Preporuka programa za razvoj weba

poruka: 4
|
čitano: 673
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Da se pojasnim, prije sam za web dev koristi Notepad++, a za veće projekte Aptanu.

Planiram napraviti cijelu novu web stranicu, pa ne znam što da koristim. Imam "klasični" vim i emac, ali i Sublime, Notepad++, Aptana,...

Što biste mi preporučili? (mogu biti i 2 programa (npr. kao što sam prije koristio Notepad++ i Aptana))

Memento mori.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Preporuka programa za razvoj weba

Ja koristim Dreamweaver za pisanje koda, i cisto je ok.

You dont make 500 million friends without a few enemies.
16 godina
neaktivan

Šta god tebi odgovara, ja osobno volim Sublime s ugodnom temicom za oči i package managerom za par pluginova. Neko je ljubitelj vim-a i nemože bez njega, a neki iz meni nepoznatog razloga koriste bloatware pod imenom Dreamweaver.

Al opet, stvar je osobne preferencije, meni Sublime odgovara, a da nisam vec prije kupio licencu, vjerojatno bi koristio GitHubov Atom jer je dosta sličan sublimeu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Preporuka programa za razvoj weba
TheGh0st kaže...

Da se pojasnim, prije sam za web dev koristi Notepad++, a za veće projekte Aptanu.

Planiram napraviti cijelu novu web stranicu, pa ne znam što da koristim. Imam "klasični" vim i emac, ali i Sublime, Notepad++, Aptana,...

Što biste mi preporučili? (mogu biti i 2 programa (npr. kao što sam prije koristio Notepad++ i Aptana))

Radiš i frontend i backend? Ja preferiram Netbeans i Sublime, ili Codu na Macu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice