Iskustva sa www.wix.com???

poruka: 4
|
čitano: 6.286
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi...

ima li tko iskustva sa wix.com site creatorom? Probao sam raditi u njemu i moram priznati da mi se sviđa, ima jako finih template-a, samo me muči jedna stvar, ako netko zna kako on stoji sa google indeksacijom, jesu li dobri frendovi ili je sa google-om na "Vi". Drugim riječima, da li će ga google indeksirati ili bi kod tog koraka moglo biti problema. Radim stranicu za jedan mali bistro, ništa posebno, hrana, piće, poneka sličica za fotogaleriju, kontakt i to je u principu to. Indeksiranje od strane google-a me muči jer sam skužio da kad idem objaviti web link je u obliku (kor_ime/www.wix.com/naziv_moje_stranice) ali mislim da je to tako kad je u pitanju free verzija, a kad se kupi hosting i domena onda ide normalno (www.stranica.com). Ako netko zna i ima iskustva sa wix.com općenito bio bih zahvalan na odgovorima.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Iskustva sa www.wix.com???
jkasalo kaže...

Pozdrav ljudi...

ima li tko iskustva sa wix.com site creatorom? Probao sam raditi u njemu i moram priznati da mi se sviđa, ima jako finih template-a, samo me muči jedna stvar, ako netko zna kako on stoji sa google indeksacijom, jesu li dobri frendovi ili je sa google-om na "Vi". Drugim riječima, da li će ga google indeksirati ili bi kod tog koraka moglo biti problema. Radim stranicu za jedan mali bistro, ništa posebno, hrana, piće, poneka sličica za fotogaleriju, kontakt i to je u principu to. Indeksiranje od strane google-a me muči jer sam skužio da kad idem objaviti web link je u obliku (kor_ime/www.wix.com/naziv_moje_stranice) ali mislim da je to tako kad je u pitanju free verzija, a kad se kupi hosting i domena onda ide normalno (www.stranica.com). Ako netko zna i ima iskustva sa wix.com općenito bio bih zahvalan na odgovorima.

sve kodiraj ti je najbolje rjesenje, ostavi se tih programcica za izradu web stranica koji vec imaju gotove template 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 20:14 (tLeon).
11 godina
neaktivan
Re: Iskustva sa www.wix.com???

Znam ja to i sam da je najbolje iskodirati stranicu "po svojoj mjeri", ali me zanima ovo pitanje koje sam postavio u prvom postu pa ako netko ima odgovor, zahvaljujem se unaprijed.

14 godina

Svi ti web creatori su slicni, a ako su u necemu svi grozni, onda je to SEO.

Ako zelis jednostavan a posten web kojeg ces znati napraviti i odrzavati, skini WordPress, zakupi host i domenu i deri po tutorialima. Kupis neku premium ili nadjes neku dobru free temu, postavis i namjestis par plugin-ova i barem imas kakvu takvu stranicu koja u svom sourceu nece imati hrpu inline stilova i milijun div-ova i koju ce Google znati posteno procitati.

WordPress ❤

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice