Moze li mi netko dati download link od nekog full free web templatea ali da ima login,register,logout formu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"ali da ima login,register,logout formu"
a za sta ce ti login/logout ako nema neke svrhe? Forum nikad ne dodje uz stranicu, ali imas phpbb i zadovoljan :P
a za sta ce ti login/logout ako nema neke svrhe? Forum nikad ne dodje uz stranicu, ali imas phpbb i zadovoljan :P
ako je moguće da pričaš Hrvatski........
ako je moguće da pričaš Hrvatski........
aj ti ljepo ako ti se samom neda ucit programiranje izrada weba i slicno, skupi malo para pa plati da ti naprave pravu stranicu da valja
Uzmi wordpress za cms i phpbb za forum. Pri instalaciji wordpressa izaberi da ti se sinkronizira sa phpbb-om da bi koristio isti korisnički račun za stranicu i forum. I na kraju izaberi template za wordpress i phpbb. Imaš stotine bespatnih predložaka.
A u kojem dijelu on to spominje da je njemu potreban Forum ?? :D
Ukoliko koristiš Wordpress a želio bi ga intergirati sa Phpbb forumom ovo bi ti zasigurno moglo puno pomoći.
http://www.dailybloggr.com/2008/10/how-to-integrate-phpbb-forum-to-wordpress/
Trebam neki full web template (ne mora ni izgledati dobro,urediti cu ga) da ima login,register formu
To što tražiš se ne zove tako.... Uzmi neki CMS kao što je Joomla ili Wordpress, oni ti imaju register i login formu... Kad to instaliraš, nađi si neki template ili napravi svoj... To ti je to...
sta ovo znaci
Error: PHP is not running
sta ovo znaci
Error: PHP is not running
To znači da php nije pokrenut ili instaliran na serveru. Moraš ga instalriati ili pokrenti.
@destructor
pogresno sam procitao :)
@kaskader, nisam ja iz hr nego iz bih
ima li netko da bi login system postao ovdje ili da mu dam pass od hostinga,ne mora ni biti bas nesto (najednostavnije sto moze)
plzz