gledao sam i po youtubeu nitko jos nije uplodovao kako radi skype na x10
ti mora da si prvi kojemu je to uspjelo
gledao sam i po youtubeu nitko jos nije uplodovao kako radi skype na x10
ti mora da si prvi kojemu je to uspjelo
Dali je s updateom dobio multitouch
PS de napisi sve sto je dobio s updateom
Da si se potrudio 15 sec nasao bi i sam. Al lakse je gnjavti druge.
hvala to sam nasao
A sto se tice multitoucha
krivo sam napisao
Mislio sam na MULTITASKING
toga nema na X10 ili sam u krivu
Naravno da ima, ako pod time misliš da više aplikacija radi istovremeno, primjer: muzika, surfanje, čitanje pristiglih poruka...
ako je to sve dobio onda je bolji od iphonea
jer sam citao da u 1,6 verziji nema sharing intetrneta,multitoucha,multitaskinga,nije mogao imati skajp
jebiga bez toga mi nije bio primamljiv
sada ga definitivno uzimam
Jos samo jedno pitanje,dali se update za T mobile hr skida s sony er.stranice ili negdje drugdje.
HVala
multitoucha nema i dalje a update ti se skida direktno sa moba ili preko softwarea koji skines sa se stranica. sa kojeg servera skidas ne znasniti je uopste bitno jer nemas nikakav uticaj na to.
Danas sam opet isprobao skype i sve radi, pričao sam bar 10 minuta bez problema (Preko WiFi-a, kroz par dana ću isprobat 3g). Nisam brandiran na nijednu mrežu, update je napravljen dan nakon što je izašao jer sam fw prebacio na nordic generic.
odlicno,samo jos 3g mrezu ako moze i to je puni pogodak
Malo prije sam citao na skype da je skype napravio i inacicu za uredajej s manjim displejima
a posto je krenuo s androidom vjerujem da ce u buducnosti biti bolje.
pozz
Dali je istina da timescape usporuje uredjaj
Citao sam po forumima da sve dobija u tome i da ga to usporuje,jer sve sto dolati dolazi prvo u slikama i dok sliku ocita to se dosta odrazi i sporo je a ujedno trosi i bateriju,narocito ako uredja nije na 3g signalu,onda su to problemi,dali je to isitna ili samo gluposti,
PS dali se u timeskapue moze iskljuciti da ne dolaze obavijesti u slikama ili moraju
Samo cu ukratko reci. GLUPOSTI. Uostalom ne moras ga uopste koristiti.
Evo za koje sve verzije x10 je izašao update pa možete provjerit. http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/11/09/these-kits-have-the-update/
Evo za koje sve verzije x10 je izašao update pa možete provjerit. http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/11/09/these-kits-have-the-update/
Pitanje ??
Nakon što sam stavio 2.1 verziju, kad ubijem sve aktivne procese (task killer) onda mi se stalno "odjavi" kartica i moram opet pisati pin. Pa me zanima da li netko zna koji proces to "izaziva". Kod 1.6 mi se to javilo samo prvi puta, nakon toga je više ne. Inače budući da sad ne ubijam procese, mogu reći da je process managment puno bolji, jer nakon nekog vremena on sam pogasi većinu aplikacija koje se ne koriste (nestanu u task killeru)... nice . Kod 1.6 taj proces se nije baš odvijao
VIP je očito odlučio furati se na SE pa još dodatno zavlačiti update...
Pitanje ??
Nakon što sam stavio 2.1 verziju, kad ubijem sve aktivne procese (task killer) onda mi se stalno "odjavi" kartica i moram opet pisati pin. Pa me zanima da li netko zna koji proces to "izaziva". Kod 1.6 mi se to javilo samo prvi puta, nakon toga je više ne. Inače budući da sad ne ubijam procese, mogu reći da je process managment puno bolji, jer nakon nekog vremena on sam pogasi većinu aplikacija koje se ne koriste (nestanu u task killeru)... nice . Kod 1.6 taj proces se nije baš odvijao
Ako koristiš Advanced task killer, kod paljenja imaš njegovu ikonicu u notification bar-u. Stisni na to i odznači backup i restore. Nakon toga ni kod prvog "kill-a" neće zaključati SIM karticu.
Nećeš uspjeti ni sa T-mobile jer update-a još nema ni preko njih,ovo sve što ovi dečki pišu je "fake",vjerojatno se samo prave važni.
mora da si smijesao neku jaku kad haluciniras
To jednostavno nije istina , ja imam Skype na 1.6 i radi normalno.
To jednostavno nije istina , ja imam Skype na 1.6 i radi normalno.
Neznam kakav je to 1.6 jer za skype mobile lijepo piše da je potreban 2.1+
Nećeš uspjeti ni sa T-mobile jer update-a još nema ni preko njih,ovo sve što ovi dečki pišu je "fake",vjerojatno se samo prave važni.
Ajd ne seri. Kako sam ja onda instalirao update?
daj mi samo reci jel ti uopće imas X10 i jesi ju kupio u T-mobileu i probao napraviti update?? kako volim takve tipove...
Evo i ja sam svoju Xperiu X10 updatao na Android 2.1 preko SE PC Companion softvera... Sve je prošlo super i radi bez greške
jesam li dobro procitao ili mi se to cini da ce doci frojo na x10
jesam li dobro procitao ili mi se to cini da ce doci frojo na x10
Čim bude krekan boot loader - da.
daali postoji mogucnost ili aplikacija koja kod fotografiranja led lampicu automatki pali
daali postoji mogucnost ili aplikacija koja kod fotografiranja led lampicu automatki pali
Vignette.
zar se sve ove teme o x10
nisu mogle povezati u jednu