Olympus mju 1030 SW

poruka: 2
|
čitano: 2.406
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Olympus mju 1030 SW".
17 godina
moderator
[Recenzija] drpetric: Olympus mju 1030 SW
Zacijelo najčvršći fotoaparat koji se može pronaći na tržištu jest ovaj Olympusov mju koji je otporan na šokove (točnije, na padove s visine od 2 metra ili one koji izazivaju udarac jačine 100 kilograma) te na zaranjanje u vodu do dubine od deset metra. Dok se s ovim uređajem nalazite ispod vode, moći ćete i snimati, a radit će i na hladnih deset stupnjeva ispod ništice. Radi se, zapravo, o robusnoj izvedbi sličnih, ali šminkerski dizajniranih mjuova serije 1000 – aparat donosi solidne snimke uz dnevnu rasvjetu te pomalo blijede boje kada osvjetljenje nije idealno. Svi mehanizmi vrlo su brzi.
ukupna ocjena

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: [Recenzija] drpetric: Olympus mju 1030 SW

Meni treba neki fotic koji moze slikati pod vodom, gledao sam svakakve modele, i vidim da nije bas idealno rijesenje koristiti podvodna kucista za aparate... mislim da je ovo idealan fotic za nezahtjeve korisnike. Ako ga je tko imao na testu, neka napise sto vise o njemu, ili neka prilozi koju fotku... jer... zagrijan sam za ovu zvjerku... Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice