normalno.

Neznam kakav je to 1.6 jer za skype mobile lijepo piše da je potreban 2.1+

16 godina
mili47 kaže...

Nećeš uspjeti ni sa T-mobile jer update-a još nema ni preko njih,ovo sve što ovi dečki pišu je "fake",vjerojatno se samo prave važni.

Ajd ne seri. Kako sam ja onda instalirao update?

15 godina
mili47 kaže...

daj mi samo reci jel ti uopće imas X10 i jesi ju kupio u T-mobileu i probao napraviti update?? kako volim takve tipove...

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Evo i ja sam svoju Xperiu X10 updatao na Android 2.1 preko SE PC Companion softvera... Sve je prošlo super i radi bez greške

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 850MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

evo da razveselim neke koji jos nisu znali,custom ROM se jos radi al vjerujem da će dugo trebati za dovrsavanje posla

KLIK

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 22:08 (skrba).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

jesam li dobro procitao ili mi se to cini da ce doci frojo na x10

mozzart67
15 godina
mozzart67 kaže...

jesam li dobro procitao ili mi se to cini da ce doci frojo na x10

Čim bude krekan boot loader - da.

3D Designer
14 godina
neaktivan
mog b s njim doc multitouch...
Aint no man above the crew
14 godina
neaktivan

daali postoji mogucnost ili aplikacija koja kod fotografiranja led lampicu automatki pali

mozzart67
15 godina
mozzart67 kaže...

daali postoji mogucnost ili aplikacija koja kod fotografiranja led lampicu automatki pali

Vignette.

3D Designer
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

zar se sve ove teme o x10 

nisu mogle povezati u jednu

mozzart67

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: