HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 466.878
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
14 godina
neaktivan
HTC 8S

Pozdravljam

i ja sam nekidan svratio do VIP-a vezano za 8s - netko je gore pitao za boje. imali su onaj kricavo zeleni-sivi. 

nekidan im je dosla nova posiljka pa su dobili i crno-bijelu kombinaciju. (ducan u CityS, Split)

rezervirao sam  jedan komad samo cekam da odrade migraciju sa Tmobile.

samo jedna mala potvrda od ponosnnih vlasnika ovog modela:

dakle raspoloživo za pohranu podataka ima 1,5 gb interne.

muzika i video se dpo difoltu sincayu na inetrnu, ali pretpostavljam da se moze podesit da ide na kartivu??

već dosta vremana imam samo iphone (od 3 pa na ovamo)pa ne znam kako ide sa syncanjem? nadam se da kod WP8 i dalje živi mogućnost drag&dropa preko explorera i da ne traži neku appl. za sinkanje?

drzao sam ga u ruci u VIP centru i moram reci da je nakon iphonea4 pravo olakšanje.

kamera mi ni nije toliko bitna jer slike ionako na svim mobovima ispadaju u kr..cu kad ih gledas u full screenu

baterija ako traje cili dan ja sretan? 

NFC - WTF ? to će kod nas doć ko zna kad..samo marketing.

čitao sam po nekim forumima da ima "samo" 512 mb RAM.a -  srica pa ne okidam na specifikacije.

vidim da tu vlasnici pisu da nema laga i kasnjenja velikih, tako da drzim da je to cisto dovoljno za WP8.

pozz
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC 8S
marla kaže...

Jel možeš uploadati par fotki?

evo par fotki,nisu neki motivi ,jer nisam profi foto al mozda vidis sta ti treba,.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Pa ja samo kažem svoje mišljenje jer je pitao nas što predlažemo, na njemu je da odluči. Uz igre od 1+GB data, to je sad malo problem, još ako je tu nešto muzike, pogotovo FLAC ili za FullHD video. Na S III sam u roku nešto više od sata napunio 32GB interne memorije, te nešto što mi je ostalo prazno na 32GB microSD i još sam morao birat što ću izbrisat od videa kako bi mogao dalje snimat.

EDIT: Usporedba slika - S III mini vs. 8S

5MP vs. 5MP

Evo i slike za usporedbu. Na vama je da prosudite, jedino ću reć da na prvoj 8S ima realniju boju, iako se nije baš iskazao po mraku.

Uskoro i 720p video. 

Evo vam usporedba sa SIII Mini.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
HTC 8S

Moj je otključan. Ali baterija, jedva jedan dan izdrži, uz neko prosječno (možda čak i ispod prosječno) korištenje.

I jedno pitanje, kako da mi face notifikacije (one o novoj poruci-inboxu) dolaze izvan aplikacije? 

bmak.help@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skini neku FB aplikaciju. Ova od WP-a je pomalo buggy po tom pitanju, što sam napisao već nekoliko puta u temi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
studentvz kaže...

Moj je otključan. Ali baterija, jedva jedan dan izdrži, uz neko prosječno (možda čak i ispod prosječno) korištenje.

I jedno pitanje, kako da mi face notifikacije (one o novoj poruci-inboxu) dolaze izvan aplikacije? 

Nemoj od FB aplikacije ništa očekivati do nekog updatea. Očito je da je limitirana i zbugana aplikacija, ali morali su to napraviti kako bi bila brža i fluidnija. Vjerojatno će kroz updateove doći svi nedostatci.

Why so serious?
15 godina

Poruke možeš dobivati ako linkaš mobitel sa Facebook računom i u porukama postaviš da si dostupan na mreži. Ne treba ti aplikacija.

Winter is coming...
16 godina
kratos091 kaže...

Poruke možeš dobivati ako linkaš mobitel sa Facebook računom i u porukama postaviš da si dostupan na mreži. Ne treba ti aplikacija.

Da, ali ako ti je to upaljeno, onda si na chatu 0/24 online, a to je glupo.

Windows Phone 7 FTW
15 godina

Probaj onda staviti na "nevidljiv".

Winter is coming...
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Meni baterija izdrzi 2 do 3 dana..ja sam s baterijom zadovoljan..uz prosjecno koristenje bez problema  2 dana..

Ukljucite opciju stednje baterije uz prosjecno koristenje i do tri dana..ako puno ne vjesite na netu..

Moram reci da je win 8 jako brz i fluidan..za sada sve 5..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC 8S

koji program koristitie za sms parking ,ja koristio cro parking i svaki put kad idem platit pise mi -slika 1.

drugi problem kad otvorim bug.hr pise mi svaki put -slika 2.

imate kakvo rjesenje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav svima,

nije stvar do Cro Parkinga, i kad probate poslati običan SMS neće proći. Provjeravamo s HTC-om u čemu je stvar.

Javim čim nešto saznamo.

Tomislav Tipurić (Microsoft)

14 godina
vedranST kaže...

koji program koristitie za sms parking ,ja koristio cro parking i svaki put kad idem platit pise mi -slika 1.

drugi problem kad otvorim bug.hr pise mi svaki put -slika 2.

imate kakvo rjesenje ?

Što se tiče druge slike, taj problem imaju svi korisnici WP-a i još nisam naišao na objašnjenje zašto se to događa.

Why so serious?
15 godina

Vjerojatno zbog flash plug-inova. Ili sylverlighta.. Iako mi nije jasno zašto se pojavljuje samo na BUG-ovim stranicama.

Winter is coming...
14 godina
neaktivan
totipu kaže...

Pozdrav svima,

nije stvar do Cro Parkinga, i kad probate poslati običan SMS neće proći. Provjeravamo s HTC-om u čemu je stvar.

Javim čim nešto saznamo.

Tomislav Tipurić (Microsoft)

hvala ..takodjer u kontaktu sam s tvorcem aplikacije i nije problem do aplikacije,ona je super ,savrseno radi ,al nesto je do moba ...

15 godina

Baš sam pričao s Domagojem - poslali smo aplikaciju na update.

Bilo kako bilo - slučaj je sljedeći - treba pisati malim slovima registraciju i onda će proći. Zašto je tomu tako - ne znam, na svim ostalim telefonima (Samsung ATIV S, HTC 8X) radi i jedna i druga kombinacija jedino na 8S ne radi. Tako da nije stvar ni do OS-a.

Lijep pozdrav,

Tomislav Tipurić

14 godina
totipu kaže...

Baš sam pričao s Domagojem - poslali smo aplikaciju na update.

Bilo kako bilo - slučaj je sljedeći - treba pisati malim slovima registraciju i onda će proći. Zašto je tomu tako - ne znam, na svim ostalim telefonima (Samsung ATIV S, HTC 8X) radi i jedna i druga kombinacija jedino na 8S ne radi. Tako da nije stvar ni do OS-a.

Lijep pozdrav,

Tomislav Tipurić

U čemu je problem kad se pokuša bug.hr stranica otvoriti? Kad nas stranica preusmjerava na market zbog download nekakve aplikacije.

Why so serious?
13 godina
neaktivan
HTC 8S

Povezao sam mobitel s Facebookom, poruke normalno dolaze kad smo oboje online, ako sam ja online a druga strana offline ne dobivam poruke od nje, pomalo glupo. Onda moram u aplikaciju.

Probao sam različite face app ali i dalje isti problem, ništa od inbox notifikacije izvan app, tj. sad mi više ni ne dolaze ostale, tipa baš prave face notifikacije (uključeni mi je mobilni promet i wifi te sve podešeno da dolaze notifikacije).

bmak.help@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 16:43 (Mitsuoka).
15 godina

Ne znam za vas ali meni se više ništa ne pojavljuje na BUGovim stranicama(HTC 8X). :D

Winter is coming...
17 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Ne znam za vas ali meni se više ništa ne pojavljuje na BUGovim stranicama(HTC 8X). :D

Vidi stvarno, rijeseno je, bas odgovoram sa 8x-a :) (Y)

Trust Me, I'm an Engineer :)
15 godina
HTC 8S

pozdrav,

ekipa kako se 8S ponaša sa aplikacijama jel postoji koja da mu stvara problem pokretanja ili da ima lag ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kratos091 kaže...

benko kaže...
kratos091 kaže...

Vidi stvarno, rijeseno je, bas odgovoram sa 8x-a :) (Y)

Čini se da netko ipak čita ovo što mi pišemo ovdje :)

Why so serious?
15 godina
neaktivan
HTC 8S

ako netko ima mobitel kupljenu u vip na pretplatu dali imate mogučnost da gledate vip tv,naravno uz jos neku nadoplatu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC 8S

gdje se mogu kupit maske za mobitel ali da su u Hrvatskoj?na njuškalu je samo 1 oglas

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Znaci, ostao mi punjac neki dan u Becu na doceku, sad me zanima, doma imam neki Simpexov punjac za aa i aaa baterije na kojemu ima USB utor i mislim da je na kutiji pisalo da se mogu puniti mobiteli na njega. Dali da riskiram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Radije koristi neki punjač za mobitele (svi Android i WP7/8 imaju isti punjač)

14 godina
glupikonj kaže...

Znaci, ostao mi punjac neki dan u Becu na doceku, sad me zanima, doma imam neki Simpexov punjac za aa i aaa baterije na kojemu ima USB utor i mislim da je na kutiji pisalo da se mogu puniti mobiteli na njega. Dali da riskiram?

Ako nisi u nekoj zurbi bolje nabavi normalni punjac, imas ih za par desetaka kuna na njusakalu.

12 godina
neaktivan
HTC 8S

'bardan.

Ono što mene zanima je ovih 1.nešto giga na samom telefonu. Kako trenutno koristim android os telefon zanima me jel giga i nešto dovoljno za nekih 20ak aplikacija koje bih želio instalirati.

Kolike su veličine same aplikacije rađene za WP8? Hoće li mi ponestati memorije?

0 0 hvala 0
14 godina
Mkko kaže...

'bardan.

Ono što mene zanima je ovih 1.nešto giga na samom telefonu. Kako trenutno koristim android os telefon zanima me jel giga i nešto dovoljno za nekih 20ak aplikacija koje bih želio instalirati.

Kolike su veličine same aplikacije rađene za WP8? Hoće li mi ponestati memorije?

Ma sve i da hoćeš, teško ćeš popunit taj prostor aplikacijama. Aplikacije su gotovo sve >10 mb, jedino igre su oko 20-30 ili one malo jače NFS i slično po 100+ mb. Ali teško da ti može ponestat prostora kad sve ostalo osim aplikacija možeš spremat na sd karticu.

Why so serious?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice