Zujanje u zvucnicima

poruka: 51
|
čitano: 30.800
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

Dakle imam SANSUN SN-5189 5.1 zvucnike i kad su ukljuceni cuje se iz njih zujanje, iz svih zvucnika podjednako,iz sub-a malo manje ,, nije bitno da li su prikljuceni na komp ili ne, isto zuje ,osim kad su ukljuceni u komp a komp je ugasen onda se cuje jace zujanje,zvucnici i komp su stari oko 2 mjeseca i od prvog dana kad sam ih ukljucio oni zuje,,nije to zujanje nepodnosljivo ali ipak malo iritra ako ne slusam muziku ili nesto,kad slusam muziku ili igram nesto zujanje se ne cuje jer je nadjacano samim zvukom igre ili pjesme ,, ako imate savjeta kakvih pomozite , :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zujanje u zvucnicima

I kod mene zuje moji Logitech S220 2.1, tj. samo subwoofer. Također se čuje kada nije upaljen komp. Nekada nagnem subwoofer za nekih 45° i prestane zujati neko vrijeme pa opet ispočetka i onda vratim zvučnik u stari položaj i tako u nedogled. Jednostavno neznam u čemu je problem...

BMW Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

Zuje jer su ukljuceni u struju xD To je skroz normalno...

maniac
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 15:59 (Electricman :)).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
Re: Zujanje u zvucnicima
Nije normalno jer sam imao nekoliko zvučnika i nisu se toliko čuli. Ovo zujanje možeš čuti sa 4-5 metara udaljenosti. Prije se nije čulo zujanje dok unazad 6-7 mjeseci da
BMW Power
13 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

naravno da nije normalno,trazio sam po netu neki kazu da moze biti do el. struje ,neki da je do wirelessa koji salje signal kroz kucu ,ali i dalje nista konkretno

ja ovo svoje mogu cuti iz druge sobe,,nije toliko glasno ali se cuje ,ne razumijem nikako

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 20:54 (Deep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

Jesu li zvucnici i PC spojeni na isti produzni kabel??Moze biti i zbog uzemljenja...

Fuck it :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

nisu , cak sam i u drugoj sobi probavao isto sve :S 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 15:09 (Deep).
14 godina
neaktivan
Electricman :) kaže...

Zuje jer su ukljuceni u struju xD To je skroz normalno...

{#}

xfact
13 godina
neaktivan

haha,ma expert xD

14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

Ahahaha :DD

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

nije valjda da niko ne zna jbt,,?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

Ae dosta za*ebancije..Jesu li zvucnici spojeni preko pojacala?

Moj PC  
0 3 hvala 0
18 godina
Zujanje u zvucnicima

Zuje i kad nisu spojeni na izvor zvuka?

Na koliko ih držiš pojačane?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da,nisu nikako bili spojeni na komp i kad ukljucim sub u struju i spojim neki zvucnik on zuji ,, ma kad ovako nista ne slusam nisu ni na 15% mozda ,, i sve se skoro isto cuje dok ne pojacam preko 80% mozda onda se cuje jace 

i kad smanjim na 0 isto se cuju

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 10:17 (Deep).
13 godina
neaktivan

Ae dosta za*ebancije..Jesu li zvucnici spojeni preko pojacala?

Spojeni su samo na sub 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 10:16 (Deep).
14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

Kad ukljucis samo 1 zvucnik u PC,jel se isto cuje?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne kontam,ne ukljucujem ja zvucnike direktno u pc nego preko sub-a, ako mislis kad ukljucim samo jedan u sub pa sub u pc ,isto zuji

14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

Ukljuci zvucnik u PC(nemoj preko sub-a) i vidi jel zuji

EDIT:Deep imas PP :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 11:08 (Electricman :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne mogu ukljuciti direktno na pc jer su oni cincevi bijeli i crveni ,a takvi ne idu u pc znas,sad cu evo da vidim i to iz pp sto si rekao

15 godina
Zujanje u zvucnicima

Jel oko zvucnika nesto tipa telefon? modem?

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

Moguce je da je zbog signala wi-fi al prije je do sound settingsa,moze biti i do zvucne,line in-a,wawe u settingsu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 11:19 (Electricman :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Edit:(greskom napisan komentar)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 15:53 (Deep).
13 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

Pa dajte ljudi ikako pomagajte izludih :D,evo jos da dodam sto sam saznao ,kad sam ukljucio zvucnike od laptopa na komp nisu zujali,znaci 2 zvucnika direktno na komp preko usb i 3.5mm cinch ,

subwoofer znaci ne zuji ,primjetis tek kad priblizis uho ,sto se ne primjeti ovako , i znaci samo ovi sansun zvucnici zuje kad ih spojim na taj subwoofer ,sad neznam jeli problem u njima ili u subwooferovim izlazima,posto svaki od njih 5 zuji ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moguce je da je zbog signala wi-fi al prije je do sound settingsa,moze biti i do zvucne,line in-a,wawe u settingsu...

Hvala sto pomazes ali i ja znam da moze biti do 100 stvari ,zato sam napisao ovdje da malo filtriram tacno o cem bi mogla biti rijec,ono sto znam da 100% nije do wi-fi jer sam bio i njega iskljucio,do zvune nije takodjer jer uopste ih nisam bio spojio na komp i zujali su,,procitaj malo bolje sta pise gore, ono sto mi ostaje ili je do el. struje,do samih zvucnika ,mozda ima neka greska u njima ili do izlala na sub-u ,, eto :D 

14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

1.opcija-Loše izolirani kablovi

2.opcija-Wi-fi signali i povratna mreza

3.opcija- Napon

4.opcija-Settings(to je 99% problem u tebe jer na laptopu radi a na Pc-u ne)

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

Probaj udaljiti kablove od zvučnika od svih ostalih kablova...Predpostavljam da je laptop radio na bateriji kad si probao zvucnika na njemu.

Sorry for double post

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

1.opcija-Loše izolirani kablovi

2.opcija-Wi-fi signali i povratna mreza

3.opcija- Napon

4.opcija-Settings(to je 99% problem u tebe jer na laptopu radi a na Pc-u ne)

Ehm..jesil ti sad uopste procitao sta sam ja napisao,nije do pc-a ,i nisam rekao da sam ih probavao na laptopu nego sam zvucnike od laptopa ukljucio u pc i sve je bilo ok ,sto pc skroz iskljucuje kao problem , wi-fi nije (boze citas li ti uopste vec sam 3 put rekao da nije) , napon bi mogao biti ,a to za kablove isto ne bih rekao jer sam samo dakle sub i zvucnike prenio u drugu sobu daleko od svega i probao ,zujali su ... 

13 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

..

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 17:24 (Deep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

Da se nadovežem onda pošto si drugu temu zaključao, na svim pojačalima se čuje određena količina šuma, na nekima jače, a na nekima slabije, ovo kaj ti imaš, su neki kineski zvučnici, što se može i vidjet po njihovoj izmišljotini PMPO: 4.8 kW (malo sutra), mogu imat problema sa kondenzatorima jer kinezi štede na svemu, možda ti je pojačalo zaosciliralo. Ako ti se to događalo od prvog dana, pa šta si čekao, šta nisi u servis odnesao ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 19:06 (Gigabyte091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Zujanje u zvucnicima

To je jeftina kineska kopija Samsunga. Ne možeš očekivati dobar zvuk od toga, imaš sreće što ne primjetiš zujanje/krčanje i dok slušaš glazbu.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice