Vase misljenje o stranici i njena cijena?!

poruka: 7
|
čitano: 1.083
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

http://mojljubimac.netai.net/wordpress/?page_id=9 ... evo, napravio sam stranicu za jednu uzgajivacnicu. Sav sadrzaj na stranici je izmisljen, cekam da dobijem jos slike i tekst koji moram unijet. Ali zanima me vase misljenje o izgledu stranice, preglednosti, funkcijalnosti te o cijeni koju bi mogao postaviti za ovakvo nesto! Uzmite u obzir da cu jos dodati dosta sadrzaja na stranicu, da cu joj mijenjati domenu, da cu dodati sigurno padajuce menie(tribam pomoc oko tog) te google maps.

Eto, primam sve pohvale i kritike! :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stranica se čini ok, ali nekako jednostavno. Ne znam, probaj dodati još kakve elemente, ne mogu ti sa sigurnočću reći, ali sviđa mi se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo dobio sam komentar da imam dosta gramatickih pogresaka. Toga sam također svjestan, to cu ispravljat kada dodje vrijeme krajnjeg "sminjkanja" stranice.

Imate li neke predloge sta dodati da bi stranica bila zanimljivija? :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam problem sa slikom zaglavlja... Zelio bi na nekim stranicama maknuti sliku, ali nemam nigdje tu mogucnost... pokuso sam dosta toga ali ne ide pa ne ide... moze li mi netko iskusniji reci u cemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Vase misljenje o stranici i njena cijena?!
Sherif kaže...

http://mojljubimac.netai.net/wordpress/?page_id=9 ... evo, napravio sam stranicu za jednu uzgajivacnicu. Sav sadrzaj na stranici je izmisljen, cekam da dobijem jos slike i tekst koji moram unijet. Ali zanima me vase misljenje o izgledu stranice, preglednosti, funkcijalnosti te o cijeni koju bi mogao postaviti za ovakvo nesto! Uzmite u obzir da cu jos dodati dosta sadrzaja na stranicu, da cu joj mijenjati domenu, da cu dodati sigurno padajuce menie(tribam pomoc oko tog) te google maps.

Eto, primam sve pohvale i kritike! :)

Pohvala baš iskreno i nema, niti ih neće biti, upogonio si WP na besplatnom hostu, koristio gotovu temu, predložak, što je posao od kojih 2 - 3 sata. Za takva pitanja postoji tema Community review vaših web stranica, te je takvim postovima mjesto tamo, a ne za svako pitanje otvarati novu temu. {#}

Sherif kaže...

Imam problem sa slikom zaglavlja... Zelio bi na nekim stranicama maknuti sliku, ali nemam nigdje tu mogucnost... pokuso sam dosta toga ali ne ide pa ne ide... moze li mi netko iskusniji reci u cemu bi mogao biti problem?

Isto tako imaš temu, Razvoj web-stranica - Rasprava, gdje je mjesto takvim pitanjima, dokle bi došli da za svaki problem, svaki član otvara novu temu? Isto tako ova potonja tema je sticky tako da si i želio, nisi je moga promašiti.

13 godina
neaktivan

Iprike, ukoliko postoji mogucnost tema se moze obrisati ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Vase misljenje o stranici i njena cijena?!

Fali ti masa stvari stranica nije standardizirana dimenzije joj su sad veće sad manje,  moraš imati unificirani ugođaj. Što se sadržaja tiče ima tu dosta propusta od neoptimiziranosti za tražilice (samo sam letimično pogledo), do koncepta samog sadržaja, al pošto se taj dio čeka dobar dio i nije do tebe, al sa druge strane zašto stvaljat nešto što nije gotovo jer će te tražilice krivo indeksirat. Dizajn se mogoa napraviti puno bolje bar neke osnovne stvari da nelići da je sve besplatno napravljeno.

Koristiš google map-u, a nekoristiš tehnologije koje bi ti mogle donjeti dodarn promet na stranicu, sve u svemu još je puno toga nenapravljeno. U dizajn se neću tolko mješat o ukusima se neraspravlja, al barem se neki logo mogo napravit da to lići na nešto, nažalost ovako te masa klijenta neće svatit ozbiljno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice