Pomoc oko objavljivanja web stranice

poruka: 41
|
čitano: 7.635
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko objavljivanja web stranice

O Boze, Boze. Kao da je FileZilla vrhunac slozenosti FTP klijenata. Isto go*no ko i Total Comander. Uostalom, valjda ima stranice kad je kupio i prostor. Valjda.

Znao sam da to nisam trebao reci!
17 godina
neaktivan

u ostalom osnovne upute za postavljanje weba na server koliko znam daje i svaki hosting provider..... i to na nekima su baš uputstva korak po korak.

www.svijetkulture.com
16 godina
neaktivan

evo kaj ja radim pa mi vi kazite kaj je krivo ak znate...... prvo u ovom programu stisnem publish otvori se ovo(slka1).....stisnem add i popunim sve ovo OSIM remote folder  i description (slika2)...stisnem ok i onda publish ista je slika ko ova prva, i onda mi se pokaze ovo kao da je successfully  (slika3).... a onda ja odem na tu adresu i pokaze mi se ovo(slika4)....evo ko zna aj molim vas da mi pomognete nista mi ne znaci ovi odgovori NPR nabavi Filezilu i stvar rijesena ili tak nes slicno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

slika1

slika1 slika1

0 0 hvala 0
16 godina

Nu samo čas, ti si kupio hosting, i domenu.
Mores li dat link ili dat neke detalje od tom hostingu, mislim imas li cpanel, nije ti uopce potreban nikakav FTP program, on sluzi da malo brze to uradis, ali za pocetak probaj ako imas cpanl, ja cu ti rec kako!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam sve kupio sam kod cro-host sve de jeb...kurc...eve imam i nece nece da ga jeb...nece

16 godina
neaktivan

evo sad me i jeb...slike nemrem ih prebacit daj te mi recite naj jednostavnijei nacin kak da prebacim to cudo

16 godina

Ej, laganije malo,nemoj tako vele postat jer nesmi se 2-3 posta zaredom, a ti ih 7.
Koristi Uredi i mores vise slika odjednom uploadat na isti post.

1. Aj daj mi link do tvoje stranice, i vidi koji ti je link od cpane pa se logiraj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 1:10 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

poslat cu ti na privatno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bas sad uzeo od t-coma free web i napravio neku jednostavnu stranicu ali ju jos doradujem.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 19:12 (vedrann).

0 0 hvala 0
17 godina
karlo94 kaže...

imam sve kupio sam kod cro-host sve de jeb...kurc...eve imam i nece nece da ga jeb...nece

Cro host... pa to moj prijatelj marko drzi (ja mislim)... Moram ti priznat da je ok firma, profesionalno, uredno, ne kuzim kako imas problema sa tim.
I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice