Razvoj java web aplikacije

poruka: 8
|
čitano: 4.331
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Želim napraviti jednostavnu web aplikaciju u javi sa administratorskim i korisničkim načinom rada. Korisnici bi ostavljali oglase o prodaji raznih stvari ili bi nudili usluge. Administrator bi trebao nadgledati oglase i sprječavati zloupotrebu.

Zamolio bih za savjet u kojem razvojnom alatu bi bilo najbolje razvijati ovu web aplikaciju.

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Razvoj java web aplikacije

Pa trebala bi ti i baza podataka.

Netreba ti Web-Aplikacija, PHP i MySQL, pdatke unosi preko forme, što se administrativnosti tiče samo napravi login formu.

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
15 godina
neaktivan

Ispričavam se što sam krivo napisao. Nije da želim nego moram napraviti web aplikaciju sa bazom podataka.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Aha, pa jel moraš u Javi?

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
15 godina
neaktivan

Da, da to sam dobio zadatak na faksu. Dosad sam programirao u Eclipse-u i jako sam zadovoljan. Ima li još bolji alat gdje bih mogao još više naučiti?

17 godina
Josip7g kaže...

Da, da to sam dobio zadatak na faksu. Dosad sam programirao u Eclipse-u i jako sam zadovoljan. Ima li još bolji alat gdje bih mogao još više naučiti?

drži se eclipse-a. najbolji IDE i ima hrpu dodataka

15 godina
neaktivan

Može li netko reći kako isprogramirati java program za mobitel koji će određenu web stranicu osvježavati svakih 10 sekundi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
titan kaže...

Može li netko reći kako isprogramirati java program za mobitel koji će određenu web stranicu osvježavati svakih 10 sekundi?

Ja bih ti preporučio da se držiš dobre literature. Meni je to puno pomoglo, pogotovu ako je literatura prevedena na hrvatski jezik. Takav pristup uštedjet će ti gomilu vremena i truda. Meni je zapela za oko knjiga o programiranu Androida:

http://www.knjizara.hr/detalji_proizvoda.5fc6c456e8d4492aa3abf6411b19a0a3.naucite-android.aspx

Trenutno nemam vremena za programiranje takvih aplikacija, ali da imam poslušao bih svoj savjet{#}.

Sretno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice