O Boze, Boze. Kao da je FileZilla vrhunac slozenosti FTP klijenata. Isto go*no ko i Total Comander. Uostalom, valjda ima stranice kad je kupio i prostor. Valjda.
Pomoc oko objavljivanja web stranice
- poruka: 41
- |
- čitano: 7.635
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
u ostalom osnovne upute za postavljanje weba na server koliko znam daje i svaki hosting provider..... i to na nekima su baš uputstva korak po korak.
evo kaj ja radim pa mi vi kazite kaj je krivo ak znate...... prvo u ovom programu stisnem publish otvori se ovo(slka1).....stisnem add i popunim sve ovo OSIM remote folder i description (slika2)...stisnem ok i onda publish ista je slika ko ova prva, i onda mi se pokaze ovo kao da je successfully (slika3).... a onda ja odem na tu adresu i pokaze mi se ovo(slika4)....evo ko zna aj molim vas da mi pomognete nista mi ne znaci ovi odgovori NPR nabavi Filezilu i stvar rijesena ili tak nes slicno
Nu samo čas, ti si kupio hosting, i domenu.
Mores li dat link ili dat neke detalje od tom hostingu, mislim imas li cpanel, nije ti uopce potreban nikakav FTP program, on sluzi da malo brze to uradis, ali za pocetak probaj ako imas cpanl, ja cu ti rec kako!
imam sve kupio sam kod cro-host sve de jeb...kurc...eve imam i nece nece da ga jeb...nece
evo sad me i jeb...slike nemrem ih prebacit daj te mi recite naj jednostavnijei nacin kak da prebacim to cudo
Ej, laganije malo,nemoj tako vele postat jer nesmi se 2-3 posta zaredom, a ti ih 7.
Koristi Uredi i mores vise slika odjednom uploadat na isti post.
1. Aj daj mi link do tvoje stranice, i vidi koji ti je link od cpane pa se logiraj.
poslat cu ti na privatno
Ja bas sad uzeo od t-coma free web i napravio neku jednostavnu stranicu ali ju jos doradujem.
imam sve kupio sam kod cro-host sve de jeb...kurc...eve imam i nece nece da ga jeb...nece