Odličan mobitel.
Vrhunski dizajn. Samo me zanima kakva je kvaliteta kamera i vijek baterije. Nemam bas dobra iskustva sa baterijama na Lumia modelima...
Nisam nikad imao Lumia mobitel tako da ne znam,ali ovu Lumiu ću uzeti.
- Oblik: Klasični
- Masa: 171 g
- Mreže: EDGE, GPRS, HSDPA, LTE
- Dual SIM: da
- Wi-Fi: da
- GPS: A-GPS
- Fotoaparat: 13 MP
- Interna memorija: 8 GB
Osnovne karakteristike
Oblik Klasični
Dimenzije uređaja
- 158 x 82 x 9 mm
Masa
- 171 g
Vrsta tipkovnice
- Virtualna
Vrijeme razgovora
- 31 h
Vrijeme na čekanju
- 936 h
Kapacitet baterije
- 3000 mAh
Razlučivost ekrana
- 720 x 1280 piksela
Dijagonala ekrana
- 5,7"
Tip ekrana
- 16M boja
Tehničke karakteristike
Mreže EDGE
- GPRS
- HSDPA
- LTE
Dual SIM
- da
Procesor
- Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
Operativni sustav
- Windows Phone 8
Bluetooth
- 4.0
Infrared Port
- ne
NFC
- da
Wi-Fi
- da
FM radio
- da
GPS
- A-GPS
GLONASS
- da
Fotoaparat
- 13 MP
Interna memorija
- 8 GB
RAM
- 1 GB
Memorijske kartice
- MicroSD (TransFlash)
USB priključak
- Micro USB
Multitouch
- da
Zašto nigdje ne piše neka okvirna cijena? Ili ja jednostavno ne vidim, or what?
Kažu oko 270 Eura.
Saturn i Media Markt ih imaju po 220€ u slobodnoj prodaji.
Nazalost opet promasen izbor specifikacija. Da su kameru i bateriju sa 640XL stavili u 640 odmah bi je kupio. Ovako 640 ima slabu kameru i bateriju a 640XL je jednostavno prevelika. Bar meni. Kome pase 5,7" ekran i WP, nije los izbor.
Jel netko naručivao ovaj mobitel?
ja sam naručio treba doći u petak ali nije xl nego manji model isto dual sim
evo trenutno cijenici u raznim HR Web shopovima
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=lumia+640
http://www.jeftinije.hr/Trazenje/Proizvodi?q=lumia+640&cat=394
jel ima uopće ovaj model na našem tržištu?
da sam našao, ne bi pitao :)
kolko sam vidio, nema ih uopće kod nas za kupiti, dakle i da je DS i da je LTE i da je XL...
je li netko pronašao gdje se kod nas može kupiti Microsoft Lumia 640 XL Dual Sim LTE?
ja naručio sa http://www.mobicity.co.uk/microsoft-lumia-640-xl-lte-dual-sim-black.html čekam da dođe, cijena sa dostavom 200eur
ja naručio sa http://www.mobicity.co.uk/microsoft-lumia-640-xl-lte-dual-sim-black.html čekam da dođe, cijena sa dostavom 200eur
jel stigla? kako si zadovoljan? narucio bi i ja s te stranice kad prodam note2.
čekam je još...
samo da se pohvalim, stigla je DHL-oom... nemam riječi kako dobar mobitel, iako se još privikavam nakon androida...dual sim radi odlično, aplikacije se učitavaju bez ikakvog zastajkivanja, baterija traje dca dana iako stalno nekaj čačkam po mobitelu...za preporuku
samo da se pohvalim, stigla je DHL-oom... nemam riječi kako dobar mobitel, iako se još privikavam nakon androida...dual sim radi odlično, aplikacije se učitavaju bez ikakvog zastajkivanja, baterija traje dca dana iako stalno nekaj čačkam po mobitelu...za preporuku
kolko te izasla sve skupa s dostavom i koliko si cekao? uzeo si ovu mat crnu?
kolko te izasla sve skupa s dostavom i koliko si cekao? uzeo si ovu mat crnu?
1600kn, iako je 200eur devizna cijena, Paypal to preračuna u 1600 po nekom svojem tečaju, u to je uključena i dostava. da, uzeo sam mat crnu
Jel se tebi ugasi ekran na 5 sec pa onda opet upali kad je neka teža aplikacija u igri?
Čitam da se to ljudima dešava pa da upitam iz prve ruke nekoga ko ima 640 xl.
I kakva je situacija sa garancijom, duljina trajanja, mogućnost da se mob servisira u HR?
Imam Lumiu 640 XL ali DS ne LTE, sve preporuke, od fluidnosti sustava, kvalitete izrade, odlične kamere.
Na preporuku kolege sdomic naručio sam Lumiu 640XL DS LTE preko MobyCity-ja, stiglo nakon 10 dana, sve je u redu, uređaj je vrhunski, jedina zamjerka je što sam dobio UK punjač sa adapterom za naše utičnice (što zapravo nije bitno..)
Na preporuku kolege sdomic naručio sam Lumiu 640XL DS LTE preko MobyCity-ja, stiglo nakon 10 dana, sve je u redu, uređaj je vrhunski, jedina zamjerka je što sam dobio UK punjač sa adapterom za naše utičnice (što zapravo nije bitno..)
Znači, odmah ljepi dodatnu foliju preko ekrana, i po mogučnosti preklopna maskica. Istina da ima gorilla glass treće generacije, ali fakat se grebe, što se može vidjeti na svjetlu pod određenim kutem. Istina sve su to površinske ogrebotine, ali meni smetaju.