eto super, samo treba polako pratiti i raditi, tri puta pročitati prije nego napraviš.
eto super, samo treba polako pratiti i raditi, tri puta pročitati prije nego napraviš.
Na moju sim karticu telefon radi međutim kad stavim drugu sim karticu nece da je prihvati sta mislite o cemu je rijec...
obje sim su od istog provajdera a telefon mi nije zakljucan na neku mrezu molim pomoc...
Stao mi je mobitel na 65% tijekom nadogradnje sa 1.6 na 2.1, ne miče se neko vrijeme. Što da radim?
Kako najlakse da nabacim na 2.1? trenutno mi je 1.6,a nisam bas dobar s rootanje,cm i sl. pa ako ima neki program kao samsung kies da ce to sam odraditi bilo bi super :)
Kako najlakse da nabacim na 2.1? trenutno mi je 1.6,a nisam bas dobar s rootanje,cm i sl. pa ako ima neki program kao samsung kies da ce to sam odraditi bilo bi super :)
Imaš na službenoj stranici kako preći na 2.1
Slijediš upute, ne možeš zeznuti.
Za custom ROM-ove (root je integriran) i sve ostalo imaš u mojoj temi: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS. Mogu ti čak pomoći oko KDZ Updatera i početnog dijela koji je najdulji i "kompliciran" (stavio sam pod navodnike jer mogu biti neke sitnice koje korisnici zaborave te traže me pomoć i brzo riješimo). Stavim ti recovery i dalje možeš sve sam raditi odnosno flashati custom ROM itd što je veoma jednostavno, prateći samo moje upute: Kako najbrže mijenjati ROM-ove pomoću recovery. Za ostala pitanja javi se u mojoj temi. Lijep pozdrav i dobrodošao na BUG forum
Koji je najbolji CM i android za ovaj mob. ?
Koji je najbolji CM i android za ovaj mob. ?
Prebaci se u temu: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Lista TOP 5 ROM-ova za naš LG GT540:
2.3.7 | CM7 | Zoe 6.5 - recovery / fastboot - uskoro verzija 7.0
2.3.7 | CM7 | AOSP v2.0 - recovery / fastboot
4.0.4 | CM9 | ICS CM9.1 FINAL - recovery
2.3.7 | CM7 | SDSL 4.0 FINAL - recovery / fastboot
2.3.7 | CM7 | Build Three by tejasdj12 - recovery