Sve me ovo zbunjuje oko weba pomoć!

poruka: 15
|
čitano: 2.590
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E ovako slušajte dosta sam dobar u web dizajnu ali sad kad imam vizualni dio weba napravljen ja bi sad na ove teže stvari kao forum ili profil, video upload i gledanje pa me to sve zbunilo...dakle što da sad radim...mislim što da uzmem PHP ili javu script i ako mi neko može dat koje inačice tih programa da dignem i također za flash i ako netko može bit tako dobar pa da mi pojasni što to bolje radi PHP od jave ili obrnuto!?!?

hvala unaprijed!!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sve me ovo zbunjuje oko weba pomoć!
ambivalent kaže...
 thy valjda će pomoć

17 godina
neaktivan

Nemozes to vise raditi u dreamweaver-u.Sad jednostavno moras znati programiratiNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Nemozes to vise raditi u dreamweaver-u.Sad jednostavno moras znati programiratiNamigiva

Ili se jednostavnije okrenuti open-sourcu pa potraziti tamo sve sto mu treba...

ali nije ni to jednsotavno jer koliko vidim covjek jako malo zna 'gdje sada da ide'.

Evo par linkova koji bi ti mogli pomoci ako ti ono na w3schools bude previse.

www.joomla.org/
drupal.org/
wordpress.org/
www.phpbb.com/

Ako ti je dizajn kao sto kazes jaca strana, a nisi 'prijatelj' s programiranjem onda se radije uhvati mojih linkova.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
16 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
Lion King kaže...

ali nije ni to jednsotavno jer koliko vidim covjek jako malo zna 'gdje sada da ide'.

www.joomla.org/
drupal.org/
wordpress.org/
www.phpbb.com/

Ako ti je dizajn kao sto kazes jaca strana, a nisi 'prijatelj' s programiranjem onda se radije uhvati mojih linkova.

e pa zato sam vas za uslugu pitao jer neznam što sada kad sam naprivio neke stvari...btw nastavite pomagat jer mi je bolje čut vaša iskustva nego na netu učit i da istina programiranje mi baš i ne ide ali kad se mora, mora se
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
pixelatem kaže...
Lion King kaže...

www.joomla.org/
drupal.org/
wordpress.org/
www.phpbb.com/

e pa zato sam vas za uslugu pitao jer neznam što sada kad sam naprivio neke stvari...btw nastavite pomagat jer mi je bolje čut vaša iskustva nego na netu učit i da istina programiranje mi baš i ne ide ali kad se mora, mora se
 Btw digao sam SMF sa simplemachines weba i sad neznam što da radim sa ovim rar. fileovima gdje da ih smjestim ?? dali treba u dreamweaver ili neki slični editor pa tamo nešto radit??

moderatori ispričavam se zbog duplog sitiranja pobjega mi miš Izlanuo se
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 18:45 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
moderatori ispričavam se zbog duplog sitiranja pobjega mi miš Izlanuo se

ma gle, nema stete u duplom postiranju nego u onome da se nisi posluzio googletom za odgovor:
SMF:

a kad si vec tu zapeo onda ti evo i za joomlu ako dodzes do toga:

inace, ako ti ne ide engleski i sluzenje internetom (googlom pod broj jedan) onda ces se jako namuciti dok pohvatas sve ovo.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
16 godina
neaktivan

k hvala pixelatem na pomoći...ma znam se ja dobro snać na internetu nego kad sam digao SMF sa jihove stranice nisam znao što da radim sa onim dadotekama u rar-u

ok sad kad sam downloda SMF treba ga uplodat na web host ja imam račun na O2 hosting imam 500MB web prostora ...instalirao sam smartFTP kao što je rekao na stranici da je on potreban za upload ...ali sad neznam kako uplodat pa ako mi netkomože pomoć...nemoj te odma planut kako neznam jer priznajem da neznam ali zato želim naučit...Cool

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 17:22 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

k hvala pixelatem na pomoći...ma znam se ja dobro snać na internetu nego kad sam digao SMF sa jihove stranice nisam znao što da radim sa onim dadotekama u rar-u

ok sad kad sam downloda SMF treba ga uplodat na web host ja imam račun na O2 hosting imam 500MB web prostora ...instalirao sam smartFTP kao što je rekao na stranici da je on potreban za upload ...ali sad neznam kako uplodat pa ako mi netkomože pomoć...nemoj te odma planut kako neznam jer priznajem da neznam ali zato želim naučit...Cool

ima li taj tvoj hosting fantastico u cpanelu?
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 20:05 (pixelatem).
16 godina
neaktivan

http://www.cano2.com/ TO je link tog web hostinga neznam na što ciljaš pa vidi dali ima ...btw ako znaš neki drugi bolji web hosting preporuči mi ??

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

http://www.cano2.com/ TO je link tog web hostinga neznam na što ciljaš pa vidi dali ima ...btw ako znaš neki drugi bolji web hosting preporuči mi ??

dakle, tvoj hosting ima zadnju verziju cpanela i fantastico kroz kojega mozes instalirato joomlu, wordpress, smf ili phpbb.
Preporucam ti da proguglas kako se to koristi cpanel i instaliraju servisi kroz fantastico. Mislim da bi trebao imati i video tutorijale u samom cpanelu.

gledaj, nije zabavno ako ti SVE netko drugi kaze, a pogotovo zato sta su o ovome napisani šleperi teksta po webu. Mislim da sam ti dovoljno pomogao, a sada je na tebi red da skuzis kako instalirati smf ili joomlu.
No nije tesko, viruj mi. A sad, ajde na posao. Smijeh
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
sk8 4 life kaže...

dakle, tvoj hosting ima zadnju verziju cpanela i fantastico kroz kojega mozes instalirato joomlu, wordpress, smf ili phpbb.
Preporucam ti da proguglas kako se to koristi cpanel i instaliraju servisi kroz fantastico. Mislim da bi trebao imati i video tutorijale u samom cpanelu.

gledaj, nije zabavno ako ti SVE netko drugi kaze, a pogotovo zato sta su o ovome napisani šleperi teksta po webu. Mislim da sam ti dovoljno pomogao, a sada je na tebi red da skuzis kako instalirati smf ili joomlu.
No nije tesko, viruj mi. A sad, ajde na posao. Smijeh
 Ovaj posao u početku (a i kasnije) zahtjeva puno učenja, googlanja, neprospavanih noći, kave i najvažnije...volje!!! Nikako ne odustat na prvi znak problema. Onda je džabe izgubljeno vrijeme.

Za sve ima tutorijal, sve je to netko već radio prije tebe i ti to samo trebaš izguglati i napraviti sam.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
16 godina
neaktivan

ok zahvaljujem svima Smijeh ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
 Ovaj posao u početku (a i kasnije) zahtjeva puno učenja, googlanja, neprospavanih noći, kave i najvažnije...volje!!!

uf.. odmah se sjetim svoga 56k U.S. robotics modema i carnetove dialup konekcije koju sam trebao ugasiti svakih 50tak minuta kako me ne bi ISP ugasio, jer se tada moglo biti samo 120minuta online, ali ako se to razbije u intervale onda te ne skuze... :)

e da, i veze su bile strahovito brze pa mi je trebalo samo 1h za upload 5-6 mb na ftp... No vidis, kavu nikad nisam pio, mozda dvaput u 7 godina, uvik me zelja za ucenjem drzala budnim

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice