Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 358.171
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
14 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson XPERIA X10

Pozdrav,ja sam kupio Xperiu x10 u Tele2 ali je bila slobodna na sve mreze a trenutno koristin vip-mrezu,pa imam jedno pitanje?Sta ako u uredaj stavimkRTICU OD t-MOBILE  moci cu i ja skinuti update jer sa Vipom sad sam probao i nije doszupno

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Imam SE x10, tele2, kako da nadogradim na njega 2.1, moze li netko malo detaljnije objasnit?

Svađe na netu su kao utrke retardiranih. Da i pobijediš, i dalje si retardiran!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jeli kodiran ti uređaj na tele2?

14 godina
neaktivan
rockfeler999 kaže...

Jeli kodiran ti uređaj na tele2?

Mislim da je, kupio sam ga u tele2 ducanu na pretplatu

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

I ja sam ga kupio na pretpalti ali nije bio kodiran,koristim inace vip mrezu ali probat cu staviti karticu od T-mobile pa cu probadi napraviti update,tako sam bar procitao da je t-mobile izdao nadogradnju,neznam dali grijesim dali update ovisi o operateru ili.....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mene isto zanima od kud da skinem ovaj novi android, koristim tele2

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ja cu se zaletit kupit karticu od T-mobile pa cu probati,pa ti javim mada jedan clan je izjavio  da ima mrezu T-mobile i da je upravo napravio update,ako jos nije dosao onda bolje pricekat jer ako ne se gubi garancija

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10
Ne ovisi o operateru nego o tome na koga je brendiran dakle neće pomoći promjena kartice.
3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Evo probao sam promijeniti sim karticu ali ipak mi nije uspjelo napraviti update na 2.1,treba pricekati koliko neznam

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

evo da se javim nakon zezancije sa updateom,izvadio bateriju i napravio repair sa SEUS-om,i mob se podigao za minutu i prije,a prije mi je vrtio loop od pol sata,sad je sve super,malo je brzije i ljepse izgleda,kolko vidim sifra za ulaz u secret meni vise ne vrijedi jel zna tko koja je nova?

edit:decki probajte ovo utipkati dok je mob zakljucan,znaci mora se vidjeti onaj luk za odkljucavanje i onda ovo utipkajte pa vidite pod service info:menu,back,back,menu,back,menu,menu,back

sad je na 2.1 umjesto tipke menu stisne se tipka home,znaci srednja tipka

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 18:50 (skrba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@skrba

Pratio sam od 31.10 dešavanja na XDA forumu i Sony Ericsson Blogu i sva sreća da nisam imao vremena rootati i uplodati Nordic Generic.

Ti si prvi iz Hrvatske za kojeg čujem da je dobio update. Na kojoj si mreži ????

Iz ovih stopa idem palit lap i isprobat.

---------------------------------- Senn damir.sencar@gmail.xxx www.sencar.hr www.photo.net/photos/Senn
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Tele 2 još ništa.

Ali neću niti raditi updejt zato što će uskoro vjerovatno custom romovi, a da se ne bi desilo da je nešto izmijenjeno po pitanju boot loader-a u 2.1 pa da ne mogu flashat custom rom...

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

bolje jos cekajte nemojte bezveze gubiti garanciju,na T-mobileu sam,sve radi ko urica{#}

Minoza:ako pratis XDA ko i ja onda si vidio da se lako napravi downgrade sa 2.1 na 1.6 tak da nemas problema

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 18:52 (skrba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skrba kaže...

bolje jos cekajte nemojte bezveze gubiti garanciju,na T-mobileu sam,sve radi ko urica{#}

Minoza:ako pratis XDA ko i ja onda si vidio da se lako napravi downgrade sa 2.1 na 1.6 tak da nemas problema

Nisam tu temu čitao, znači može se, ok onda. Čekam updejt {#}

3D Designer
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ljudi koliko vam baterija traje, meni traje maksimalno 1 dan(i kad se igram na njemu i kad ga koristim za pozive i poruke), sestra mi kaze da joj traje 2-3 dana, imam nesto vise aplikacija od nje na mobu. Sad jeli to zbog preopterecenosti ili zbog neceg drugog?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

od sveg ti mogu reci da igrice najvise trose,po iskustvu znam,probaj malo stati s igricama pa ces vidjeti jel to to,jer i sa zvanjem i porukama i surfanjem bi duze trebao drzati,jedino ako jako koristis wifi i 3g onda bi i moglo biti,probaj pa vidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Nista danas od update,treba cekati,ja inace sam na tele2

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Meni je uvijek upaljen Wifi,dosta razgovaram,koristim navigaciju i baterija mi traje 2 cijela dana.Samo neznam kad ga stavim puniti zagasim mob ukopcan u struju i mob se upali inace sve androide sto sam imao nikad kad sam ih ugasio se nisu upalili kad sam ih zagasio i stavio puniti

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

kakva je situacija s x10 sada

dali je dobio multitouch

dali je dosla nadogradba, 2.1

ima li djeljenje interneta kao iphone

i dali se isplati mijenjati iphone 3gs16gb za x10 

obadva uredjaja stara po mjesec dana

mozzart67

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Između ta 2 definitivno X10, 3GS jedino ako preferiraš iz nekih svojih razloga iPhone... X10 je više konkurent iPhone-u 4, pogotovo od kada se počela dobro razvijati situacija sa boot loaderom...

Što se tiče nadogradnje došla je, multi-touch će biti (vjerovatno) omogućen tek sa custom rom-om, to bi isto moglo uskoro jer je pristup nandu već neko vrijeme moguć, sve što sada treba je naći taj S1 loader ili kako se već zove i zamijeniti ga custom rom-om. Dijeljenje interneta je moguće već duže vrijeme... To nije nikakva novost na X10, postoji app za tethering.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 20:43 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne preferiram iphone niti imalo,ama bas niti malo,vlasnik sam ga godinu dana i pokusavam ga se rijesiti vec duze vremena,ali neide,i sada sam dobio priliku za x10

Ajd posto vidim da se kuzis u to,jedno pitanje,moze li sakjp funkcionirati na njemu,preko 3g signala ili samo wifi

to mi je druga najbitnija stvar

mozzart67
15 godina
mozzart67 kaže...

ne preferiram iphone niti imalo,ama bas niti malo,vlasnik sam ga godinu dana i pokusavam ga se rijesiti vec duze vremena,ali neide,i sada sam dobio priliku za x10

Ajd posto vidim da se kuzis u to,jedno pitanje,moze li sakjp funkcionirati na njemu,preko 3g signala ili samo wifi

to mi je druga najbitnija stvar

Skype funkcionira sasvim normalno, ne znam za 3G, nemam još 2.1 pa nisam probao, mogu pitati na XDA forumu ako želiš ili netko drugi neka ti odgovori ako zna. Doduše ne vidim zašto ne bi radio preko 3G, internet je internet {#}

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:31 (Minoza).
14 godina
neaktivan

Ajd pitaj ako ti nije prolem,ako ima netko tko ga bas koristi,

PS znam da je internet internet

ali sam upucen da je android os dopustio samo preko wifi

pa me zanima dali je to ispravljeno u 2.1 

ili samo moze u 2.2

mozzart67
16 godina
neaktivan

Ne koristim skype ali android nema takva ogranicenja na koja si navikao na iphoneu.

:)
14 godina
neaktivan

Ja znam da je on slobodan,ali kaos to znate tek je nedavno dopustio aplikaciuju za skayp

do sada je nije bilo

Pa trazim bas nekoga tko ga koristi da se javi i da napise dio o tome

Hvaala

nezelim biti dosadan

mozzart67
14 godina
neaktivan

Sada sam citao na SKAYP forumu

i nema skajpa

svi se javlaju s problemmima

updeta na 2.1 su radili i jednostavno im ne prepoznaje skajp

nemogu ga downlodirati

aKO IMA NETKO TKO IMA SKYPE KOD NAS NEKA MI SE HITNO JAVI

NAJHITNIJE

za koji dan mijenjam se za uredjaj

mozzart67
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Na XDA svi kažu da je ok, odnosno svima normalno Skype radi na 2.1 X10, na 1.6 naravno ne radi niti ga ima za tu verziju. Upravo sam sada pitao dali je sve ok na 3G.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ja sam Skype uredno instalirao i normalno sam razgovarao, čak i conference call radi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

upravo sam sada pricao s frajerom na skayo forumu

kazu da imaju problema

da ima skayp pada

da ga instaliraju ali da ne funkcionira

da cak ni chat nemogu korisitii

Na kojoj si mrezi,t mob ili vip

Kada si radio update

mozzart67