Koji (ciji) hosting uzeti?

poruka: 45
|
čitano: 9.392
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Daklem, trazim novi hosting za u2acrobat.net i pripadajuci forum u2acrobat.net/forum. Na postojecem su svako malo neki problemi, usporavanja il se forum rusi (ko sto je i trenutno srusen).

Sam sajt je jos prilicno nedovrsen, postavit ce se sadrzaji koji se bit stalni i nepromjenjivi, jedino ce se news sekcija redovito osvjezavati. Sto se foruma tice, jako je aktivno, ima jedno 20-ak stalnih clanova i nesto sezonaca.

Pa bih molio neke preporuke koji i ciji hosting uzeti, koji paket s kojim mogucnostima, jer sam totalni nOOb u tom smislu, pojma nemam o hostingu.

Hvala unaprijed. : ))

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jeftinije od ovoga teško da ćeš naći igdje.

ja imam nekoliko paketa kod njih i koristim ih već 2 godine.. jedino što mogu reći da dobiješ vrlo dobru uslugu.
ako gledaš na one perverzije od 500injak kuna za 100mb... ovo je fakat sića.

http://www.hrhosting.net/

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 13:38 (Domagoj).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš dosta naših reseller-a, pa uzmi neki od njih. Kao ovaj već spomenuti, recimo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

PoZzZZz

mene zanima jel ima neko iskustva sa http://cro-host.net ???

Ponuda je nekako okay naspram cijene....

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koji (ciji) hosting uzeti?
Pogledaj i za plus.hr
Hrvatski hosting i dosta je kvalitetan.
17 godina

Ja sam najjeftinije našao totohost a imaju i neku akciju do kraja mjeseca.

Ako netko nađe jeftinije u hrvatskoj neka javi , please.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma sve su to večinom reselleri koji imaju servere vani, pa ti tako dođe svejedno kod koga češ uzet. Možeš i vani, recimo www.awardspace.com ima servere u Americi i Njemačkoj i ima uredu cijene. Ako hočeš naš hosting, koji ima servere u Hrvatskoj, to češ malo više platit. Jedino je dobro od ovih resellera, kod nas uzet, jer komuniciraš na hrvatskom, moraju imat firmu pa ih lako možeš locirat, ako imaš probelma. S ovima vani, teško se natezat samo preko e-mail-a ili chat-a.

Ja osobno korsitim www.gemstudio.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cpanel Problem ( hitno )

Kada smo vec kod hostinga, moj prijatelj uzeo je neki hosting ali nema Fantastico Autoinstaller ili ima?

Molim vas da pogledate sliku ispod takav je isti izgled kod njega ako mi netko moze reci bio bi zahvalan, inace trebamo instalirati phpBB forum...

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 20:45 (ProG).
16 godina
neaktivan

Ima opciju skripte, ako pod time oni iz hostinga smatraju te autoinstaller stvari.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 20:48 (diizii).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
 +1
17 godina
neaktivan
hondo kaže...

ja imam nekoliko paketa kod njih i koristim ih već 2 godine.. jedino što mogu reći da dobiješ vrlo dobru uslugu.

http://www.hrhosting.net/hrpodrska/aff.php?aff=075

evo... jeftinije nećeš naći.... kao što sam rekao hrhosting... imaju stalno akcije i dobivaš trenutno 4gb za 200kn... to je fakat super ponuda.

ako tražiš jeftinije onda stvarno mislim..... Izlanuo se
www.svijetkulture.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 22:11 (hondo).
17 godina
neaktivan
RE: Cpanel Problem ( hitno )
ProG kaže...

Kada smo vec kod hostinga, moj prijatelj uzeo je neki hosting ali nema Fantastico Autoinstaller ili ima?

Molim vas da pogledate sliku ispod takav je isti izgled kod njega ako mi netko moze reci bio bi zahvalan, inace trebamo instalirati phpBB forum...

nemoj preko fantastica i tih gotovih skripti instalirat forum

instalacija phpbb-a je tako prosta i laka ručno.

najprije downloadaš sa www.phpbb.com stranice forum

raspakiraš ga i prebaciš na server u određenu mapu.

onda otvoriš u tražilici....   www.tvojadomena.com/mapa u koju si uploadao forum

i onda ćeš dobit izbornik za instalaciju foruma.... i samo pratiš uputstva.. fakat jednostavno.

P.S.
ne zaboravi prije kreirati mysql bazu u cpanelu i korisnički račun baze.... jer će ti trebat za instalaciju foruma
www.svijetkulture.com
16 godina
neaktivan
hondo kaže...
ProG kaže...

nemoj preko fantastica i tih gotovih skripti instalirat forum

instalacija phpbb-a je tako prosta i laka ručno.

najprije downloadaš sa www.phpbb.com stranice forum

raspakiraš ga i prebaciš na server u određenu mapu.

onda otvoriš u tražilici....   www.tvojadomena.com/mapa u koju si uploadao forum

i onda ćeš dobit izbornik za instalaciju foruma.... i samo pratiš uputstva.. fakat jednostavno.

P.S.
ne zaboravi prije kreirati mysql bazu u cpanelu i korisnički račun baze.... jer će ti trebat za instalaciju foruma
Hvala na savjetu tako cu i uraditi...
Našao sam tutorial kako instalirati phpBB forum... 
Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan

imaš i na phpbb stranicama detaljne upute za instalaciju i update...

www.svijetkulture.com
16 godina
neaktivan
hondo kaže...
 evo... jeftinije nećeš naći.... kao što sam rekao hrhosting... imaju stalno akcije i dobivaš trenutno 4gb za 200kn... to je fakat super ponuda.

Imaš vani hostinga puno jeftinijih, jer uzimaš izravno od firme koja ima servere. Ali opet one lude unlimited karakteristike su gluposti, jer nikome to nije u interesu, a treba i platit servere, ljude koji to održavaju, koji su na podršci,... Recimo godaddy.com, awardspace.com, hostgator.com ili yahoo hosting i tako su neki koji su po meni uredu i imaju niže cijene.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 23:08 (diizii).
16 godina
neaktivan

Koristim GEM Studio i Cro Host i nemam nikakvih problema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hondo kaže...
hondo kaže...

Samo se mogu prikljuciti ovome misljenju,a uslugu neces bolju naci za te novce...sad su imali akciju "sve x3" ali je prije par dana istekla!!!
www.cameleon-club.com
16 godina
neaktivan

Uzmi kod info it (cro host)

http://www.infoit.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudac kaže...

Uzmi kod info it (cro host)

http://www.infoit.hr/

Potpisujem, jako dobro ja zadovoljan,nikakvih problema podrska za 10
16 godina
neaktivan

a ako želiš free hosting - www.webs.com ja ga koristim...

fiif-designs
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ako želiš hrvatskog hostera najisplativiji je sigurno Posluh.hr, ali moja ti je prepruka američki GoDaddy.com

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Plus, InfoIT, Inside

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The_Manyak kaže...
hondo kaže...
hondo kaže...

Samo se mogu prikljuciti ovome misljenju,a uslugu neces bolju naci za te novce...sad su imali akciju "sve x3" ali je prije par dana istekla!!!
 Sve navedeno istina! Šteta što stalno nisu cijene kao što su na akciji bile. A njihovi serveri su u Americi, ali uopće to mislim da nije minus. Štoviše, nisam doživio nikakav kvar, pucanje veze, niti je spora! Word up!
Jer znanje treba da bude besplatno.
17 godina
neaktivan

www.midnel.hr

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pazi ovo..... ma nidnelu 700kn giga s neograničenim prometom (to mi odma smrdi jer niko ne daje neograničeno već rijetko tko stigne onu normu od 40ak GB)
pa se ide na to... većina napravi po 5-10GB e onda se njima oduzme i stavlja ovim velikima.... no kad jednom prešišaš normu da vidiš kako će ti naplatiti razliku.

dok recimo hrhosting ima 4GB za 210kn... pa ti vidi.

P.S.

opet su vratili ono 4x i mislimda traje do siječnja... ali kad istekne oni to produže.. praktički akcija traje već godinu dana.

www.svijetkulture.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 23:20 (hondo).
17 godina
neaktivan

Preporuka za Pondi.hr, imaju blagdansku akciju od 50% na sve Linux pakete! 1GB prostora i 50 e-mail adresa za 60kn/godišnje!

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.3ix.com/

nasao sam ovaj strani....500gb za 8$..neogranicen promet...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čuj, bio sam na par severa i selio se zbog nedostataka. Predlažem ti TOTOHOST

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moze mi neko reć kolika bi bila preporućena veličina hostinga stranice za forum.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice