Download limit per day - Wordpress

poruka: 7
|
čitano: 651
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav forumaši.

Zanima me da li postoji nekakav plugin sa kojim mogu limitirati broj dnevnih downloada na 1?

Znaći, da svaki koji posjeti moju web stranicu, dnevno može downloadati samo jedan file sa stranice.

Ako ne, postoji li neki drugi naćin kako riješiti ovo?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Za plugin ne znam, no to možeš vrlo jednostavno riješiti sa htaccessom, da sve ekstenzije za download redirectaš na skriptu koja će provjeravati time stamp i $_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'].

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

To su fore za malu djecu. IP se adresa promijeni za deset sekunda.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Hvala na pomoći.

Nisam baš ekspert po pitanju toga pa bih zamolio neki tutorial ili step by step proces kako se to radi.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Download limit per day - Wordpress
Arendelle kaže...

To su fore za malu djecu. IP se adresa promijeni za deset sekunda.

Samo dvije zaštite su dostupne bez logina:

- IP 

- Cookie

Kod IP adrese je problem ako je više korisnika na istoj, limit je za sve zajedno.

Što se zaobilaženja tiče, i jedno i drugo se lako riješi i tu jedino login preostaje.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
9 godina
odjavljen

Ma joj, kolačić se obriše lakše negoli se promijeni IP adresa. Opet fore za malu djecu.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Download limit per day - Wordpress
Arendelle kaže...

Ma joj, kolačić se obriše lakše negoli se promijeni IP adresa. Opet fore za malu djecu.

Ponovno, 100% sigurna identifikacija korisnika na public dijelu ne postoji. Ako autor teme ne želi login, onda može staviti neku od ovih entry level zaštita čisto za odvratiti korisnike bez previše volje za zaobilaženjem. Ako želi nešto ozbiljnije, onda je login nužan, iako i tu možemo dignuti filozofiju na razinu "e, pa može kreirati više accounta". Sve u svemu, to nisu fore za malu djecu, već svaka zaštita ima scenarij u kojem je opavdana. Niti ćeš za čuvat svjedožbu iz srednje kupovati sef od 100 000 € niti ćeš Mona Lisu držati u sefu iz Peveca.

Autor bi se trebao izjasniti koju razinu zaštite treba, a tek onda može očekivati preporuku plugina, iako ja tako nešto nikad ne bih radio u wordpressu.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice