HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 733.564
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
15 godina
HTC One X

Već duže kupujem hox ali čitam da ima tih problema s wifi-em sve više i više i postajem skeptičan. Ima li kakva alternativa za HOX u istom cijenovnom rangu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC One X
Griz kaže...

Imam HOX oko godinu dana i do sada je više manje radio bez problema. Jedino je ponekad dolazilo do pucanja wifi-ja. Prije par dana, bez obzira na koji se AP spajam, signal je katastrofa. Svaka 2 metra od routera se gubi crtica signala. U drugim prostorijama uopće ne vidi mrežu. Nije bilo nikakvih padova, nikakvih updatea softwarea. Što bi moglo bit? Drugi mobiteli/laptopi imaju pun signal po čitavom stanu.

Izgleda da je negdje loš kontakt između antene i matične. Ako stisnem mob između kamere i tipke za glasnoću, dobivam pun signal. Čim pustim, signal se izgubi. Ovo je izgleda čest problem na tegra 3 verziji. Tako da ću morati vratiti tmobileu. Ima li itko iskustva sa servisom i koliko popravak obično traje?

15 godina
Griz kaže...
Griz kaže...

Imam HOX oko godinu dana i do sada je više manje radio bez problema. Jedino je ponekad dolazilo do pucanja wifi-ja. Prije par dana, bez obzira na koji se AP spajam, signal je katastrofa. Svaka 2 metra od routera se gubi crtica signala. U drugim prostorijama uopće ne vidi mrežu. Nije bilo nikakvih padova, nikakvih updatea softwarea. Što bi moglo bit? Drugi mobiteli/laptopi imaju pun signal po čitavom stanu.

Izgleda da je negdje loš kontakt između antene i matične. Ako stisnem mob između kamere i tipke za glasnoću, dobivam pun signal. Čim pustim, signal se izgubi. Ovo je izgleda čest problem na tegra 3 verziji. Tako da ću morati vratiti tmobileu. Ima li itko iskustva sa servisom i koliko popravak obično traje?

Prouči ovo, možda možeš i sam nešto smisliti

14 godina
neaktivan

Da nemam garanciju, probao bih. Ovako mi je servis najsigurniji.

Btw, može li se dobiti zamjenski mobitel dok je ovaj na servisu?

15 godina
Griz kaže...

Da nemam garanciju, probao bih. Ovako mi je servis najsigurniji.

Btw, može li se dobiti zamjenski mobitel dok je ovaj na servisu?

Najbolje pitati u servisu :)

12 godina
neaktivan
HTC One X

da li mi neko moze pomoci:

Danas sam instalirao na mobitel navigaciju IGO,pa me zeza kad je upalim pojavi mi se na dnu ekrana IZBORNIK-to su one tri tackice uspravno koje stoje,a koje mi smanjuju navigacijski program,tako da nemam na cijelom ekranu navigaciju.Tek kada okrenem mobitel mogu da je koristim "cijelu"

Da li se moze ova ikona IZBORNIKA  ukinuti ikako...HVALA

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Postavke>Zaslon>Geste ili nesto slicno>Tipka nedavnih aplikacija>stavi da se njen kratak ili dugi pritisak registrira kao menu tipka

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

Dolazi li HTC One X otključan na sve mreže ak se kupi u T-Mobile-u?

Točnije, čovjek mi nudi jednog starog godinu dana, zapakiranog, dobivenog na produženje ugovora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 19:15 (oddball).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
oddball kaže...

Dolazi li HTC One X otključan na sve mreže ak se kupi u T-Mobile-u?

Točnije, čovjek mi nudi jednog starog godinu dana, zapakiranog, dobivenog na produženje ugovora.

Ne.

Eventualno u Tele2, prije su cak u TMob dolazili nekad, rijetko one prve serije otkljucane.

Ugl, iznad 2100kn nikako nemoj platiti.

15 godina

A jel se može otključati kak, a da ne izgubim garanciju?

14 godina
neaktivan
oddball kaže...

A jel se može otključati kak, a da ne izgubim garanciju?

Ima puno unlock kodova na ebayu i to ali mislim da mobitel treba biti aktiviran jedno mjesec dana da bi se to moglo napraviti.

Uglavnom svakako je izvedivo!

16 godina
neaktivan
HTC One X

moj je kupljen u TMobile-u i otključan je na sve mreže. Kasnije sam čuo da su svi HTC mobiteli uvijek otključani. To je kao politika HTC-a

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Kad je kupljen?

16 godina
Keklja kaže...

moj je kupljen u TMobile-u i otključan je na sve mreže. Kasnije sam čuo da su svi HTC mobiteli uvijek otključani. To je kao politika HTC-a

Ma k*rac politika HTC-a, ne žele otključat S-OFF za uređaje već dvije godine

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 23:40 (Mitch).
13 godina
Keklja kaže...

