Zaštita vanjskog diska

poruka: 5
|
čitano: 4.513
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zaštita vanjskog diska

Zanima me dali postoji način da zaštitim svoj preijnosni disk.Pokušao sam već sa programom koji je bio predložen u Bugu zaštita zapisivanja na disk nije pomoglo, pokušao sa par antivirusa za usb, ali nije pomoglo. Uključenjem u zaraženo računalo mijenja mi definicije autorun datoteke ubacuje se u sistem volumen datoteku.Spajanjem na čisto računalo antivirusni program mi prijavljuje crva.Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Zaštita vanjskog diska

Pa jedna od stvari je da postaviš pod atributima autorun.ini datoteku kao read only. Da li postoji apsolutna zaštita? Sumnjam.

16 godina
neaktivan
RE: Zaštita vanjskog diska

Provao sam ali ne pomaže.postoji li koji antivirusni program da se instalira na vanjski disk i tamo da stiti ne samo da ga skenira.

17 godina
neaktivan
Zaštita vanjskog diska

Imam suprotan problem! Danas sam nešto printao sa USB vanjskog diska(tj. mp3 playera) i kad sam htio sve izbrisati, kaže mi moj PC da je disk zaštićen od pisanja/brisanja ???!!! "Ukloniti zaštitu" - kako ? pojma nemam , jer ga nisam ni zaštitio!

Brzu pomoć molim, jer ga ne mogu ni formatirati ni ništ!

zalutao u svijet jedinica i nula

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Zaštita vanjskog diska
žeto kaže...

Imam suprotan problem! Danas sam nešto printao sa USB vanjskog diska(tj. mp3 playera) i kad sam htio sve izbrisati, kaže mi moj PC da je disk zaštićen od pisanja/brisanja ???!!! "Ukloniti zaštitu" - kako ? pojma nemam , jer ga nisam ni zaštitio!

Brzu pomoć molim, jer ga ne mogu ni formatirati ni ništ!

Hvala svima na" brzoj pomoći " Pacijent umro, totalno ! Dok sam ja čekao nećiju pomoć, skužio sam da sam nehotice "zaključao" MP3 player sa "gumbekom" ispod komandi! Tada otključah, i sve radi. Poruka za one kojima se to isto može dogoditi :provjerite "lock" (meni se to dogodilo nakon sedam godina upotrebe istog).ŠTO SAM GLUP 111

zalutao u svijet jedinica i nula
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice