Web zarada zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.938
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Web zarada

Ispričavam se ako je ovakva tema već bila, ali me zanima može li se pristojno zarađivati od web stranica.

Ne mislim sada pravljenje web stranica drugima za par tisuća kuna, nego od neke svoje stranice.

Naravno jasno mi je da mora biti dobra i posjećena, ali to je sve teorija. Dali neko stvarno i zarađuje

novce na tome? Npr. lik što je napravio dating stranicu plentyoffish zarađuje ogromne novce mjesečno

(oko 300.000$ navodno), ali ima i milijunsku posjećenost. Da li je moguće zaraditi bar 500$ mjesecno?

Naravno jasno mi je da stranica mora bit kvalitetna ne mislim na neke gluposti, ali sve mi to djeluje nekako

nestvarno, i ne djeluje mi da puno ljudi od toga zarađuje, a web-dizajnera nije da nema.  

0 0 hvala 0
17 godina
Web zarada

zarada na web stranici je moguća, ali moraš imati opasno dobar web sa vrhunskim dizajnom i vrhuskim sadržajem. te dvije stvari dovlače puunnoo korisnika, a to onda znači da ćeš biti zanimljiv oglašivačima.

tada možeš razmišljati i o nekoj zaradi.

SAMO, do te točke je jako dug, naporan i SKUP put!

znači, načelno ima prostora za zaradu samo nije jednostavno doči do tog trenutka.

naši portali imaju zaradu koja nije zanemariva, ali moraš znati d aoni imaju ogromne količine posjeta i ogromne količine prikaza..

npr bug.hr ima preko 600.000 prikaza u jednom mjesecu! i to je onda ok za oglašivača, a tvoj web će imati 4 posjeta u početku (od toga su 3 tvoja..)

;)

sretno ako krečeš sa nečime

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Web zarada
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: