Lijepi pozdrav, imam 1 veliki problem koji ne mogu da odgonetnem!!!
Kada sam parvio 2 stranice do sada u Dreamweaveru, sve je valjalo, a sada neće - da li ja griješim ili je tu nešto drugo u pitanju, potrebni ste mi vi?
Znači:
1.- odem u DW, napravim novi site, napravim novi folder, te index html dokument u kojem rasporedim stranicu po layerima: napravim wrapper, header, content i footer.
2.- nakon toga otvorim novi dokument i napravim CSS pravilo za body (da bude padding i margin 0px) i odredim pozadinsku boju, te snimim pod imenom style.
3.- vratim se na index i atačiram taj style da poprimi pravila na ovaj dokument, te idem raditi pravila za ostale layere.
4.- napravim ponovno wrapper i njemu zadam širinu 962px, te padding 0px, a margin zadam da se smjesti po sredini.
5.- sljedeće odem na header, zadam visinu 200px, širinu 960px (smještaj po sredini), te kao background namjestim da bude slika, i da se ne ponavlja.
6.- pod content zadam također širinu 960px, a visinu 1000px (smještaj po sredini), i također stavim kao background drugu sliku i ne ponavljanje, te još namjestim i boju.
7.- te footer zadam širinu 960px, visinu 40px, i zadam mu bijelu boju (to je po potrebi sve).
---(za header, content i footer sam odredio da budu compound wrapperu)---
I kada sve to fino usnimim, i odem provjeriti na browser (i explorer i chrome), na kraju mi bude samo plava pozadina, tj. boja body-a (pokušavao sma i da ova 3 dijela budu ID, i još neke varijante), ali jednostavno neće da prikaže ta 3 dijela, prikaže samo body i to je to!!!
Pa vas molim da mi pomognete što prije sa ovim problemom, u čemu griješim!!!??? ...hvala unaprijed na odg...