Nemoj širiti dezinformacije, ovo nema veze s istinom.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 1:09 (assassin.st).
15 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav, imam problem s azuriranjem sustava. Znaci, dode mi obavijest da je dosao update, skinem ga, pokrenem instalaciju i nakon toga mi izbaci poruku installation aborted. Zna li ko kako to izbjeci?

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
HTC One X

E ovako, isao sam minjati masku na mobiteli i prilikom vadenja maske (mijenao sam crnu za bijelu znaci ne one maskice sto idu na mobitel nego orginalnu njegovu) mi ekran se ugasi reko no frks samo je kabal od lcda izletio vratim ga natrag i to je to, vraga rastavim cijeli mobitle na dijelove spojim flat kabal od lcda i nula bodova, sve radi osim ekrana ima li tko kakvu ideju sto bi moglo biti jos?

Sad drugo pitanje koliko bi me mogao kostati popravak samo lcda?

I trece pitanja koliko bi mogao dobiti za njega bez popravka ako sve bas radi, znaci digitezer radi prihvaca moje dodire jer sam se javaljao na mobitel, i otprilike napamet znam di mi je music player i ukljucio sam ga i ugasio, znaci sve zivo radi dobivam update za fejs na njemu, ama bas sve zivo osim ekrana. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

OTA update na Android 4.2.2. sa Sense 5 je dostupan za download na VIP-u

Battlelog: LateralusX

0 0 hvala 1
13 godina
HTC One X

Evo ga i meni stigao, moj je kupljen u T-mobileu, ali je otključana verzija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

stavio ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2410320 mob mi se preporodio..

opet ga volim :D

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
17 godina
neaktivan
HTC One X

Evo stavio i ja najnoviji ARHD 31.0 sa Senseom 5. So far so good, sve radi odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Penryn kaže...

Evo stavio i ja najnoviji ARHD 31.0 sa Senseom 5. So far so good, sve radi odlično.

Kako si flashao ? Ja sam sad imam 22. verziju ARHD-a, samo flasham boot.img i instaliram Rom iz memorije telefona ? nema potrebe za factory resetom i brisanjem svega ?

15 godina
Meni prijaltelju nema OTAe na HOXu. U VIPu je. Jeste svi dobili?
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
HTC One X

Ja jos nemam nikakav update od kad sam ga kupio. Znam da imam americku verziju Rogers ili kako vec. Ali zasto ne mogu naci update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Kako si flashao ? Ja sam sad imam 22. verziju ARHD-a, samo flasham boot.img i instaliram Rom iz memorije telefona ? nema potrebe za factory resetom i brisanjem svega ?

Prije ovog sam imao stari ARHD 17.1, hboot 1.36. Flashao sam boot.img za 31.0, ostavio hboot 1.36 jer nema potrebe za 1.39, i preko ClockworkMod Recovery 5.8.4.0. stavio ARHD 31.0. Pošto sam prelazio sa dosta starog ARHD-a, napravio sam potpuni wipe, znači da sve izbriše i to je to. Moja preporuka ti je da napraviš full wipe.

Jedini problem mi je predstavljao najnoviji ClockworkMod Recovery 6.0.3.2, nije ga htjelo uopće pokrenit, al eto srećom dobri stari 5.8.4.0. radi odlično.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:05 (Penryn).
13 godina
HTC One X

jel jos ko updato na novi softvare kako vam se čini ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

Još jučer sam update-o i izgleda super. jednostavno, brzo... Jedino mi se cini da sense 5.0 jede dosta baterije!! Kako je kod vas koji ste updateali?? Kod kamere nema zoe koji su najavljivali ali nema veze.. Sve u svemu 5!

13 godina
roky46 kaže...
Over(C)lock kaže...

Još jučer sam update-o i izgleda super. jednostavno, brzo... Jedino mi se cini da sense 5.0 jede dosta baterije!! Kako je kod vas koji ste updateali?? Kod kamere nema zoe koji su najavljivali ali nema veze.. Sve u svemu 5!

nekako izgleda jednostavnije to je, ja sam tek updato pa neznam za bateriju ali mi se više grije nekako

13 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...
roky46 kaže...
Over(C)lock kaže...

nekako izgleda jednostavnije to je, ja sam tek updato pa neznam za bateriju ali mi se više grije nekako

Tako je i meni bilo u pocetku, vjerojatno dok ne odvrti u pozadini sve sto treba, danas se vise ne grije dok ne upalim nesto sto ga kolje!

15 godina
neaktivan
HTC One X

Ja imam problem s azuriranjem sustava, skinem update, pokrenem i izbaci mi installation aborted, moze li mi neko pomoci?

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice