Na xda mi kazu da ne ocekujem neke posebne romove,samo neke zbuggane cak i kad otkljucaju bootloader dok drugi kazu biti ce puno custom romova i kernela,cak i Lime Pie za LG.
Sad ti znaj,u tolikoj sam nedoumici sto odabrati,vuce me sve vise ka LG-u,ali me cisto strah samo radi softverske podrske modderske zajednice kad vec vidim da od LG-a ne mogu ocekivati nesto posebno,kad toliko odugovlace sa JB updateom
otisao bi u ponedjeljak mobitel uzeti,jel vi vjerujete da ce ipak izaci mnostvo custom romova ( da malo poprave kameru,dodaju novije sucelje -> tipka kopija Sense,poprave taj problem sa glasnocom i kvalitetom reproduciranja preko zvucnika itd. )
Iskreno nemoj se nadati hrpetini custome romova za LG, ali mene to niti ne privlači jer mi je finalan proizvod sa svojim softwareom sasvim dobar. Što se tiče kamere, stvarno ne vidim potrebno neko popravljanje jer je ona standardne kvalitete i stvarno u redu kao i kod drugih mobova od 8 MP, a niti imam problema sa kvalitetom reproduciranja preko zvučnika. Ljudi morate shvatit da je to mobitel, a ne digitalna kamera ili glazbena linija. Znam da cijena uređaja nije mala, ali tu je veliki ekran, velika kapacitet baterije, 12 GB interne memorije proširive SD karticama, full hd video, moćni grafički čip (Tegra 3) i ostale gluposti koje stvarno vrijede te novce, ako ih imate i nije vam ih žao izdvojiti za tu namjenu. Sad je na tebi da odlučiš da li to za tebe uređaj ili ne.